PSG se califică spectaculos în sferturile de finală ale Cupei Ligii!

Publicat: 14/12/2017 | 09:00

Rennes şi Marseille au oferit un meci de zile mari în optimile de finală ale Cupei Ligii din Franţa. Gazdele s-au impus la penalty-uri, după ce în timpul regulametar scorul a fost de 2-2. 

Marseille a început mai bine meciul şi a deschis scorul în minutul 13 prin Mitroglu însă gazdele au egalat zece minute mai târziu prin Andre, 1-1 fiind scorul după primele 45 de minute de joc. Khaziri a făcut 2-1 pentru Rennes în minutul 52 însă Marseille a egalat prin Germain în minutul 81. La penalty-uri cei care au avut nervii mai tari au fost jucătorii lui Rennes care au ratat doar o singură dată ţinta faţă dejucătorii lui O.M. care au rata de două ori, gazdele calificându-se astfel în sferturile de finală ale Cupei Ligii din Franţa cu scorul general de 6-5.

În sferturi a acces şi PSG, care şi-a luat o bine meritată revanşă în faţa singurei echipe în care s-a înclinat în campionat, Strasbourg. Dacă în Ligue 1 a cedat cu 2-1, PSG s-a impus în optimile de finală la Strasbourg cu scorul de 4-2 calificându-se în sferturile de finală ale competiţiei. Acolo va merge şi Montpellier care a administrat un sever 4-1 celor de la Lyon dar şi Nice şi Amiens care s-au impus cu 2-1 în jocurile cu Lille şi Tours.

                                                                              

Iată rezultatele optimilor de finală ale Cupei Ligii din Franţa

                                                   

Toulouse– Bordeaux 2-0

Angers– Metz 1-0

AS Monaco– Caen 2-0

Rennes– Marseille 2-2 (4-3 pen.)

Amiens– Tours 2-1

Lille- Nice 1-2

Montpellier– Lyon 4-1

Strasbourg- PSG 2-4

                                             

Cristi P.                              

                      

                                           

Citește și...