PSG se califică spectaculos în sferturile de finală ale Cupei Ligii!

Publicat: 14/12/2017 | 09:00
PSG se califică spectaculos în sferturile de finală ale Cupei Ligii!

Rennes şi Marseille au oferit un meci de zile mari în optimile de finală ale Cupei Ligii din Franţa. Gazdele s-au impus la penalty-uri, după ce în timpul regulametar scorul a fost de 2-2. 

Marseille a început mai bine meciul şi a deschis scorul în minutul 13 prin Mitroglu însă gazdele au egalat zece minute mai târziu prin Andre, 1-1 fiind scorul după primele 45 de minute de joc. Khaziri a făcut 2-1 pentru Rennes în minutul 52 însă Marseille a egalat prin Germain în minutul 81. La penalty-uri cei care au avut nervii mai tari au fost jucătorii lui Rennes care au ratat doar o singură dată ţinta faţă dejucătorii lui O.M. care au rata de două ori, gazdele calificându-se astfel în sferturile de finală ale Cupei Ligii din Franţa cu scorul general de 6-5.

În sferturi a acces şi PSG, care şi-a luat o bine meritată revanşă în faţa singurei echipe în care s-a înclinat în campionat, Strasbourg. Dacă în Ligue 1 a cedat cu 2-1, PSG s-a impus în optimile de finală la Strasbourg cu scorul de 4-2 calificându-se în sferturile de finală ale competiţiei. Acolo va merge şi Montpellier care a administrat un sever 4-1 celor de la Lyon dar şi Nice şi Amiens care s-au impus cu 2-1 în jocurile cu Lille şi Tours.

                                                                              

Iată rezultatele optimilor de finală ale Cupei Ligii din Franţa

                                                   

Toulouse– Bordeaux 2-0

Angers– Metz 1-0

AS Monaco– Caen 2-0

Rennes– Marseille 2-2 (4-3 pen.)

Amiens– Tours 2-1

Lille- Nice 1-2

Montpellier– Lyon 4-1

Strasbourg- PSG 2-4

                                             

Cristi P.