Acasă » Exclusiv » Picanteriile de la Love Island. Începe cursa pentru 50.000 € de la PRO TV! CANCAN.RO le-a luat pulsul celor 10 participanți înainte de a pleca în marea aventură

Picanteriile de la Love Island. Începe cursa pentru 50.000 € de la PRO TV! CANCAN.RO le-a luat pulsul celor 10 participanți înainte de a pleca în marea aventură

De: Sabin Tudor 01/10/2023 | 14:00

Telespectatorii fani ai show-urilor de dating au un nou motiv să zâmbească. De astăzi, 1 octombrie debutează Love Island, pe VOYO. Iar de mâine, 2 octombrie, emisiunea moderată de Alina Ceușan își va face simțită prezența la PRO TV. Cinci băieți și cinci fete, dornici să-și găsească marea iubire, urmează să fie filmați 24 de ore din 24, interacționând într-un resort de lux din Tenerife. Însă înainte ca jocurile seducției să înceapă, CANCAN.RO a luat pulsul celor 10 concurenți!

Urmăriți toate interviurile, exclusive, cu răspunsuri care mai de care mai picante și mai sincere ale celor 10 „fantastici”, ce au intrat în cursa pentru găsirea unei iubiri sincere. Bonusul ar mai fi că perechea câștigătoare va încasa 50.000 de euro. Să aibă un start bun în viața de după Love Island!

( NU RATA: DECIZIA CURAJOASĂ LUATĂ DE ALINA CEUȘAN, DUPĂ CE A FOST ANUNȚATĂ DREPT GAZDA SHOW-ULUI LOVE ISLAND, DE LA PRO TV! UNDE-ȘI DUCE FIUL )

Love Island debutează în această seară, 1 octombrie, pe VOYO și luni, 2 octombrie, ora 23:00, la PRO TV

Andrei Bordeianu are 23 de ani și activează ca instructor de fitness (Foto: PRO TV)

Andrei Bordeianu

CANCAN.RO: Ce te face să crezi că dacă nu ți-ai găsit dragostea în afara emisiunii, o vei face la Love Island?

Andrei Bordeianu: În primul rând, nu avem telefoane, nu avem niciun fel de factor care să ne influențeze din exterior cu treaba asta și cred că toată lumea din acest show este disponibilă și deschisă pentru acest lucru. E o șansă mult mai mare decât în viața noastră de zi cu zi.

CANCAN.RO: Știm că în acest format pot apărea diferite piedici în calea fericirii tale cu o potențială parteneră. Cum ai reacționa dacă vreun fost sau alt bărbat ar încerca să ți-o sufle?

Andrei Bordeianu: Dacă chimia este reală între mine și fata respectivă, cu siguranță ea va alege să vorbească și cu alt băiat, dar nu aș avea nicio problemă dacă tot pe mine să mă alege în final. Dacă ”mi-o suflă”, nu voi reacționa urât și mă voi adapta situației.

Denis Iuga este influencer și a strâns o comunitate de peste 150.000 de urmăritori pe TikTok, la doar 21 de ani (Foto: PRO TV)

Denis Iuga

CANCAN.RO: Denis, arăți impecabil, dar întrebarea ce se lansează este ce alte calități consideri tu că ai, în afară de pătrățele și cât de mult contează discursul, a se citi “vrăjeala”?

Denis Iuga: Da, știu că arăt impecabil. În afară de pătrățelele pe care le am și corpul pe care-l am, sunt o persoană ambițioasă, când îmi propun ceva, nu există să nu reușesc, sunt un băiat foarte deștept și am o inimă foarte mare. Pot să iubesc fără limită.

CANCAN.RO: Cât de mult crezi că ar afecta o potențială idilă creată în Tenerife, faptul că sunteți filmați non-stop?

Denis Iuga: Sincer, nu mă simt deloc afectat că sunt filmat 24 din 24 de ore. Chiar aș putea arăta ce fel de persoană sunt într-o relație, aș putea să-mi arăt adevărata mea față, nu mă simt deloc presat de chestia asta.

Adrian Butușină are 29 de ani, lucrează ca instructor de fitness și caută o fată cu principii sănătoase de viață (Foto: PRO TV)

Adi Butușină

CANCAN.RO: Pe Instagram ești înconjurat de fete pe care le antrenezi. De ce nu ți-ai găsit jumătatea până acum?

Adi Butușină: Nu mi-am găsit jumătatea printre fetele pe care le antrenez pentru că niciodată nu amestec locul de muncă și viața amoroasă. Niciodată nu am făcut treaba asta și niciodată nu o să o fac.

