Prinţul Carl Philip al Suediei va fi tată pentru a doua oară!

Publicat: 27/03/2017 | 12:32

Familia regală a Suediei se măreşte cu un nou membru! Prinţesa Sofia îl va face pe prinţul Carl Philip al Suediei tată pentru a doua oară!  La un an după venirea pe lume a primului moştenitor al prinţului se pare că familia se va mări din nou!

Prinţesa Sofia este însărcinată cu al doilea copil, iar vestea a fost făcută publică prin intermediul unui comunicat oficial al casei regale suedeze.

Suntem fericiţi să vă anunţăm că aştept venirea pe lume a unui copil, un frate pentru Prinţul Alexander. De-abia aşteptăm să-i urăm bun venit pe lume noului membru al familiei noastre”, au transmis cei doi prin intermediul comunicatului.

Tot în cadrul comunicatului am aflat că bebeluşul celor doi prinţi va veni pe lume în luna septembrie. Prin intermediul mesajului cei doi au oferit şi o fotografie cu Alexander primul lor copil. Micuţul de nici un an este foarte zâmbitor, semn că cei trei sunt o familie fericită şi împlinită.

Micuţul prinţ, Alexander, a venit pe lume în luna aprilie a anului trecut.  ”Este uimitor. A avea copii îţi schimbă toată viaţa. (…) Alexander este un băieţel simpatic şi foarte cuminte.”, spunea prinţesa Sofia despre minunea din viaţa lor,  în urmă cu câteva luni.

Bebeluşul aflat pe drum este cel de-al şaselea nepot pentru Regina Silvia şi pentru Regele Carl XVI Gustaf ai Suediei. Pe lângă copiii cuplului Sofia şi Carl Philip, cei doi regi mai sunt bunici pentru cei doi copii ai Prinţesei Moştenitoare Victoria (Prinţesa Estelle şi Prinţul Oscar), dar şi pentru alţi doi ai Prinţesei Madeleine (Prinţesa Leonore şi Prinţul Nicholas).

 

Citește și...