Diana, fiica elegantului om de afaceri si fost politician Adriean Videanu, se poate considera o femeie fericită! Tânăra se va căsători la toamnă cu avocatul Bogdan Bălan la Palat, aşa cum i se cuvine unei prinţese care a trăit o poveste de dragoste demnă de o telenovelă (mai multe detalii AICI), dar până la marele eveniment, cei doi se distrează cât pot de mult! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor) (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Tânăra de 24 de ani şi avocatul Bogdan Bălan, un bărbat care nu mai este chiar la prima tinereţe, îşi vor uni destinele pentru totdeauna în septembrie, anul acesta, după o poveste de dragoste desprinsă parcă din cărţile cu poveşti. Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat că cei doi miri vor sărbători marele eveniment într-un cadru fastuos la Palatul Snagov, iar alături le vor sta 350 de invitaţi aleşi pe sprânceană (citeşte AICI mai multe detalii despre nuntă).

Diana Videanu şi-a dus prietenii acasă după petrecere.
Diana Videanu şi-a dus prietenii acasă după petrecere.

Până la nuntă mai sunt câteva luni bune, iar Diana Videanu şi Bogdan Bălan îşi trăiesc viaţa la maximum. Cei doi s-au distrat pe cinste, weekendul trecut, la Loft până la 2 noaptea, iar Diana Videanu i-a demonstrat logodnicului ei că va fi soţia ideală. Tânăra l-a lăsat pe Bogdan să consume alcool, ea fiind şoferiţa grupului lor de prieteni. Fiica lui Adriean Videanu a condus maşina, iar el a stat în dreapta ei. Diana i-a dus pe toţi acasă, ajungând chiar şi în zona Colentina a Capitalei. Veselia nu a lipsit din maşină, fiind clar faptul că au petrecut o seară pe cinste!

Citeste despre:adriean videanu, diana videanu, diana videanu soferita, loft


Share On Facebook