Un incident cât se poate de şocant s-a petrecut într-o staţie de metrou, unde o femeie a rămas prinsă între uşile trenului şi a fost târâtă câţiva metri, sub privirile îngrozite ale altor călători.

Totul s-a petrecut recent într-o staţie de metrou din Roma, în Italia, acolo unde o femeie de 43 de ani, pe nume Natalia Garkovici, a vrut să urce în tren, dar s-a răzgândit cu câteva secunde înainte ca uşile să se închidă. În imaginile fimate de către o cameră de luat vederi se poate observa că bareta genţii pe care o avea femeia pe umăr a rămas prinsă între uşi, însă senzorii nu au detectat deloc prezenţa femeii, astfel că metroul s-a pus în mişcare absolut normal.

Totodată, în filmare se mai poate observa şi conductorul metroului, care îşi lua liniştit prânzul înainte să pornească metroul şi să părăsească staţia, potrivit Daily Mail. Natalia Garkovici a ajuns în stare gravă la spital, fiind târâtă pe toată suprafaţa peronului. Aceasta s-a ales cu mai multe oase rupte, iar întreg incidentul a avut loc în staţia de metrou Termini din Roma.

Citeste despre:statie de metrou, imagini socante, femeie pe peron, metrou din roma, italia, femeie ranita


Share On Facebook