Nevestele lui Florin Piersic. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă femeile care au trecut prin patul îndrăgitului actor, ajuns la venerabilă vârstă de 81 de ani.

Nevestele lui Florin Piersic. Celebrul actor a trăit multe poveşti de dragoste de-a lungul vieţii, însă doar trei femei au reuşit să-l aducă în faţa altarului. Tatiana Iekel, Anna Szeles şi Anna Torok sunt cele trei doamne care i-au furat inima artistului. Cu ultima este căsătorit şi în prezent. De precizat că Florin Piersic a avut numeroase idile, fiind recunoscut drept un mare crai. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă cele trei mari iubiri ale actorului.

Nevestele lui Florin Piersic. Prima soţie a actorului a fost Tatiana Iekel. Cei doi s-au cunoscut la Paris, în anul 1958, iar după doi ani s-au căsătorit. În 1974 au divorţat, iar din relaţie a rezultat un copil, Florin Piersic Jr.. Luna trecută, femeia a murit, iar cel care i-a fost bărbat nu a participat la funeralii. Actorul şi-a luat, însă, responsabilitatea de a se ocupa de cheltuielile de întreţinere a mormântului acesteia, pentru care plăteşte 70 de lei lunar. (VEZI AICI: Tatiana Iekel a murit singură! Cum au fost ultimii ani de viaţă pentru fosta nevastă a lui Florin Piersic!)

Nevestele lui Florin Piersic. La câteva luni distanţă de divorţul de Tatiana Iekel, actorul a cunoscut-o, în autobuz, pe Anna Szeles. Cei doi s-au îndrăgostit pe loc şi s-au căsătorit în 1975, Un an mai târziu a venit pe lume fiul lor, Daniel. Relaţia dintre ei s-a încheiat în 1985, când au ales să divorţeze. Mare iubitor de femei, Florin Piersic a călcat strâmb în nenumărate rânduri cât timp a fost căsătorit cu Anna Szeles. După ce s-au despărţit, femeia s-a stabilit definitiv în Ungaria.

Nevestele lui Florin Piersic. În 1993, celebrul actor s-a căsătorit pentru a treia oară. Anna Torok l-a dus de această dată în faţa altarului. Cei doi s-au cunoscut în avion, în 1986. De meserie contabilă, Anna Torok este şi în prezent soţia lui Florin Piersic. Otilia Barbath, Gabriela Vlad şi Angela Similea au fost alte mari iubiri ale lui Florin Piersic, însă nu s-a căsătorit cu niciuna dintre acestea. (CITEŞTE ŞI: Cine i-a pus capac actorului! Cum l-am filmat pe ”donjuanul” Piersic Jr.)

Citeste despre:nevestele lui florin piersic, florin piersic, florin piersic casatorit, sotia lui florin piersic, florin piersic divort


Share On Facebook