Acasă » Știri » Știri interne » EXCLUSIV. Celebrul Oneaţă îl denunţă pe naşul său, unul dintre cei mai bogaţi români. Regele barbutului din România ameninţă că se sinucide cu familia din cauza miliardarului NIRO! ”Nu mai am nimic! Mă urc pe un bloc şi…” CANCAN.ro a aflat cum s-a ruinat omul care învârtea averi la zaruri

EXCLUSIV. Celebrul Oneaţă îl denunţă pe naşul său, unul dintre cei mai bogaţi români. Regele barbutului din România ameninţă că se sinucide cu familia din cauza miliardarului NIRO! ”Nu mai am nimic! Mă urc pe un bloc şi…” CANCAN.ro a aflat cum s-a ruinat omul care învârtea averi la zaruri

De: Cancan 29/01/2018 | 00:00
EXCLUSIV. Celebrul Oneaţă îl denunţă pe naşul său, unul dintre cei mai bogaţi români. Regele barbutului din România ameninţă că se sinucide cu familia din cauza miliardarului NIRO! ”Nu mai am nimic! Mă urc pe un bloc şi…” CANCAN.ro a aflat cum s-a ruinat omul care învârtea averi la zaruri
Ion Pârnică "Oneaţă" (dreapta) ameninţă că se sinucide din cauză că a fost păcălit cu un teren de Dumitru Nicolae, zis Niro (stânga)

Ajuns la sapă de lemn, Ion Pârnică, cunoscut drept “Oneaţă” sau “Regele barbutului din România”, ameninţă că se sinucide cu familia din cauza miliardarului Nicolae Dumitru, supranumit “Niro”, din cauza faptului că a fost păcălit de cel din urmă cu un teren de 2.000 de metri pătraţi din Capitală. Celebrul “Oneaţă” îl denunţă pe naşul său, unul dintre cei mai bogaţi români, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cum s-a ruinat omul care învârtea averi la zaruri în urmă cu mai mulţi ani. (VEZI ŞI: "Perversu' de pe Târgu Ocna" joacă barbut la colţ de stradă! VEZI AICI cum se fereşte de poliţie!)

 

Ion Pârnică, zis “Oneaţă”, este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din România, iar, de-a lungul timpului, bărbatul le-a “curăţat” buzunarele multor VIP-uri, printre victimele sale numărându-se Gigi Becali, vărul acestuia, Giovani, dar şi Victor Piţurcă. S-a învârtit în “cercuri înalte”, dar faptul că a lansat multe nume grele pe piaţa muzicală, precum Adrian Minune sau Jean de la Craiova, nu l-a ajutat. În prezent, situaţia lui nu este deloc una roz. A fost uitat de toţi apropiaţii şi de persoanele pe care le-a ajutat de-a lungul timpului. (VEZI AICI: Naşul lui Jean de la Craiova i-a “nenorocit”. “Oneaţă”, spaima lui Gigi, a lui Giovani şi a lui Victor Piţurcă!

Cea mai grea lovitură susţine că a primit-o, însă, de la Nicolae Dumitru, cunoscut drept “Niro”, unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere evaluată la 60 de milioane de euro. Şi nimeni altul decât naşul celui poreclit “Regele barbutului”. Când a venit, însă, vorba de bani legătura de rudenie nu a mai contat. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, “Oneaţă” a povestit cum a ajuns să fie păcălit pentru că a avut încredere oarbă într-unul dintre cei mai cunoscuţi miliardari din ţară.

“În urmă cu 15 ani am avut un restaurant şi un teren de 2.000 de metri pătraţi, în Bucureşti, lângă ASE. Eram asociat cu Pelmuşi Florin, zis «Gratis». «Niro», care este naşul meu, venea mai mereu pe acolo şi i-a plăcut locaţia. Mi-a zis că vrea să intre cu mine în afacere. I-am zis că trebuie să vorbesc cu partenerul meu. Am discutat şi s-a făcut transferul. «Niro» i-a dat 200.000 de dolari. Când am mers să facem actele, naşul meu mi-a spus să trecem totul pe numele lui. Că pe numele meu nu-i bine, că sunt interlop. Am zis: «Cum să nu, naşule?». Că pe timpul acelea se mergea pe încredere, nu ca acum. Am trecut totul pe numele lui”, şi-a început Ion Pârnică povestea. (NU RATA: VIDEO EXCLUSIV. Proprietarul celebrului ”Dragonul Roşu”, prima apariţie în public după ce a fost eliberat condiţionat. Multimilionarul ”Niro”, cu alaiul de bodyguarzi la LOFT. Gărzile de corp au făcut scut în jurul afaceristului, iar ospătarii s-au asigurat că nimeni nu-l filmează!)

