Acasă » Exclusiv » Omul din spatele “iUmor” a făcut show ca la Antena 1! Fiul îi calcă pe urme lui Andreas Petrescu și… A pus-o în dificultate pe fosta soție a lui Valeriu Lazarov

Omul din spatele “iUmor” a făcut show ca la Antena 1! Fiul îi calcă pe urme lui Andreas Petrescu și… A pus-o în dificultate pe fosta soție a lui Valeriu Lazarov

De: Sabin Tudor 14/05/2024 | 23:40

Andreas Petrescu este, fără dubiu, unul dintre pilonii show-ului “iUmor”, etalon de audiență pe segmentul de difuzare. De profesie actor și scenarist, invitatul emisiunii CANCAN EXCLUSIV a relatat cu umor detalii neștiute din culisele proiectului de la Antena 1. Mai mult, Andreas Petrescu a povestit cu zâmbetul pe buze cum a ajuns să fie concediat din majoritatea proiectelor la care a pus umărul. Surpriza cea mai mare a venit din partea lui Dan Negru care l-a consolat pe actor după ruperea contractului cu TVR.

Ani mai târziu, Andreas Petrescu și-a găsit echilibrul, atât profesionat, cât și emoțional. Fiul pe care îl are cu Augusta Lazarov îi calcă pe urme, punând dificultăți mamei cu întrebările sale! Pentru a afla despre ce este vorba, urmăriți emisiunea integrală CANCAN EXCLUSIV, cu Andreas Petrescu!

( NU RATA: CUM AU APĂRUT VEDETELE LA BOTEZUL „ÎNFRĂȚIRII” ÎNTRE TELEVIZIUNI. DINTRE INVITAȚII DE MARCĂ NU AU LIPSIT OZANA BARABANCEA, PEPE (ANTENA 1) ȘI AUGUSTA LAZAROV )

Andreas Petrescu face mărturisiri sincere despre căsnicia cu Augusta Lazarov: „Nu m-aș fi însurat și ea știe asta!”

CANCAN EXCLUSIV: Nu ați dori să sărbătoriți 10 ani de mariaj la Power Couple?

Andreas Petrescu: Tu știi cum sunt eu cu nevastă-mea? E o nebunie, eu o ador! Nu m-aș fi însurat și ea știe asta. Mie mi se părea că e o nenorocire căsătoria pentru mine, n-aveam treabă, nu voiam să mă mai însor niciodată, nu voiam să aud de chestia asta.

CANCAN EXCLUSIV: Ai mai avut vreo tentativă?

Andreas Petrescu: Am fost însurat pe la 21 de ani, am fost însurat un an și jumătate, eram student în anul trei, când m-am însurat. S-a terminat, n-a fost rău, a fost bine cât a fost, s-a terminat.

CANCAN EXCLUSIV: Și ea tot actriță?

Andreas Petrescu: Nu mai știu, a fost acum 25 de ani. Dar nu m-aș fi însurat deloc, pentru că îmi era teamă că în clipa în care te însori, dispare libertatea, mi-era frică de chestia asta. Și am întâlnit omul ăsta, cu care pot să zic orice, pot să fac orice glumă în casă, orice fel de glumă. La mine în casă nu există corectitudine politică, pentru că ea știe că o iubesc. Ea știe că o respect și niciodată n-are senzația că vorbesc despre ea înjositor. Noi râdem despre orice, putem face glume despre absolut orice. De aia vreau cu ea la Power Couple, la Asia Express, i-am zis «hai, să punem la încercare treaba asta», că e atât de solidă treaba dintre noi, încât eu sunt foarte fericit că se întâmplă așa. Înainte mă duceam mult în turnee, acum nu prea mai fac turnee, pentru că îmi place acasă.

( CITEȘTE ȘI: DE CE SE TEM JURATUL DE LA IUMOR ȘI SOȚIA LUI SĂ DEVINĂ PĂRINȚI? COSMIN NATANTICU: ”STAI LA O BERE, STAI LA O FIFA…” )

Andreas Petrescu a făcut show total în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV (Foto: captură video)

Mariajul soției cu Valeriu Lazarov, analizat cu transparență de Andreas Petrescu: „Nu m-a luat ca pe o comparație, sunt două lumi diferite, două căsnicii diferite!”

