Locuitorii din Dobrosloveni, chemați la consiliere psihologică după uciderea Alexandrei

Publicat: 30/07/2019 | 12:00

Tragedia prin care au trecut după moartea violentă a Alexandrei Măceșanu i-a afectat pe toți locuitorii comunei Dobrosloveni. Mâine vor fi consiliaţi de un psiholog. (VEZI ȘI: “NU MAI ȚINE LINIA OCUPATĂ” A APĂRUT DISCUȚIA TELEFONICĂ DINTRE ALEXANDRA DIN CARACAL ȘI POLIȚISTUL CARE A PRELUAT APELUL)

Dragi părinți, copii, tineri, locuitori ai comunei DOBROSLOVENI. Comunitatea noastră trece zilele acestea printr-o perioadă dificilă, pe care cu greu o înțelegem, dar care ne afectează pe toți. Având în vedere tragedia din această perioadă, vă invit pe toți să vorbim despre Alexandra. (Citește și: Gheorghe Dincă a povestit ce i-a făcut Alexandrei în maşină: “Am lovit-o, i-am pus o şapcă pe cap şi…” FILMUL TRAGEDIEI)

Locuitorii din Dobrosloveni sunt aștepați la Căminul Cultural pentru consiliere psihologică
Locuitorii din Dobrosloveni sunt așteptați la Căminul Cultural pentru consiliere psihologică

Alături de noi, am invitat specialiști care să ne ofere suport și îndrumare. Avem, cu toții, îngrijorări, temeri și multe întrebări, motiv pentru care vă invităm să participați la o întâlnire în data de 31 iulie, ora 10, la Căminul Cultural din Dobrosloveni, unde vom afla cum putem răspunde, ce putem face și ce decizii putem lua în astfel de situații„ au transmis reprezentanții Primăriei Dobrosloveni. (CITEȘTE ȘI: DETALIUL NEOBSERVAT DE NIMENI ÎN CAZUL CRIMELOR DIN CARACAL. LEGĂTURA DINTRE ALEXANDRA ȘI LUIZA. CUM ÎȘI ALEGEA GHEORGHE DINCĂ VICTIMELE)

Alexandra Măceşanu (15 ani) a dispărut, miercurea trecută, după ce a luat o maşină de ocazie. Ulterior s-a dovedit că a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, 66 de ani, din Caracal.

Alexandra a ajuns și în spatele curții criminalului, în încercarea de a scăpa cu viață

Indiciile numeroase oferite de Alexandra Măceșanu autorităților atunci când a sunat la 112 arată faptul că ea a făcut tot ce i-a stat în putință ca să fie salvată. Deși era doar o copilă și fusese torturată, ea a fost atentă la ceea ce a văzut din momentul în care a ajuns pe proprietatea monstrului care a răpit-o. În poza de mai jos, puteți vedea porțile pe care adolescenta le-a menționat atunci când a sunat la 112 ca să ceară ajutorul. (DETALII AICI)

Porțile descrise de Alexandra, în apelul disperat la 112
Porțile descrise de Alexandra, în apelul disperat la 112
Citește și...