Oana, eleva care l-a acuzat de viol pe profesorul de sport, s-a mutat de acasa. Nu mai locuieste cu tatal ei

Publicat: 15/11/2011 | 00:00
Eleva de la "Jean Monnet" care, in urma cu 12 zile, l-a acuzat de viol pe profesorul de sport, nu mai locuieste, de ieri, cu tatal ei. Ea a fost fotografiata de paparazzii CANCAN in timp ce se muta in blocul alaturat. Nu va sta, totusi, singura, ci cu iubita tataluiei.

Decizia ca Oana sa locuiasca impreuna cu tanara iubita a tatalui ei a venit, cel mai probabil, in urma scandalului cu profesorul de sport. Eleva de 17 ani a depus, pe 3 noiembrie, o plangere impotriva lui Dan Octavian Visan in care il acuza ca a violat-o in timpul unei excursii la Predeal. Profesorul a fost audiat si retinut, dar eliberat ulterior din arest. Cum tatal Oanei este mai mult plecat in calatorii de afaceri, majoritatea in afara tarii si de lunga durata, a decis ca e mai bine si mai sigur ca fiica lui sa nu mai ramana singura. Iubita lui este tanara, prin urmare cele doua se inteleg bine, asa ca de la vorba pana la fapta nu a fost decat un pas. Ieri dupa-amiaza a incarcat in SUV cateva valize cu lucrurile Oanei si le-a dus in apartamentul “mamei vitrege”. Pe de alta parte, exista si zvonuri potrivit carora tensiunile dintre tata si fiica erau atat de mari, incat a fost de preferat sa se desparta pentru o vreme. Procurorii il vor pe Visan dupa gratii Decizia ca Dan Octavian Visan sa fie cercetat in libertate cu interdictia de a parasi localitatea a fost contestata de Parchetul Judecatoriei Sectorului 1 la Tribunalul Bucuresti. Recursul va fi luat in discutie pe data de 18 noiembrie. Profesorul a demisionat de la Liceul “Jean Monnet”.

A luat 4 la purtare pentru ca a baut in excursie

Consiliul profesoral al Liceului “Jean Monnet”, intrunit ieri, a luat in discutie mai multe probleme. Potrivit unor surse din unitatea de invatamant, profesorii i-au dat elevei Oana R. nota 4 la purtare pe semestrul I pentru ca a consumat alcool in excursia de la Predeal. “Cazul” ei va fi repus in discutie dupa finalizarea anchetei in dosarul de presupus viol al fetei de catre profesorul de sport Dan Octavian Visan. Daca se va dovedi ca Oana a mintit ca a fost agresata sexual, ea risca exmatricularea, pe motiv ca a afectat puternic imaginea liceului. Profesorii au decis ca si eleva Madalina Pamfile, iubita lui Radu Mazare, sa primeasca nota 5 la purtare pentru aparitia din “Playboy”.

“Violul” de la “Monnet”, premeditat? Declaratii uimitoare ale unei eleve: “60% dintre fete se dadeau la el si el le refuza”

Marturiile confidentei Oanei, eleva de la “Jean Monnet”: “Ea plangea, iar proful m-a trimis sa-i iau chilotii din noptiera!”

Primele declaratii ale unei profesoare de la Jean Monnet: “Oana a intrat la profesor in camera intr-o pereche de pantaloni scurti, bagati in fund, si fara sutien”

Citește și...