Patronul unei echipe din Liga I a dispărut, iar noi am deslușit misterul: ”E grav! Nu-l mai interesează fotbalul…”

Publicat: 12/04/2019 | 23:09

Mircea Minea, patronul clubului Concordia, s-ar confrunta cu grave probleme de sănătate. Ar fi fost inclusiv în SUA pentru tratament. A revenit în țară, dar fotbalul nu l-ar mai interesa. Primarul din Chiajna ar fi, pur și simplu, la pământ. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă detalii și declarații în premieră.  (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

Concordia Chiajna a promovat în Liga 1 la finalul sezonului 2010-2011. Formația s-a menținut în primul eșalon, chiar dacă, aproape în fiecare an, a avut emoții cu retrogradarea. Mircea Minea este, practic, inventatorul clubului. Niciodată nu a lăsat gruparea fără finanțare. Jucătorii au fost, tot timpul, cu salariile la zi, iar toți fotbaliștii erau mulțumiți că au o situație pecuniară stabilă. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) 

(VEZI AICI: BOALA SECRETĂ DE CARE SUFERĂ DANA ROGOZ. DIN PĂCATE, ESTE INCURABILĂ)

Mircea Minea, tratament în SUA!

Lucrurile s-au schimbat, însă, radical de aproximativ un an. Jucătorii au ajuns să tânjească după salarii, lucru care are și o explicație. Una logică. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a deslușit misterul și a aflat că Mircea Minea ar trece prin clipe cumplite. Ar fi măcinat de o boală care nu i-ar da, sub nicio formă, pace. Tocmai din acest motiv, fotbalul nu mai reprezintă o prioritate pentru primarul din Chiajna.

Minea suferă de o boală gravă. A fost inclusiv în America pentru tratament. De unde a revenit pentru că lucrurile sunt foarte complicate. E grav! Tocmai din acest motiv nu-l mai interesează fotbalul. Este și normal. Acum are alte priorități. Sănătatea este, clar, pe primul plan. Domnul primar încă mai speră, dar…”, a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o persoană din anturajul lui Mircea Minea, patron care, în ultima perioadă, a dispărut.

Mircea Minea ar suferi de o boală gravă, iar fotbalul nu l-ar mai interesa

(CITEȘTE ȘI: BOALA DE CARE SUFERĂ MIHAI BENDEAC. A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ DIN CAUZA ASTA)

Primar în Chiajna de peste 23 de ani

Mircea Minea a fost ales primar în Chiajna în 1996. De atunci, nimeni nu a reușit să-l detroneze din fotoliul de edil. Este pasionat de fotbal și, de-a lungul timpului, a reușit să agonisească o avere frumușică. În afara clubului Concordia, controlează mai multe afaceri. Potrivit jurnalul.ro, deține o groapă de gunoi, o crescătorie de pui și un adăpost pentru câini.

(NU RATA: OANA ROMAN, CU SĂNĂTATEA LA PĂMÂNT ”ÎMI IES OCHII DIN ORBITE!”)

În prezent, Concordia Chiajna este ultima clasată în play-out-ul Ligii 1. Are șanse minime să evite retrogradarea în acest sezon. Clubul a ajuns în această situație din cauza faptului că Mircea Minea ar avea grave probleme de sănătate. Jucătorii sunt disperați, nefiind plătiți de aproape trei luni.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...