Acasă » Vedete » Ovidiu Ţăran si Ioana Maria Clonţa se căsătoresc! Marele eveniment va avea loc în 2019

Ovidiu Ţăran si Ioana Maria Clonţa se căsătoresc! Marele eveniment va avea loc în 2019

De: Cancan 07/08/2018 | 10:30

Ovidiu Ţăran si Ioana Maria Clonţa s-au cunoscut în primii ani de liceu, iar de atunci cei doi au rămas împreună.  S-a îndrăgostit de el încă de la prima vedere, iar de la momentul întâlnirii, nu a mai durat mult până ce ei au devenit un cuplu. Acum, sunt un cuplu atat in viata de zi cu zi, cat si pe scena. Pasiunea adolescentina s-a transformat intr-o iubire trainica, dovada fiind faptul ca au hotarat sa faca nunta dupa o relatie de mai bine de 8 ani.

Cei doi artisti de muzica populara nu au uitat nimic din primele lor întâlniri, din emoţia trăită în acele momente cu adevărat speciale. Ovidiu este „bărbatul vieţii ei” şi nu trece zi în care să-i nu-i spună cât de mult îl iubeşte, iar el să o sărute la fel ca în fiecare zi. Ovidiu Ţăran si Ioana Maria  Clonţa s-au cunoscut in liceu, in clasa a 9-a, insa au inceput o relatie de iubire abia in clasa a 10-a atunci cand el a facut primul pas, iar de atunci sunt de nedespartit.

„De mici copii am avut amândoi înclinații spre muzica și o dorința intensa de a cânta, iar susținuți de către către părinți am reușit sa urmam școala populară de arte Augustin Bena din Alba Iulia amândoi făcând parte din diferite ansambluri artistic . Prima noastră întâlnire a avut loc la liceul de muzica din Alba Iulia, liceu la care noi studiam muzica. In primul an de liceu am avut o relație de colegialitate an in care am început sa ne cunoaștem mai bine.

La începutul clasei a-X-a am început sa fim mult mai atrași unul fata de celălalt. Fiecare dintre noi ne doream sa avem o relație împreuna dar nu ne-am mărturisit sentimentele unul fata de celelalt. Eu am început sa fac anumite gesturi la școala prin care ea sa își dea seama ca o plac. Intr-o seara primesc un telefon din parte ei rugându-ma sa ii dau orarul pentru a doua zi spunând ca nu îl mai are.

A doua zi seara m-a luat prin surprindere cu un telefon spunându-mi același lucru, ca a pierdut orarul. După cele doua convorbiri mi-am dat seama ca defapt nu era problema orarul ci faptul ca ea ma place. După câteva zile am decis sa ii propun o întâlnire la care eu era hatarat sa o întreb dacă își dorește o relație cu mine.

Aceasta întâlnire a avut loc intr-o zi de vineri iar răspunsul la întrebarea mea de a avea o relație împreuna a venit după câteva zile, ea spunându-mi …. o sa îți spun luni. Am așteptat cu emoție răspunsul ei tot weekendul iar luni am avut surpriza ca ea sa spun îmi doresc o relație cu tine. De atunci am început sa avem și o relație de cuplu pe lângă cea de colegi”, povesteste Ovidiu Ţăran.

Acum, cei doi formeaza un cuplu de succes nu doar in viata de zi cu zi, ci si pe plan muzical! De 2 ani cei doi canta impreuna la diferite evenimente. In prezent, Ovidiu si Ioana Maria sunt absolvenți cu diploma a Academiei de Muzica Gheorghe Dima din Cluj Napoca.

„La evenimente amândoi  activam in formații diferite, iar după doi ani de relație am hotărât sa formam un cuplu și pe plan muzical. După terminarea liceului de muzica din Alba Iulia am continuat studiile amândoi la Academia de muzica Gheoghe Dima din Cluj Napoca, an in care noi am început sa cântam împreuna și sa înființăm propria formație muzicală. Pe tot parcursul facultății am onorat evenimentele pe care le avem cu formația dedicându-ne in întregime atat muzicii cât și școlii.

Momentan suntem absolvenți cu diploma a Academiei de Muzica Gheorghe Dima, iar viața noastră continua ca fiind o poveste de iubire continua la care protagoniștii suntem noi doi. Iubim tot ceea ce este frumos iar cu ajutorul lui Dumnezeu suntem siguri ca vom reusi sa realizam lucruri frumoase pe plan personal cât si muzical. Pentru noi familia și muzica înseamnă  totul”, ne-au povestit Ovidiu Ţăran  si Ioana Maria Clonţa.

Dupa 8 ani de relatie, cei doi artisti sunt pregătiţi să facă si pasul cel mare: nunta! Isi vor unii destinele in fata lui Dumnezeu in 2019, atunci cand vor avea o nunta mare, cu multi invitati dragi si colegi de breasla. „Anul 2019 va fi anul in care noi ne vom unii destinele in fata lui Dumnezeu. Așteptăm cu nerăbdare acest moment fiind unul foarte important. Nunta noastră va avea loc la Alba Iulia, fiind o nunta cu mulți invitați iar tot ceea ce tine de partea culinara, distractie și buna dispoziție vom avea grija sa nu lipsească. Suntem foarte nerăbdători sa ne vedem visul realizat, acela de a forma o familie fericita și împlinita”, au declarat cei doi artisti din Ardeal.

Ovidiu Ţăran a urcat pe scenă la vârsta de 9 ani, pe vremea când făcea parte din Ansamblul „Plăişorul” din Săliştea. De atunci, muzica a devenit o permanentă în viaţa sa. Învăţătorul din satul bunicilor l-a învăţat să cânte la acordeon, iar mai apoi a început să studieze orga cu Cristi Şuşman în cadrul Palatului Copiilor din Alba Iulia. Ioana a făcut parte din prima generație de Muguri de tezaur a județului Alba.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act banal în mașinile lor
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act...
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit...
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin zile cu averse, grindină și vijelii
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge și în România. Meteorologii avertizează că vin...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
"Aș vrea să te strâng în brațe". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Crima din Sibiu: prima explicație a tânărului care și-a ucis iubita cu un cuțit, într-un apartament. Tânăra avea doar 24 de ani
Crima din Sibiu: prima explicație a tânărului care și-a ucis iubita cu un cuțit, într-un...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Harta tunelurilor secrete din București. Catacombele pe lângă care trec zilnic milioane de români
Harta tunelurilor secrete din București. Catacombele pe lângă care trec zilnic milioane de români
Statul NU mai plătește BANII. Românii trebuie să se grăbească. Termen limită: 7 iunie
Statul NU mai plătește BANII. Românii trebuie să se grăbească. Termen limită: 7 iunie
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu să anunți. Termen până pe 27 Mai
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu să anunți. Termen până pe 27 Mai
Scandal cu protecția copilului la poarta Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău acuză că nu a fost lăsat să își vadă copiii
Scandal cu protecția copilului la poarta Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău acuză că nu a fost...
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o place foarte mult” / Cei doi formează un cuplu de aproape un an
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar...
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu...
Planta din România care îți poate face mult rău. Te poate băga în spital dacă nu ești atent. Apare primăvara și multă lume o confundă
Planta din România care îți poate face mult rău. Te poate băga în spital dacă...
Produsul din străinătate pe care românii îl consumă cu poftă, deși avem și noi în țară. Al nostru e mai gustos și mai ieftin, dar puțini oameni știu de el. Crește în număr mare și e de 15 ori mai bun decât cel de import
Produsul din străinătate pe care românii îl consumă cu poftă, deși avem și noi în...
×