Starea lui Mario Iorgulescu, mai gravă decât au anunțat doctorii! NU e deloc bine

Publicat: 12/09/2019 | 08:45
Starea lui Mario Iorgulescu, mai gravă decât au anunțat doctorii! NU e deloc bine

La două zile de la comunicatul oficial dat de purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias au apărut noi informații despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu! Și, din nefericire, situația sa medicală ar fi mai deteriorată decât au anunțat doctorii, spun surse din apropierea fiului președintelui LPF.

Citește și: Mario Iorgulescu era beat când a produs accidentul mortal de pe Șoseaua Chitilei! IML a stabilit o alcoolemie șocantă

Noi informații despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Potrivit unor informații neoficiale, Mario Iorgulescu a suferit intervenții chirurgicale la nivelul intestinului din cauza unor hemoragii interne grave. Mai multe organe ale tânărului de 24 de ani au fost afectate din cauza fracturilor costale, relatează wowbiz.ro. Din păcate, el are răni și la nivelul membrelor. Doctorii au rămas rezervați în legătură cu evoluția stării lui Mario Iorgulescu, însă mizează pe capacitatea acestuia de recuperare, ținând cont de vârsta lui.

Citește și: Soția lui Dany Vicol, nedezlipită de sicriul bărbatului iubit. Imagini de la priveghiul tânărului ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. VIDEO

Vă reamintim că în urmă cu două zile, medicii care se ocupă de fiul lui Gino Iorgulescu au anunțat că starea lui de sănătate s-a agravat.

“Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale.
Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, în data de 08 septembrie a.c., în jurul orelor 04:00, ca victimă a unui grav accident rutier. Bilanțul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenției chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

1. Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid și mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid și ileon distal
2. Contuzie pulmonară bilaterală severă
3. Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală și rezecțiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior.

Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite și tratate conservator. Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital”, a anunțat dr. Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Citește și: Imaginile durerii. Victima lui Mario Iorgulescu, condusă cu lăutari pe ultimul drum

Poliţiştii şi procurorii îl vor pune sub învinuire pe Mario Iorgulescu, pentru ucidere din culpă, dar doar după ce îl vor audia. Conform surselor din anchetă, acul vitezometrului din bordul bolidului acestuia la 240 de km/h.

Citește și...