CANCAN EXCLUSIV: N-a fost niciodată o presiune pentru tine că doamna a mai fost căsătorită cu un domn celebru înainte?

Andreas Petrescu: Absolut deloc. Hai să-ți explic! În primul rând, domnul acela era un geniu, probabil ultimul geniu din televiziune, un om care chiar a avut în minte o lume fabuloasă. Doi la mână, a fost măritată cu el înainte să mă cunoască pe mine. Nu am nicio treabă cu trecutul oamenilor. Pentru mine, cine ești din secunda în care mă cunoști, e tot ce mă interesează. Iar trecutul tău te-a făcut să fii cine ești astăzi, ceea ce e o chestie foarte mișto. N-am absolut nicio problemă, de nicio culoare.

CANCAN EXCLUSIV: Dar nu ai simțit o presiune, că domnul totuși a fost foarte tare?!

Andreas Petrescu: Nicio secundă n-am avut presiuni de genul ăsta. Nu m-a luat ca pe o comparație, sunt două lumi diferite, două căsnicii diferite, după cum îți spuneam. S-a terminat, s-a vindecat și la niște ani m-a cunoscut pe mine, niște ani de stat singură, vreo patru sau cinci. Muncea foarte mult, de la 8 dimineața până la 11-12 noaptea.

( ACCESEAZĂ ȘI: 5 MIL. € PENTRU DAN NEGRU, BENDEAC ȘI CELEBRII BUCĂTARI! ȘEDINȚĂ FULGER, ANTENA 1 ÎȘI VREA VEDETELE ÎNAPOI )

Andreas Petrescu și Augusta Lazarov s-au căsătorit în anul 2015 (Foto: Instagram)

Fiul Luca îi calcă pe urme comediantului. A pus-o în dificultate pe mama sa, cu întrebările directe: „L-ai iubit mai mult decât pe tati?”

CANCAN EXCLUSIV: Și acum se mai întâmplă asta, să munciți fără a avea timp de copil sau de familie?

Andreas Petrescu: Ea are foarte mult timp acum, are un job care îi permite să aibă timp de Luca. Și eu am timp, lucrăm de acasă, joc la teatru seara și scriu de acasă. Ne petrecem mult timp cu Luca și vorbim foarte mult cu el. Noi trei avem o relație specială. Îi zic tot ce vrea să afle, n-avem limite, inclusiv faptul că a mai fost căsătorită. A întrebat zilele trecute Luca «tu ai mai fost căsătorită?!». A aflat și el și a zis «OK, l-ai iubit?». Ea a zis «DA!», «mai mult decât pe tati?!». Și ea a zis «nu se poate judeca așa, sunt lucruri diferite, acel om nici măcar nu mai există, dar l-am iubit și acum îl iubesc pe tati și pe tine, voi sunteți lumea mea și vă iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine».

