Monica Gabor, o nouă poză după ce a fost filmată cu burtica de gravidă! Gestul prin care nu dezminte sarcina cu Mr. Pink

Publicat: 21/02/2018 | 13:14

După ce în weekend, Monica Gabor a fost filmată în timp ce se plimba cu fiul ei vitreg pe o faleză din orașul Santa Barbara, recent, româna a făcut publică o nouă imagine în care privirile tuturor s-au oprit pe burtica ei. Iubita lui Mr. Pink alimentează zvonurile sarcinii, iar poza de album a fost însoțită de un mesaj.

Fotografia postată recent de Monica Gabor pe Instagram a fost făcută în perioada în care fiica ei cu Irinel Columbeanu era în California. Iar în imagine, fosta soție a afaceristului de la Izvorani apare alături de Antony, fiul iubitului chinez, Irina Columbeanu, Mr. Pink și un alt cuplu.

„Iubita noastră, tuturor ne e dor de tine!!!!! Când vii înapoi în America?”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Mulți dintre internauți au observat că Monica Gabor își ascunde parcă burtica stând într-o parte, iar mâna fiului vitreg pare că e pusă strategic. În plus, deși mulți fani au întrebat-o dacă e însărcinată, deocamdată, românca nu a dezmințit zvonurile apărute.

„E însărcinată! Se vede burtica!”, „Ești însăcinată”, „O familie atât de frumoasă! Ți-am spus, Mr. Pink a vorbit atât de special, unic și romantic despre tine atunci când am mers la el în birou. Prin acest lucru se înțelege cât de mult el te iubește, ești o binecuvântare pentru el și prințul lui. Ești o mamă uimitoare pentru Anthony și @irina_unicorns. Iubesc să vă văd pe toți ămpreună, arătând lumii ce este iubirea și cum ar trebui să fie familiile. Îți mulțumesc că împărtășești astfel de momente, @monicagabor888 sunt trei dintre mesajele pe care filmarea de mai jos a strâns-o..

Citește și: Monica Gabor, filmată cu o burtică suspectă! A ieșit la plimbare cu fiul ei, iar acest detaliu a ieșit în evidență: „Am zis că nu văd bine!”

 

 

Citește și...