CANCAN.RO: Ce s-ar întâmpla dacă tipa pe care tu o placi pe insulă, ar fi atrasă de cineva la fel de bine făcut ca tine? Cum ai recționa?

Adi Butușină: Probabil că dacă ar fi atrasă de altcineva, nu e persoana potrivită pentru mine. Nu poți să trăiești cu gândul că cea de lângă tine place pe altcineva.

Eduard Caba are 24 de ani și este manechin (Foto: PRO TV)

Eduard Caba

CANCAN.RO: Îți va crește capitalul de imagine după emisiune. Dacă ai câștiga marele premiu alături de o posibilă parteneră, ajungi acasă la fane, cum ai rezista să nu vă despărțiți?

Eduard Caba: Dacă posibila parteneră ar fi suficient de dedicată și ar fi o iubită foarte bună, în mod clar nu aș avea motive să mă despart de ea sau să o înșel în vreun fel. Ține de ea, cum știe să mă facă să fiu atras de ea, să mă mențină în relație și cum reușește să că mă facă să o vreau în fiecare zi din ce în ce mai tare.

CANCAN.RO: La tine nu am găsit nicăieri informații despre tiparul feminin pe care îl cauți. Ce trebuie să aibă femeia perfectă pentru tine și care dintre cele de pe insulă crezi că ți s-ar potrivi?

Eduard Caba: Femeia perfectă trebuie să aibă obiceiuri și interese asemănătoare cu ale mele, spre exemplu: fitness-ul. Prin prisma acestui fapt trebuie să ducă o viață sănătoasă, să încerce să mănânce cât de cât sănătos, nu voi putea fi alături de o femeie care mă va face să devin un om ce nu-mi doresc să fiu. Ea să aibă înclinații spre fast food și să nu accepte faptul că eu vreau să mănânc sănătos. Pe lângă faptul că vreau să fie o femeie integră, o femeie cu capul pe umeri, o femeie frumoasă, să gândească corect și să ia decizii corecte în viață.

Valentin (27 de ani) este creator de conținut în mediul online și își caută jumătatea în competiția Love Island (Foto: PRO TV)

Valentin Popescu

CANCAN.RO: Ai zis că ești deschis la o relație pe viață. Crezi că există șanse să te îndrăgostești în Tenerife și să rămâi permanent cu o concurentă?

Valentin Popescu: Da, există șanse foarte mari să mă îndrăgostesc în Tenerife și să rămân cu o concurentă, dacă într-adevăr este jumătatea menită. Dar asta rămâne de văzut până ajungem acolo.

CANCAN.RO: Picioare, sâni, fund, chip angelic sau minte brici? Ai de ales una singură pentru viitoarea soție!

Valentin Popescu:  Minte brici. Clar. Fără nicio îndoială.

( CITEȘTE ȘI: ÎŢI VEI SCHIMBA PĂREREA DESPRE EA! CE STUDII ARE ALINA CEUŞAN, PREZENTATOAREA LOVE ISLAND, DE LA PRO TV )

Emisiunea filmată în Tenerife și moderată de Alina Ceușan va fi difuzată lunea, de la ora 23:00, marți-vineri, de la 23:30, pe PRO TV

Ada Ileana are 23 de ani, este profesoară de limba engleză și a câștigat Miss Internațional România 2022 (Foto: PRO TV)

Ada Ileana

CANCAN.RO: Cum crezi că-ți va schimba cariera experiența Love Island?

Ada Ileana: Pentru mine, cariera de profesor a început ca un job de facultate. Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii. Dar mi-ar plăcea foarte mult să profesez în zona de politici publice / advocacy. Cred că prin Love Island o să pot ajunge la mai mulți oameni, o să pot vorbi despre subiectele care mă interesează și gândurile mele vor putea ajunge în mai multe părți.

CANCAN.RO: Dacă vei câștiga marele premiu de 50.000 de euro o să renunți la ceea ce faci sau iei măcar o pauză?

Ada Ileana: Nu cred că o să renunț la ce fac, gândul meu e să-i împart între ONG-ul meu și aș vrea să-i investesc într-un centru propriu de engleză. Deci, practic, nu, nu o să renunț.

Alexandra are 23 de ani și este studentă la Medicină (Foto: PRO TV)

Alexandra Balea

CANCAN.RO: Ce caracteristici ar trebui să aibă un eventual partener și de ce nu te-a cucerit nimeni până acum, în afara Love Island?