Luca voia să știe, dar nu există niciun secret, el trebuie să facă parte din lumea asta. Nu avem niciun fel de secrete, nici între noi doi. Dacă mai am vreo fantezie, i-o spun, dacă sunt lucruri pe care nu le-am trăit. I-am zis «uite care e treaba, eu nu te-am luat de nevastă pentru trei ani, eu mi-am luat un partener la drum. Și atunci, în ideea că o să fie cum îi zic eu, pentru mereu, trebuie să știi că eu fac și niște sacrificii, pentru că mai aveam de bifat niște lucruri pe care vreau să știi că nu le voi bifa niciodată». Noi avem chestia aia de ipocrizie, am văzut o chestie într-o piesă de teatru «tu m-ai înșela vreodată?», și zice «nu», «păi de ce nu, dacă pentru tine sexul e o chestie liberă și nu ți se pare o chestie importantă», «nu te-am înșelat, pentru că nu vreau să te mint». Aia e trădarea adevărată!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza! VREMEA se schimbă radical din 27 mai în București! Când vine canicula
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza! VREMEA se schimbă radical din 27 mai în București! Când...
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
Două femei care au vrut să le dea fructe unor muncitori au fost bătute de patronul firmei unde lucrau bărbații (VIDEO)
Două femei care au vrut să le dea fructe unor muncitori au fost bătute de...
Reacția Moscovei după apelul șefului NATO ca aliații să lase Ucraina să atace ţinte din Rusia cu arme din Occident
Reacția Moscovei după apelul șefului NATO ca aliații să lase Ucraina să atace ţinte din...
Iei amendă dacă depășești cu 1 km/h viteza maximă? Cum contești sancțiunea?
Iei amendă dacă depășești cu 1 km/h viteza maximă? Cum contești sancțiunea?
Ileana Sterp, reacție surprinzătoare! Ce a putut spune despre mama Geta: „Să iasă public să-și ceară scuze față de Culiță”
Ileana Sterp, reacție surprinzătoare! Ce a putut spune despre mama Geta: „Să iasă public să-și...
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că nu era vorba de Giuly, era vorba de tine.”
Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că...
Cristina Cioran rupe tăcerea după ce Alex Dobrescu a spus că e gravidă din nou cu el
Cristina Cioran rupe tăcerea după ce Alex Dobrescu a spus că e gravidă din nou...
A plecat să studieze în Spania acum 10 ani şi n-a mai vrut să se întoarcă. Ce l-a dezamăgit cel mai mult pe Radu în România
A plecat să studieze în Spania acum 10 ani şi n-a mai vrut să se...
BANCUL ZILEI. Servitoarea familiei Bulă este concediată. – Doamna Bubulina, înainte de a pleca vreau să vă spun că Bulă...
BANCUL ZILEI. Servitoarea familiei Bulă este concediată. – Doamna Bubulina, înainte de a pleca vreau...
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Anunț de ULTIMĂ ORĂ: Primele IMAGINI DIRECTE cu nașterea Universului!
Anunț de ULTIMĂ ORĂ: Primele IMAGINI DIRECTE cu nașterea Universului!
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Cât a plătit un șofer pentru înlocuirea unei singure anvelope la o mașină electrică. A fost obligat să o schimbe după doar 12.000 de km
Cât a plătit un șofer pentru înlocuirea unei singure anvelope la o mașină electrică. A...
Veste bună pentru elevi și profesorii. Vor avea o zi liberă chiar în iunie, înainte de vacanța de vară
Veste bună pentru elevi și profesorii. Vor avea o zi liberă chiar în iunie, înainte...
Decizie pentru cei care au aceste telefoane mobile! Devine total INETRZIS de la 1 iunie 2024
Decizie pentru cei care au aceste telefoane mobile! Devine total INETRZIS de la 1 iunie...
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Exerciţii militare cu câini-roboţi progamaţi de chinezi să ucidă
Exerciţii militare cu câini-roboţi progamaţi de chinezi să ucidă
Românii ajung direct la închisoare. Se schimbă legea. Pedeapsa va fi garantat cu executare
Românii ajung direct la închisoare. Se schimbă legea. Pedeapsa va fi garantat cu executare
Taxele care scad vertiginos. Românii vor rămâne cu mai mulți bani în cont
Taxele care scad vertiginos. Românii vor rămâne cu mai mulți bani în cont
Ce face Elena UDREA în închisoare. Poate ieși nesupravegheată din penitenciar, la muncă și la consiliere psihologică
Ce face Elena UDREA în închisoare. Poate ieși nesupravegheată din penitenciar, la muncă și la...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la...
Primele imagini de la cununia religioasă a lui Vincenzo Aiello. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a pășit în fața altarului
Primele imagini de la cununia religioasă a lui Vincenzo Aiello. Fostul concurent de la Chefi...
Vești bune pentru Radu Mazăre! Fostul primar al Constanței iese din închisoare după cinci ani
Vești bune pentru Radu Mazăre! Fostul primar al Constanței iese din închisoare după cinci ani
Raluca Bădulescu are datorii la întreținere . De ce a ajuns în această situație. ”Umblu mascată”
Raluca Bădulescu are datorii la întreținere . De ce a ajuns în această situație. ”Umblu...
Top 4 zodii care primesc șansa unică să-și schimbe viața. Apar oportunități uriașe pe toate planurile
Top 4 zodii care primesc șansa unică să-și schimbe viața. Apar oportunități uriașe pe toate...
Cum să scapi rapid de muștele din curte. Ingredientul banal care ține departe insectele, dar are un miros plăcut
Cum să scapi rapid de muștele din curte. Ingredientul banal care ține departe insectele, dar...
×