N-au trecut decât 4 luni de la nuntă, dar… Fiica şi ginerele politicianului milionar se plictisesc în doi! Imagini care te lasă cu gura căscată…

Publicat: 30/01/2018 | 00:00

Titlul nu e o glumă! Imaginile chiar te lasă cu gura căscată, la cum se poartă cele două personaje principale într-un mall din Capitală! Pe rând, Bogdan Bălan şi soţia lui, Diana, fiica lui Adriean Videanu, cască nonstop, cu gura până la urechi, dând semne de plictiseală cronică în doi, la doar patru luni de la nuntă. Imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România spun mai mult decât o mie de cuvinte. (VEZI ŞI: "Stăpânii" şoselelor! Fiica lui Videanu & soţul ei au ignorat cu succes toate regulile de circulaţie!)

Bogdan Bălan şi soţia lui, Diana, sunt doi oameni tare ocupaţi. Pe bune, nici asta nu e glumă! El este un jurist care-şi face cu pasiune meseria, în timp ce Diana, scumpa lui soţie, nimeni alta decât fiica lui Adriean Videanu, e om de bază la firma tatălui său! Dar cuplul căsătorit, totuşi, de curând, în august, anul trecut, îşi mai alege câte o zi de ”plimbăreală”… Iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, s-a nimerit la fix, acolo unde ”iubăreţii” şi-au ales itinerariul. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Celebrul Oneaţă îl denunţă pe naşul său, unul dintre cei mai bogaţi români. Regele barbutului din România ameninţă că se sinucide cu familia din cauza miliardarului NIRO! ”Nu mai am nimic! Mă urc pe un bloc şi…” CANCAN.ro a aflat cum s-a ruinat omul care învârtea averi la zaruri)

Nici prin cap nu le-a trecut să facă o partidă de shopping, o practică la scară largă printre vedete, ci doar au luat la pas centrul comercial, o plimbare de relaxare, într-o zi liberă, fără serviciu. Diana şi Bogdan au mers agale, cu gândurile parcă în alte zări… Plictiseală?? Paşii mici ai lui Bogdan au devenit şi mai mici… Pentru că l-a apucat, din senin, căscatul! A uitat să pună mâna la gură, pesemne a crezut că îl va ţine puţin, dar de unde!

Secundele trec, gura e la fel de mare… Într-un târziu, când îşi dă seama că-i serioasă treaba, Bogdan duce o palmă peste gură. Îi trece, dar… (VEZI ŞI: Diana Videanu face „taximetrie” la două dimineaţa!)

Ghici pe cine loveşte căscatul? Sigur, nici nu era greu de nimerit: pe ea, soţia lui dragă, Diana! Doar că puţin mai târziu. Când cei doi au intrat la Cărtureşti. Aplecată peste vitrina plină de cărţi, femeia cască aproape instantaneu! Dar pune repede mâna la gură. Nu o ţine mult, spre deosebire de soţul ceva mai aproape de somn. Cei doi dau apoi un mare tur, bifează câteva cărţi, dar nu le cumpără. Ies de acolo şi îşi continuă, la fel de lent, plimbarea. Până la urmă, doar de relaxare a fost ieşirea! (CITEŞTE AICI: Mărturii răvăşitoare. Se amplifică scandalul sexual de la clubul sportiv din Suceava. O atletă minoră rupe tăcerea: „Antrenorul a spart uşa, a intrat peste mine, mi-a pus perna pe faţă şi…”)

L-a zărit la firma lui Videanu!

Diana, şcolită în Elveţia, lucrează la compania tatălui său, Adriean Videanu, fost primar general al Capitalei, ministru şi deputat. Acolo l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină soţ. Juristul Bogdan Bălan lucra şi el tot pentru ”tăticul” Videanu! La scurt timp după ce s-au plăcut din priviri, el îi conducea maşina. Formau un cuplu! Doar că el era…căsătorit! Dar timpul a rezolvat problema. În fine, în august, anul trecut, cei doi au făcut şi pasul cel mare. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV! Va fi ”nunta anului”! Fiica fostului vicepremier Videanu se mărită la Palat, iar noi avem detaliile!)

Cununia, extrem de restrânsă, a avut loc la reşedinţa lui Adriean Videanu, de la Snagov. Naşi le-au fost Cristina şi Radu Timiş, fondatorii şi proprietarii CrisTim. Se înţelege, invitaţii au fost unul şi unul!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...