Povestea de iubire care a sfâşiat milioane de inimi! Au plecat în luna de miere, dar soţia a murit brusc. Ce i-a spus înainte să închidă ochii pentru totdeauna

Publicat: 09/10/2017 | 15:00

Kelly şi Chase Clarke, doi tineri din Sydney, s-au căsătorit în primăvara acestui an, iar recent ei au plecat să-şi sărbătorească iubirea în luna de miere, pe care şi-au programat-o în Insulele Fiji. Din nefericire, frumoasa soţie a tânărului a murit, la scurt timp după ce a început să se simtă rău.

În vârstă de 24 de ani, Kelly Clarke a început să aibă anumite dureri miercurea trecută, dar a crezut că are probleme cu stomacul şi a mers să doarmă. A doua zi, soţia lui Chase Clarke a fost dusă de urgenţă la spital, potrivit Mirror.

Iniţial, medicii au diagnosticat-o cu febră tifoidă. Îngenuncheat de durere pentru că nu ştia ce i se întâmplă, Chase Clarke a reuşit să vorbească cu soţia lui înainte să moară.

“Am vorbit cu ea şi mi-a spus că îi e teamă că va muri. I-am spus doar că o iubesc şi că vom reuşi să plecăm de acolo, că totul va fi bine. Ea a intrat în şoc septic, respira greu şi abia mai putea să vorbească cu mine.”, a declarat Chase pentru jurnaliştii de la Nine News.

La scurt timp după ce Kelly Clarke a intrat în şoc septic, ea a murit în spital. Decesul a survenit vineri noaptea în timp ce aştepta o echipă de medici să vină să o ia cu elicopterul ca să o ducă la un alt spital.

O asistentă i-a spus lui Chase Clarke şi familiei sale că frumoasa Kelly a murit din cauza unei peunmonii bilaterale severe. Unii dintre specialişti cred că soţia lui Chase Clarke a contractat la începutul acestui an lupusul, o boală cronică inflamatorie autoimună.

Kelly şi Chase Clarke au devenit soţ şi soţie în luna aprilie. După ce s-a aflat de moarta tinerei de 24 de ani, milioane de mesaje au curs pe reţelele de socializare. „Iertaţi-mă, pentru că nu o ştiu pe Kelly sau pe cineva din familia ei. Am văzut ştirea şi am vrut să transmit sincerele mele condoleanţe” e unul dintre mesajele de condoleanţe.

Citește și...