“Regele barbutului” a povestit că “Niro” a continuat să investească în respectivul teren şi că a acceptat chiar şi o parte de doar 10% din câştig, deşi, în mod normal, i s-ar fi cuvenit mai mult.

“Restaurantul se numea «Doi tigri». Apoi, Niro l-a schimbat în «Blue jeans». Am mers o perioadă de trei, patru ani după care a făcut supermarket. Ulterior, l-a demolat ca să facă un hotel şi mi-a spus: «Vezi că facem hotel, dar o să mă bag cu mai mulţi asociaţi». Cu arabi, kurzi şi cu chinezi, adică mafioţi mari. Mi-a spus că eu o să primesc doar zece la sută din afacere şi că terenul tot al nostru rămâne. I-am zis: «OK, naşule, faci ce vrei». După o perioadă el s-a apucat şi a făcut blocuri şi alt en-gros mare”, a spus “Oneaţă”. (VEZI AICI: Naşul lui Jean de la Craiova a dat lovitura. Vezi cum a reuşit să câştige 50.000 de euro!)

Ion Pârnică a dezvăluit cum a decurs, ulterior, relaţia dintre el şi Nicolae Dumitru. Conform spuselor celui poreclit “Regele barbutului”, “Niro” l-a uitat definitiv după ce a fost eliberat din închisoare şi a evitat un contact direct cu el. “După aceea a făcut treaba aia cu Dorin Cocoş şi Elena Udrea şi s-a dus la puşcărie. Nu am zis nimic când am văzut că s-a dus. Am aşteptat sa iasă, l-am lăsat două luni să îşi revină şi m-am dus la biroul lui. Am întrebat de el şi mi s-a spus că nu este. Am lăsat vorbă să mă sune. Nu m-a sunat. M-am dus la el acasă. Era acolo şi paza de la poartă mi-a spus să vadă dacă este acolo. Au venit şi mi-au spus că nu este acolo şi multe altele, a povestit “Regele barbutului”.

Ajuns într-o situaţie disperată, Ion Pârnică este decis să apeleze, împreună cu familia, la un gest extrem în cazul în care situaţia sa nu va fi rezolvată.  

“Eu acum ce trebuie să fac? Că eu nu mai am nimic! Am lăsat până şi morţii semn. Şi naşul meu, miliardarul României, m-a păcălit! Dacă nu mi se rezolvă problema, îmi iau familia, mă urc pe un bloc şi îmi dau foc. Şi vă spun şi de ce fac treaba asta. Pentru că el este foarte tare cu poliţia şi securitatea statului. L-a cununat pe ministrul Justiţiei şi îmi este frică. Dacă mi se va întâmpla ceva în perioada următoare, să ştiţi că el este vinovat. Nimeni altcineva”, a spus, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Ion Pârnică, alias “Oneaţă”. (CITEŞTE ŞI: Naşul lui Jean de la Craiova a pierdut o avere la cazino. “Am fost furat, sunt nişte hoţi”)

Rămâne de văzut cum va evolua situaţia, cazul fiind deja foarte complicat. Vă vom ţine la curent! În plus, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, va continua cu dezvăluirile incredibile.

Cine este “Niro”

Nicolae Dumitru “Niro” şi-a început cariera de afacerist înainte de ’89, când făcea comerţ ca mai orice sportiv, din calitatea sa de membru în lotul naţional de popice. De altfel, se spune că atunci când mergeai în orice ţară în Europa şi spuneai că eşti din România, în anii ’90, ţi se răspundea: ”Aaa, România! Hagi, Nadia, Năstase, Niro!”. Zeci de ani mai târziu, Niro s-a trezit el însuşi o popică într-un mare dosar de corupţie. Anul trecut, pe 15 septembrie a fost eliberat din închisoare, după ispăşirea unei părţi din pedeapsa de doi ani şi patru luni de închisoare primită în dosarul Microsoft. Este proprietarul celebrului complex ”Dragonul Roşu” şi are o avere evaluată la 60 de milioane de euro. (CITEŞTE ŞI: Se încearcă racolarea unui nou membru în ”grupul NIRO”. Dumitru „Niro” încearcă să se pună bine cu Dumnezeu!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu e greu să aleagă”
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”....
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să facă
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...