Alexandra Balea: Caracteristicile unui partener ideal pentru mine țin mai mult de personalitate și de felul în care mă simt eu alături de persoana respectivă. Trebuie să fie masculin și să mă simt în siguranță lângă el, să aibă capacitatea de a mă învăța lucruri și de a mă ajuta să descopăr lumea, să știu că am susținerea lui în tot ce vreau să fac, să fie amuzant și să nu ia viața foarte foarte în serios.

Nu e vorba că n-am întâlnit persoane interesante până acum, în afara emisiunii, doar că probabil n-am fost în același moment al vieții noastre și ne doream același lucru.

CANCAN.RO: Am văzut că pe Instagram ai multe poze în lenjerie intimă, provocatoare. Cât de importantă este seducția continuă într-o relație?

Alexandra Balea: Se zice că iubirea e atunci când te trezești în fiecare dimineață și alegi să fii alături de persoana de lângă tine. Din punctul ăsta de vedere, cred că e foarte importantă seducția, în fiecare zi să încerci să fii ca la începutul relației, să îi arăți persoanei de lângă tine că o iubești și că o respecți.

Gabriela (23 de ani) este cânăreață și nu a mai avut o relație serioasă de doi ani (Foto: PRO TV)

Gabriela Ilișiu

CANCAN.RO: Ești cântăreață și lași de înțeles că ai avea o fire sensibilă. Crezi că îți poți găsi iubirea pe fast forward, în Tenerife?

Gabriela Ilișiu: Cu siguranță, da! Cred în dragoste la prima vedere, dar și în dragoste adevărată, așa că nu văd de ce să nu o găsesc în Tenerife. Îmi doresc să-mi găsesc bărbatul potrivit în Love Island.

CANCAN.RO: În descrierea ta ai anunțat că ești răzbunătoare. Dacă pe insulă îți va plăcea mult un băiat, iar o altă fată încearcă să ți-l ia. Te răzbuni pe ea sau pe el?

Gabriela Ilișiu: (Râde) Pe el.

Mădălina Rancea are 26 de ani și este consultant de vânzări (Foto: PRO TV)

Mădălina Rancea

CANCAN.RO: Ce te face să crezi că dacă nu ți-ai găsit dragostea în afara emisiunii, o vei face la Love Island?

Mădălina Rancea: Cred că se poate să-ți întâlnești dragostea atunci când te aștepți mai puțin. Am observat că de multe ori, în viață, se întâmplă lucruri atunci când și unde nu mă aștept, așa că există o posibilitate foarte mare să-mi găsesc dragostea la Love Island.

CANCAN.RO: Alege cheia unei relații: fidelitate, respect, amor sau comunicare?

Mădălina Rancea: Eu cred că începem de la comunicare, respect, după amor și fidelitate.

Josephinka Smolena are 21 de ani și este însoțitor de zbor (Foto: PRO TV)

Josephinka Smolena

CANCAN.RO: Dacă te îndrăgostești iremediabil pe insulă și o altă fată va încerca să îți fure potențialul partener, cum reacționezi în acest tip de situație?

Josephinka Smolena: (Râde) De obicei mă implic, adică o să-i spun lui că dacă face chestia asta, e dus! Nu o să fac mare scandal, o să-l las să meargă la ea, o să-l împachetez într-o fundiță și o să-l dau afară. Cu șuturi!

CANCAN.RO: Ai luat această emisiune mai mult ca pe o provocare televizată sau speri să îți găsești dragostea adevărată?

Josephinka Smolena: Am luat această emisiune ca pe o provocare, cu siguranță e o provocare, dar sper să-mi găsesc un partener de viață cu care să mă înțeleg.

( ACCESEAZĂ ȘI: ALINA CEUȘAN A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! PREZENTATOAREA LOVE ISLAND ROMÂNIA A VORBIT DESPRE CÂȘTIGURILE FINANCIARE DIN TELEVIZIUNE, DAR ȘI DIN MEDIUL ONLINE )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Bobonete a văzut imaginile ASTEA prea fierbinți cu Mădălina Ghenea și n-a mai rezistat! I-a dat instant mesaj: "Și eu mă chinui, dar merge greu"
Bobonete a văzut imaginile ASTEA prea fierbinți cu Mădălina Ghenea și n-a mai rezistat! I-a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se calculează salariul minim european
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația acestui gest
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația...
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de ea
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cine aduce mai mulți bani în familia Cristinei Șișcanu. Mădălin Ionescu și-a surprins urmăritorii
Cine aduce mai mulți bani în familia Cristinei Șișcanu. Mădălin Ionescu și-a surprins urmăritorii
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și singura faleză stâncoasă de pe litoralul românesc
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și...
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar