Monica Tatoiu a slăbit cu dieta balerinei! Cum arată acum vedeta

Publicat: 19/12/2017 | 12:31

Monica Tatoiu a găsit metoda ideală pentru a da jos din greutate, iar dieta este una foarte accesibilă. Vedeta se simte foarte bine şi a împărtăşit cum a reuşit să ajungă la kilogramele dorite.

Ma urc pe cântar în fiecare dimineaţă. Prima oară m-am urcat la 53 de ani… Mi s-a dat reţetă balerinei în 2010, înainte de a merge la New York. Niciodată, nimeni nu pleacă în America şi vine cu două kilograme mai puţin. Nu poţi mânca cât te obligă reţetă. Tot mă întreabă lumea cum e reţetă asta. Nu se ţine decât maximum la două luni”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit one.ro.

Dimineata, trebuie să te scoli la ora 8:00. Când eu am început cura asta îmi dădusem demisia. Un ou fiert tare, asta trebuie mâncat la ora 8:00. Poţi să bei şi cafea, fără zahăr. Patru zile se ţine cura asta. La ora 10:00, un ceai laxativ, dar nu orice ceai. E românesc, costă cinci lei, îl găsiţi la orice farmacie. La ora 12:00 un pumn de stafide. În timpul acesta, beţi apa, un litru jumate-doi. Avem brânză apoi, recomand să nu fie făcută din lapte praf. 100 de grame de brânză de vaci.

La ora 16:00 două mere ionatan. Apoi, la ora 18:00, mâncaţi carne de pui, la grătar, fără piele, cu salată verde, ulei de măsline şi lămâie. Înainte de culcare, un ceai laxativ”, a explicat ea. “In primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de varsta…”, a încheiat Monica.

Citește și...