Puțini știu asta despre Anastasia Cecati! Actrița ucisă cu sânge rece de soțul ei, sexy pe stadionul Dinamo

Autor:
Publicat: 22/02/2018 | 08:10

Anastasia Cecati, tânăra actriță asasinată cu o violență ieșită din comun, a apărut în serialul „Las Fierbinți”, care face furori în rândul telespectatorilor. Ceea ce nu știe multă lume este faptul că tânăra colaborase cu presa sportivă din România în 2012, cu prilejul unui concurs sexy.

Cântăreața moldoveancă a apărut în cadrul unui concurs sexy organizat de gsp.ro, în care mai multe modele reprezentau în ținute sexy echipele calificate la Campionatul European din 2012.

Anastasia a ales Portugalia și a făcut o ședință foto foarte sexy pe stadionul Dinamo, prilej cu care a acordat și câteva declarații: Reprezentanta Portugaliei este o frumoasa moldoveancă născută peste Prut, în Republica Moldova. A decis să vină în România de foarte puţin timp, dar a devenit imediat celebră. Deşi n-a apucat încă să-şi construiască o carieră de model, Anastasia a lucrat în ţara natală pozand în diverse reviste şi a apărut în videoclipul lui Neli Ciobanu, reprezentanta Moldovei la Eurovision. Crede că merită să caştige concursul Euro Sexy prin simplu motiv că bărbaţii români sunt mult mai organizaţi decat cei din Chişinau, care sunt severi şi geloşi„, nota atunci sursa citată.

În vârstă de 31 de ani, Anastasia Cecati a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț, Alexei Mitachi. După ce a înjunghiat-o mortal în zona gâtului, tânărul medic stomatolog a trimis un mesaj de pe telefon, după care s-a aruncat în gol de la etajul șapte al unei clădiri din Chișinău. În casa în care s-au certat era bebelușul lor de doar trei săptămâni. Fetița regretatei artiste va rămâne în grija mamei sale.