Acasă » Exclusiv » Polițistul bătut de ”Deputatul Playboy” rupe tăcerea după șase ani: ”Să fie bărbat! Să vină să… ” + Ce îi cere lui Cristian Boureanu

Polițistul bătut de ”Deputatul Playboy” rupe tăcerea după șase ani: ”Să fie bărbat! Să vină să… ” + Ce îi cere lui Cristian Boureanu

De: Claudia Bălan 16/03/2023 | 23:40

A făcut tot ce a putut pentru a fi un polițist bun, dar, în momentul în care a fost nevoit să își facă datoria, a ajuns să își pună în pericol cariera. Din momentul în care a pus piciorul în prag și a refuzat categoric să se lase înjosit de cel supranumit ”Deputatul Playboy” a început o luptă ce s-a încheiat abia acum, după șase ani de la întregul incident. Ovidiu Andrei a scos la iveală detalii neștiute despre seara în care fostul parlamentar, Cristian Boureanu, a început să îl lovească, să îl înjure și să-i rupă uniforma.

În cazul în care nu vă mai amintiți despre ce este vorba, CANCAN.RO vă pune la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat pe data de 9 iunie 2017. În noaptea respectivă, Cristian Boureanu a fost oprit pentru un control de rutină de către polițistul Ovidiu Andrei, care i-a cerut politicos să se legitimeze. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, ex-deputatul a refuzat categoric și a început să îl agreseze pe omul legii, lovindu-l în zona intimă și prinzându-i mâna în ușa mașinii. După șase ani de la evenimentul care avea să-i schimbe traseul profesional, Andrei a decis să vorbească liber despre experiența prin care a fost nevoit să treacă.

Polițistul bătut de Boureanu vorbește despre întregul incident

Ovidiu Andrei mărturisește că viața sa, acum, este mult mai liniștită, mai ales după ce a reușit să încheie și ultimul proces pe care ”Deputatul Playboy” îl deschisese împotriva sa. Se pare că, Boureanu a încercat să îl acuze de ticluire de probe și declarație mincinoasă, însă judecătorii au fost de altă părere.

„Viața mea este puțin mai relaxată, după ce s-a încheiat și ultimul proces deschis de el, în 2017. Mi-a făcut plângere pentru declarație mincinoasă, ticluire de probe. Ceva în care numai el putea să creadă. Procurorii și cei care s-au ocupat de caz au arătat care a fost adevărul. Nu a existat niciun motiv pentru acea plângere, a fost clasată”, a declarat Ovidiu Andrei, în exclusivitate pentru Gândul.

Polițistul agresat de Cristian Boureanu îl consideră pe fostul deputat ca fiind un bărbat violent, care, chiar sub ochii săi, ar fi agresat-o, în urmă cu șase ani, și pe Laura Dincă, iubita lui de atunci. În urma procesului pe care l-a pierdut, fostul politician a fost condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare și a fost obligat să achite despăgubiri în valoare de 7.000 de euro. Deși nu a fost deloc încântat de rezultatul final, Ovidiu Andrei s-a conformat deciziei luate de instanța de judecată.

După ce a avut loc întregul incident, polițistul lovit de Boureanu a intrat rapid în atenția oamenilor, care l-au susținut până în ultimul moment. Nu putem spune același lucru și despre agenții de poliție, care se aflau alături de el în seara respectivă, dar, care au decis să nu intervină.

„I-am condamnat puțin pe cei care au fost acolo, în seara evenimentului, pentru că nu au intervenit mai mult. Însă, mă cunoșteau și știau că fac față oricărei situații, poate de aceea… Și la tribunal au fost timorați, n-au vrut să prezinte situația în totalitate, au fost evazivi. Acum, ca să fiu total onest, cred că ei nu s-au băgat pentru că le-a fost frică atunci când au văzut despre cine este vorba, le-a fost frică de ce va urma”, a mărturisit polițistul, potrivit sursei menționate anterior.

(VEZI ȘI: CRISTIAN BOUREANU, PRINS BĂUT LA VOLAN! I-A FOST REȚINUT PERMISUL PENTRU 5 LUNI ȘI A PRIMIT AMENDĂ URIAȘĂ)

Ovidiu Andrei, polițistul lovit de către Cristian Boureanu/ Sursă foto: Facebook

Și-au împărțit pumni și picioare în mijlocul străzii

Se pare că, agentul de circulație care a căzut pradă violenței lui Cristian Boureanu consideră, în continuare, că polițiștii nu sunt suficient de protejați în momentul în care ies pe stradă. Astfel, se poate ajunge oricând la o tragedie. Andrei recunoaște că se fac antrenamente la Biroul de Pregătire Profesională, acolo unde au loc ore de pregătire fizică, ceea ce îi ajută pe agenții de poliție să facă față unor situații dificile, însă aceste metode nu sunt suficiente.

