Acasă » Cancan » Derapaj grosolan al lui Irinel Columbeanu. Îl apără pe Dan Diaconescu în scandalul cu minore. “Nu mai există virgine la 11 ani!”

Derapaj grosolan al lui Irinel Columbeanu. Îl apără pe Dan Diaconescu în scandalul cu minore. “Nu mai există virgine la 11 ani!”

De: Ana Maria Păsat 08/04/2023 | 16:00

Irinel Columbeanu sare în apărarea lui Dan Diaconescu, fondatorul OTV, plasat în arest la domiciliu, care e cercetat penal pentru act sexual cu minori. Fostul soț al Monicăi Gabor este convins că fostul jurnalist este victima propriului său succes și face o declarație uluitoare cu privire la adolescentele ce nu au împlinit încă 18 ani. CANCAN.RO are toate amănuntele.

Irinel Columbeanu îl cunoaște pe Dan Diaconescu de ani de zile, de când acesta era patronul postului OTV. Fostul om de afaceri de la Izvorani e de părere că jurnalistul, cercetat în prezent pentru act sexual cu minore, este nevinovat.

Irinel Columbeanu sare în apărarea lui Dan Diaconescu (Foto: CANCAN.RO)

„Dan a început să se miște destul de bine economic cu noul său canal de conținut făcut atunci, înainte de interdicția de a mai apărea la TV, sau acum. Ceea ce probabil că deranjează persoane importante. Habar n-am pe cine.

Nu cred o iotă din această poveste gogonată. El nu era genul să facă așa ceva. Este victima propriului său succes.

La câte fete tinere i s-au perindat pe sub nas prin studioul lui ar fi avut timp berechet să își fi dat în petec. Să nu uităm că Dan era un tip potent financiar, cu Rolls-Royce, vilă, criptomonede, tot tacâmul. Deci ar putea fi foarte plauzibil victima unui șantaj. Iar astfel compromiterea sa publică să slujească mai multor țeluri, conform principiului din billiard – când mai multe bile cad concomitent în multe găuri”, a spus Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(Citește și: AVEM IMAGINILE CU DAN DIACONESCU ȘI PUȘTOAICELE PE CARE LE-AR FI SEDUS. ELE SUNT GEMENELE „REGELUI AUDIENȚELOR”?!)

„Nu prea mai există virgine la 11 ani”

Fostul soț al Monicăi Gabor face însă o declarație uluitoare în ceea ce le privește pe fetele care încă nu au ajuns la vârsta majoratului. Mai ales că, la rândul său, și el are o fiică de 16 ani, stabilită în prezent în America, acolo unde locuiește cu mama sa.

„Din păcate în vremurile noastre nu prea mai există virgine la 11 ani. Sub influențe noi și concepte străine ei, erotica romănească a fost recent corodată și deformată de importuri maligne foarte periculoase tinerei generații de care însă aceste adevărate aberații sexuale se lipesc ineluctabil și peren.  Cum ar fi: sadomasochismul (dominarea reciprocă), swingul, scato-practicile și nu pe ultimul loc, ne-sexual, bully-ing-ul, tot extrem de dăunător, psihologic însă”.

(Nu rata: IRINEL COLUMBEANU ȘI-A LUAT „ADIO” DE LA FEMEILE TINERELE! CUM ARATĂ PARTENERA IDEALĂ PENTRU FOSTUL MILIONAR DE LA IZVORANI: „ÎMI DORESC PE CINEVA ÎN VIAȚA MEA!”)

Se face vinovat de apariția filmărilor erotice

Mai mult, Irinel Columbeanu spune că în prezent regretă faptul că a contribuit la comercializarea pe scară largă, în România, a telefoanelor mobile tip smart.

„Îmi pare însă rău acum că am contribuit în 1997 la introducerea sistemului  de telefonie mobilă tip GSM în locul celui tip NMT 450i.  Și, de asemenea, la comercializarea pe scară largă pe piața românească a telefoanelor mobile smart ce permit astfel de presupuse filmări erotice de masă”, a adăugat fostul om de afaceri de la Izvorani.

„Acest comportament este considerat infracțiune majoră”

Tot pe marginea acestui subiect, al scandalului în care este implicat Dan Diaconescu, psihologul Radu Leca a făcut următoarele precizări pentru CANCAN.RO:

„Pedofilia reprezintă cea mai importantă schimbare a comportamentului sexual, indiferent de momentul manifestării. În cazul Dan Diaconescu, trebuie să mai așteptăm strângerea și verificarea de informații pe surse. În așa fel încât totalitatea acuzaților de astăzi să aibă și o bază extinsă informațională.

Dacă stimatul om de televiziune, puternic antipatizat politic, se face vinovat de pedofilie în formă continuă, legea este cea care îl pedepsește.

Din punct de vedere psihologic pedofilia este o deviație sexuală care constă în atracția sexuală persistentă către copii pre-puberi sau pubertari. Acest comportament este considerat infracțiune majoră în multe țări din lume. Și e condamnat atât din punct de vedere legal, cât și social, făptașul pedofil.

Această atracție poate fi exprimată sub forma unor fantasme (în timpul somnului sau imaginate visând cu ochii deschiși) sau comportamente sexuale cu copiii. Iar implicarea copiilor în astfel de activități este considerată, în mod cert, abuz sexual asupra lor.

Tratamentul pedofiliei se bazează pe psihoterapie și terapie medicamentoasă. Iar uneori și pe pedepse sau măsuri de siguranță pentru protecția copiilor.

Sper pentru familia domnului Dan Diaconescu, ca faptele de care este acuzat, să se infirme”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Ana Maria Pasat este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București A fost redactor la Cotidianul, Sportul Românesc, Ring, Libertatea, Playtech, redactor șef adjunct la Ziarul si Umbra și șef departament la Gardianul, citeste mai mult
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Florin Piersic a prevestit ceea ce urma să i se întâmple: „Nu cred că o să mai am timp. Mă gândesc la ce urmează”. Dan Negru a dezvăluit totul pe rețelele sociale
Florin Piersic a prevestit ceea ce urma să i se întâmple: „Nu cred că o...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×