Petrecere mare în comuna Alexandrei Măceșanu. Localnicii din Dobrosloveni au sărbătorit o bătrânică, la împlinirea a 100 de ani

Publicat: 23/10/2019 | 14:01

A fost petrecere mare, miercuri, în Dobrosloveni, judeţul Olt, localitatea de domiciliu a Alexandrei Măceșanu. Primarul a chemat toți sătenii la evenimentul organizat în cinstea unei bătrânici, la împlinirea a 100 de ani. (VEZI ȘI: UN IEŞEAN DE 100 DE ANI ARE ORGANELE VITALE TOTAL DIFERITE FAȚĂ DE ALȚI OAMENI)

Petrecerea a început la ora 10.00 la Căminul cultural din comună. Primarul a chemat întreaga comună să o sărbătorească pe Leana Cârstea. I-au oferit flori, o plachetă omagială, dar şi un tort.

Preoții din comună s-au rugat pentru sănătatea Leanei Cârstea

„Mulţumesc tuturor care au venit şi celor care s-au gândit la această surpriză. Nu m-am aşteptat ca la 100 de ani să petrec cu toţi localnicii aici”, a spus bătrânica. La eveniment au venit şi preoţii din localitate, care s-au rugat pentru sănătatea femeii. (NU RATA: O ROMÂNCĂ DE 100 DE ANI A DEZVĂLUIT SECRETUL LONGEVITĂŢII)

Acum trei luni, sătenii erau chemați la consiliere psihologică

Cu trei luni în urmă, locuitorii din Dobrosloveni erau chemați la consiliere psihologică, în urma tragediei prin care au trecut după dispariția Alexandrei Măceșanu.

Dragi părinți, copii, tineri, locuitori ai comunei DOBROSLOVENI. Comunitatea noastră trece zilele acestea printr-o perioadă dificilă, pe care cu greu o înțelegem, dar care ne afectează pe toți. Având în vedere tragedia din această perioadă, vă invit pe toți să vorbim despre Alexandra.

Alături de noi, am invitat specialiști care să ne ofere suport și îndrumare. Avem, cu toții, îngrijorări, temeri și multe întrebări, motiv pentru care vă invităm să participați la o întâlnire în data de 31 iulie, ora 10, la Căminul Cultural din Dobrosloveni, unde vom afla cum putem răspunde, ce putem face și ce decizii putem lua în astfel de situații”, transmiteau atunci reprezentanții Primăriei Dobrosloveni.

Citește și...