Acasă » Știri » Povestea fabuloasă de dragoste dintre un brașovean divorțat și o bucureșteancă (încă) măritată. S-au cunoscut pe net, într-un joc online, dar ce a urmat depășește orice imaginație

Povestea fabuloasă de dragoste dintre un brașovean divorțat și o bucureșteancă (încă) măritată. S-au cunoscut pe net, într-un joc online, dar ce a urmat depășește orice imaginație

De: Luciana Polite 02/11/2022 | 10:26
Povestea fabuloasă de dragoste dintre un brașovean divorțat și o bucureșteancă (încă) măritată. S-au cunoscut pe net, într-un joc online, dar ce a urmat depășește orice imaginație
Andrei, un brașovean simplu care s-a îndrăgostit de o bucureșteancă măritată. Sursă foto: Facebook

Andrei din Brașov a cunoscut-o pe Brândușa online, la jocul lui preferat de cărți. El, un bărbat divorțat, fără obligații și fără bani. Ea, o femeie măritată, greu de impresionat, cu venituri considerabile. „Cuceritorul” a răsfățat-o pe „iubi” în fel și chip, dar ce au pățit când au ajuns la mare bate orice scenariu de film! 

Andrei, brașovean simplu, divorțat, dar cu umor, a pus ochii pe Brândușa, bucureșteancă putred de bogată, fană a luxului și opulenței. Crezând în iubire, bărbatul, înamorezat ca în adolescență, s-a împrumutat de bani ca să o scoată la prima întâlnire în Piața Sfatului din Brașov, la un restaurant de fițe.

„Dragoste, vacanțe și alte nebunii.
-part one –
Ne cunoscusem la Whist pe net (jocul meu preferat de cărți -să nu zici că nu-ți place, cititorule). Pe loc ne-am dat seama că ne potrivim!: eu divorțat, ea măritată, eu fără bani -ea putred de bogată, eu de la munte, ea din București…mai mult de-atât ce să-mi doresc ? Dar gata că mă ia damblaua când îmi amintesc….

Când a venit prima oară la mine, am dus-o la un restaurant super mișto, în Piața Sfatului din centrul Brașovului. Dar, între timp, mă pregătisem cum se cuvine: adică m-am împrumutat de ceva bănuți să fac „față” și stai să-ți zic: În primul rând, mi-am tras niște țoale noi in trend (de firmă frate! Nu trompete).

Apoi mi-am luat și-o lenjerie nouă de pat cu desene florale ce semănau mai degrabă cu cărțile de joc, dar hei, era chiar ok! Ce mai conta! Plus că am luat și-un gel de duș cu aromă de trandafiri. Pe bune acum, până stăteam să jumulesc trandafirii din fața blocului, petală cu petală și să-i împrăștii în ploaie peste pat, am preferat varianta de mai sus.

Când a ajuns și ea la mine, am sunat la restaurant și-am rezervat o masă. Am ajuns noi la locație și ea (ca și mine de altfel) era super încântată : – Iubiii, e super mișto ! E super cool localul, e intim, frumos, original, cu-n aer de castel medieval…

M-am bucurat că i-a plăcut, dar apoi mi-a zis: -uite și prețurile sunt rezonabile.
Arunc un ochi pe meniu și mă proptesc în coate de marginea mesei, să nu cad pe spate. Mamăăă… ăsta-i prețul pe porcu’ întreg la viu sau pe o porție de pastramă??…

Era să fac infarct, un junghi mi-a străpuns inimioara…
Mi s-a pus un nod în gât, dar înghițind în sec i-am răspuns cu glasul tremurând că da, are dreptate, chiar sunt prețuri rezonabile (în comparație cu Dubai)”, a spus Andrei pe Facebook.

Timpul trecu în grabă, iar Andrei, ca să-i facă față iubitei din Capitală, s-a apucat chiar să-și vândă mașina. Era pe punctul de a-și vinde și apartamentul, orice ca să o răsfețe pe „sirena” lui. Romanticul incurabil voia să facă și un credit la bancă pentru că venea deja vara, iar „iubi” a lui voia să „clubberească” vara în Mamaia Nord!

„Asta e, „dragostea cere sacrificii”. Mare filosof ăla de-a enunțat această axiomă mereu adevărată! In rest a fost chiar OK, o seară frumoasă (mai puțin junghiul ce nu mi-a dat pace toată seara – cred că nu te întrebi, cititorule, care junghi??? -Ăla ce m-am înțepat fix in inimioară când am văzut prețurile din meniu). Relația noastră a „evoluat”, am fost prin diferite locații de fițe prin țară și străinătate, așa că mi-am vândut mașina să-mi completez bugetul de călătorii.

Mă bătea gândul să-mi vând chiar și apartamentul să pot să-mi întrețin sirena (pardon, iubita), ba chiar să-mi fac și-un credit la bancă……Nu de alta, dar se apropia vara și ea începea să (ne) facă planul pentru vacanța estivală: locație – Mamaia Nord, mai exact, prin zona de fițe, minuni, figuri a cluburilor de noapte. 
Dar planurile ei nu prea se mai „pupau” cu gusturile mele ….dar asta-i altă poveste ce poate o voi continua in partea 2- a….
O zi bună cititorule!”, a adăugat brașoveanul.

