Oana Zavoranu risca 5 ani de inchisoare! Querida a fost prinsa in flagrant, in timp ce ii cerea 10.000 de euro unui medic!

Publicat: 22/05/2014 | 18:53

Oana Zavoranu a mers, joi dupa-amiaza, la Sectia 12 de Politie pentru a da declaratii, bruneta fiind acuzata de santaj. Se pare ca aceasta a fost prinsa in flagrant de catre autoritati in timp ce ii cerea 10.000 de euro unui medic estetician.

Oana Zavoranu a mers la politie dupa ce anchetatorii i-au pregatit un flagrant. Conform B1 TV, se pare ca Oana Zavoranu i-ar fi cerut unui medic implicat in Dosarul Silicoanelor 10.000 de euro pentru a nu face dezvaluiri in legatura cu el atunci cand va fi chemata la Parchet pentru declaratii.

Oana Zavoranu

Autoritatile ne-au dezvaluit ca, intr-adevar, Oana Zavoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro unui medic estetician pentru a nu dezvalui presei si anchetatorilor informatii despre mai multe “afaceri necurate” care se petreceau in clinica acestuia.

Ar putea fi retinuta in aceasta seara

Procurorul de caz urmeaza sa dispuna daca Oana Zavoranu va fi sau nu retinuta sub acuzatia de santaj, chiar in aceasta seara.

Oana Zavoranu

Sursele CANCAN.ro au mai dezvaluit ca, potrivit articolului la care se incadreaza fapta Oanei Zavoranu, aceasta ar putea primi 5 ani de inchisoare.

R.O.
 

Citește și...