Popică, negru la finalul meciului cu Juventus: „Câteodată, jucătorii trebuie omorâţi!”

Publicat: 07/11/2017 | 07:00

Remiza înregistrată de elevii săi pe „Ilie Oană” din Ploieşti cu lanterna campionatului, Juventus Bucureşti, scor 1-1, l-a scos din sărite pe Ionuţ Popa. Tehnicianul şi-a vărsat nervii pe elevii săi pentru felul în care aceştia au gestionat finalul de meci şi i-a ameninţat că or avea parte de un program spartan, deşi campionatul este întrerupt ca urmare a acţiunilor de la loturile naţionale. 

„Nu sunt mulţumit de echipa, nu le dau liber, o să mă răzbun pe ei fotbalistic pe ei, îi calc în picioare. Sunt tâmpiţi? Opreşti mingea şi dai pe lângă poartă… Păi dădeam gol. Eu dădeam gol. Lasă că plătesc ei. Nu cu bani, plătesc cu sudoare. L-am luat pe Abraw, a dat gol, dar nu se poate să ratezi trei situaţii. Un vârf trebuie să dea gol. Jucătorul are tot timpul scuze, dar antrenorul plăteşte. Le dau pauză în noaptea asta, până mâine dimineaţă, când ajungem la Timişoara. O să ajungem la Timişoara, le fac un program, o să vedeţi. O să le dau acum o pizza, o să le comand icre şi după aceea să putem să ridicăm jocul. La Iaşi, tot aşa eram supărat pe echipă şi am făcut 4 antrenamente pe zi timp de vreo 3-4 zile. Şi a venit apoi primarul şi a zis că-i omor pe jucători. Dar jucătorii trebuie omorâţi câteodată. Nu la propriu, la figurat”, a declarat Ionuţ Popa la flash-interviurile de după meci.

Cu toate că elevii săi au cerrut un penalty pe final de meci, tehnicianul a evitat să comenteze arbitrajul.

„Eu sunt un antrenor cu experienţă şi cred că trebuie să dăm dreptătate arbitrilor. Şi eu mai săream la gâtul lor. Domnule, dar chiar aşa? Mă abţin să vorbesc acum despre arbitraj. Pe mine m-a arbitrat corect până acum Lucian Rusandu. Nu ştiu dacă a fost penalty, trebuie să revăd faza”, a conchis Popică.

În urma remizei cu Juventus, ACS Poli Timişoara se află pe locul 8 în Liga I cu 22 de puncte.

                 

Cristi P. 

Citește și...