„Fiecare se protejează singur. Ajută dacă faci un sport de contact. Atunci știi cum să cazi, știi cum să te ferești. Există și orele de pregătiri tactice, s-a creat acest Birou de Pregătire Profesională, în care intră și mai multe ore de pregătire fizică, ceea ce contează mult”, a explicat cu seriozitate Andrei în interviul acordat pentru Gândul.

În ceea ce privește reacția pe care a avut-o în seara respectivă, polițistul susține că nu regretă absolut deloc că a ales să îl oprească în trafic pe ex-deputatul Boureanu, din contră, susține că ar face-o din nou, dacă ar fi cazul. Singurul lucru la care ar fi fost mai atent în momentul respectiv îl reprezintă distanța, pe care nu a păstrat-o, și, care i-a permis lui Boureanu să îi aplice lovitura „sub centură”.

„Nu, nu aș schimba nimic în ceea ce mă privește. M-am gândit atunci, pentru o secundă, că dacă aș fi păstrat o distanță mai mare de el, nu ajungeam să fiu lovit, deși a fost o lovitură parșivă, cum ne exprimăm noi, bărbații. Pe neașteptate, într-un loc unde este interzis să lovești (n.r: sub centură)”, a spus polițistul.

Cum i s-a schimbat viața lui Ovidiu Andrei, după ce a fost agresat de Cristian Boureanu

După incidentul care a avut loc în urmă cu șase ani, Ovidiu Andrei a fost mutat la Biroul Accidente Ușoare, aceasta fiind procedura la care se apelează inițial. De-a lungul proceselor a fost nevoit să stea departe de munca pe teren, pe care a îndrăgit-o din prima. Dacă inițial credea că este o pedeapsă primită din partea superiorilor săi, ulterior Andrei a înțeles, de fapt, ce s-a întâmplat.

„Sincer, nu mi-a convenit deloc, am văzut-o, atunci, ca pe o pedeapsă. Așa am și prezentat-o instanței, pentru că viața mea s-a schimbat radical. De la a fi recunoscut pe stradă, la a lucra într-un birou. Dând sancțiuni, oamenii te țin minte. Aveam o mulțumire sufletească mai mare. Asta mă alimenta cel mai mult, pentru că, greutăți în meseria de polițist sunt nenumărate. Nu vreau să zic că m-am plafonat, îmi desfășor foarte bine activitatea în biroul în care lucrez, îmi place ceea ce fac, este o muncă de cercetare la departamentul de Accidente Ușoare, dau peste tot felul de persoane și chiar îmi place să aflu adevărul, oricât de dificil ar fi”, a ținut să specifice polițistul.

În ceea ce privește sentimentele sale pentru Cristian Boureanu, Andrei susține că nu îi poartă ranchiună, însă îi pare rău că nu a reușit să discute „ca de la bărbat la bărbat” cu cel care l-a agresat. Întrebat dacă a încercat să ia legătura cu „Deputatul Playboy”, polițistul a răspuns afirmativ, dar a menționat că omul de afaceri ar fi refuzat categoric.

„Eu am încercat să am o discuție cu el, deși avocatul m-a sfătuit să păstrez o anumită distanță. Și Boureanu a fost foarte distant, inclusiv prin felul în care saluta. Dar să se oprească și să stea de vorbă cu mine, nu. Dar cel puțin să fii bărbat, să ții capul sus și să spui: ‘Băi, uite care e situația, noi nu am discutat niciodată, poate ar fi mai bine să o încheiem așa, bărbătește. Uite, am greșit și eu, poate ai greșit și tu, haide să nu avem securea războiului între noi’”, a mai spus, în cele din urmă, Ovidiu Andrei.

(VEZI ȘI: EXECUTATĂ SILIT PENTRU UN CREDIT LUAT DE BOUREANU, VALENTINA PELINEL FACE DEZVĂLUIRI ULUITOARE: ”NU M-AM ALES CU NIMIC!” + DETALII DIN DOSAR )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...