Pe urmele lui Moni și ale lui Mr. Pink! Bianca Drăgușanu, întâlnire nocturnă cu un bogătaș chinez

Publicat: 28/09/2018 | 23:41

Weekendul a început promițător pentru Bianca Drăgușanu! Fosta prezentatoare de la “Te vreau lângă mine” a ieșit la o cină târzie în compania unui bogătaș chinez, iar cei care au văzut imaginile s-au gândit imediat la povestea de dragoste dintre Monica Gabor și miliardarul Mr. Pink. Întâlnirea cu tânărul milionar chinez vine la scurt timp după ce frumoasa blondă s-a fotografiat alături de un bărbat misterios.

Citește și: Monica Gabor: ”Mi-e dor de…” Reacția fanilor nu s-a lăsat așteptată

Bianca Drăgușanu, întâlnire nocturnă cu un bogătaș chinez

Bianca Drăgușanu a ieșit în oraș în această noapte împreună cu doi prieteni, dar și un chinez cu multe zerouri în conturi. În timp ce ea a fost discretă și nu a publicat imaginea cu milionarul, acesta a postat spre miezul nopții pe Instagram Stories două înregistrări de la masă. Iar pe una dintre filmări a scris un mesaj în limba engleză: “I guess the curtain is up… I am ready. All about us. Soon (n.r.: Bănuiesc că s-a ridicat cortina… Sunt gata. Totul despre noi. În curând)”.

Citește și: Imaginile momentului în Romania: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună! Gestul făcut de ziua fiicei lor, Sofia!

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
Citește și...