(CITEȘTE ȘI: Poveste de dragoste atipică! Au avut o căsnicie normală timp de 14 ani, iar apoi s-au îndrăgostit de aceeași persoană)

Ce s-a întâmplat cu brașoveanul și bucureșteanca atunci când au mers la mare

A venit vara peste cei doi îndrăgostiți. Se pare că planurile lui Andrei nu s-au „pupat” cu cele ale Brândușei, pentru că el a avut bani de Venus, iar ea, pretenții de Mamaia Nord. Aici începe cea de-a doua parte a poveștii:

„Dragoste, vacanțe și alte nebunii.
-partea a 2-a –
Luasem bilete la mare pentru un sejur de 7 stele (pardon, de 7 nopți) la Hotel Brândușa 2*, noroc cu voucherele mele ce le-aveam + diferența ce am plătit-o cash (nu râde cititorule, că voucherele m-au salvat). Am revenit și-n anul următor (dar fără iubi) și nu se mai numea Brândușa ci Carmen (la naiba, îmi venea să plâng că era exact numele lu’ iubi…offf….)

Brândușa transformată-n Carmen nu mai avea 2 stele, ci 3 ! Mie -mi părea la fel și pe exterior și pe interior exact ca anul precedent, dar când m-am uitat mai atent am remarcat dunga albastră de la conturul exterior al geamurilor!

Păi stai un pic frate, că asta schimbă tot! Mă mir c-a primit doar o stea in plus, eu i-aș fi dat chiar 7 ! Dar să revin… îi promisesem lu’ iubi un sejur estival, dar o surpriză totală. Și m-am ținut de cuvânt! Deja știi, frate, că-i vorba de Hotel Brândușa din Venus, ce am ales pe ideea ca măcar o dată s-o duc unde -mi place mie.

Proastă idee am avut ! Când am coborât din mașină era siderată: – ce stațiune -i asta? Că nu seamănă deloc cu Mamaia Nord și nu văd nici un club de fițe pe aproape!

Am convins-o cumva să ne cazăm : pentru mine era chiar super OK – cameră frumoasă, pat matrimonial mare cu așternuturi curate și frumos mirositoare încadrat de noptiere cu veioze albastre (am zis că e culoarea mea preferată, nu ? ), + câteva etajere in holul de la intrare (lângă baie) și un dulap în cameră.

Mai erau și 2 fotolii și-o măsuță mai erau în cameră.
Abia așteptam să văd ce gândește, ce părere are despre un hotel/cazare care nu are 5 stele (cum era ea obișnuită) dar care era chiar era mai mult decât ok, la doi pași de plajă și chiar frumos”, spune brașoveanul.

Când a dus-o la hotelul de două stele, unde achitase cu vouchere de vacanță și o diferență cash, „sirena” a fost profund dezamăgită! „Iubi” a acceptat, într-un final, să se cazeze, dar următoarea dimineață, l-a trezit direct și i-a spus:

„Ești nebun? Păi asta-i stațiune? Și ăsta e hotel? Nu vezi ce mică-i camera? Fac pariu că ăștia nu-mi schimbă prosopele când vin de la plajă, plus că balconul ăsta e ca naiba! Tu nu vezi că e fix perpendicular pe razele soarelui !
E clar că nu te-ai gândi o clipă la mine, la noi, la relația noastră, egoistule ! M-ai adus în sărăcia asta de Venus, de sud litoral. Mai bine mă duceai in Eforie, dar tot aia era! Te-ai gândit o clipă cum ar fi să mă vadă cineva mâncând o omletă pe terasa unui restaurant de două stele? Îți dai seama cât de greu mi-ar fi?”, a povestit Andrei pe Facebook.
Andrei își spune povestea fabuloasă de dragoste. Sursă foto: Facebook

Următoarea zi, Brândușa lui i-a dat și papucii și dusă a fost! Așa s-a trezit brașoveanul și fără bani, și fără „iubi”, dar cu o gaură în buzunar mai mare decât înainte de jocul acela de cărți, de pe net.

„A doua zi m-a părăsit…dis de dimineață, … era clar că ne potriveam dar poate-n altă viață.
Am fost un pic trist, dar am mâncat și omleta ei…. Poate că c-așai mai bine…”, este finalul poveștii de amor dintre brașovean și bucureșteancă.

(CITEȘTE ȘI: O poveste de dragoste impresionantă! A renunțat la job și la cei apropiați pentru un bărbat pe care îl cunoștea de trei zile)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani ca el
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea care a dus la prinderea lui
Greșeala făcută de ucigaşul Mirelei, tânăra tranşată şi aruncată pe câmp. Motivul crimei și eroarea...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei face dezvăluiri tulburătoare: „A trebuit să mă văd cu el ca să iau suma de 8.000 de lei”
Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui erau banii
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel de 10 ani: “Numai la noi se practică japca”
Destinația de vacanță de care mulți turiști români sunt atrași. Prețurile au rămas la fel...
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Devine OBLIGATORIU în România. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 16 Aprilie
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la voia întâmplării
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la...
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o stâncă atrage turiști din toată lumea
Locul de BASM din România care merită explorat în concediu. Valea săpată de apă într-o...
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Obiectivul turistic din România care are peste 10 milioane de ani. Puțini l-au vizitat
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să plătească peste 300 de lei
Țeapa luată de o clientă la un magazin Lidl din România. Cum a ajuns să...