Răsturnare de situaţie în cazul de la Caracal! Avocata familiei Melencu a anunţat că Luiza nu a fost în casa lui Gheorghe Dincă

Publicat: 27/05/2020 | 07:39
Răsturnare de situaţie în cazul de la Caracal! Avocata familiei Melencu a anunţat că Luiza nu a fost în casa lui Gheorghe Dincă

Săptămâna trecută a fost reluat procesul lui Gheorghe Dincă și ies la iveală detalii șocante și ipoteze nemenționate până în prezent. Avocata familiei Melencu susține faptul că Luiza nu a pășit pragul casei criminalului din Caracal.

În ciuda descoperirilor avocatei, Gheorghe Dincă a declarat de-a lungul timpului că Luiza a fost la el în casă câteva zile. Mai mult, monstrul din Caracal a mărturisit că el și amicul lui au violat-o din prima zi.

Carmen Obîrşanu, avocata familiei Luizei Melencu spune însă că fata nu a fost niciodată în casa lui Gheorghe Dincă, ci că „procurorii aveau nevoie de o confirmare care să le susţină povestea cu Luiza omorâtă în casa lui Dincă. Din fericire, această confirmare nu a venit din America”.

CITEȘTE ȘI: Simona Gherghe rupe tăcerea: calvarul prin care a trecut după ce a luat pastile de slăbit

De asemenea, avocata a declarat pentru evz.ro că în rechizitoriu sunt descrise cu lux de amănunte „grozăviile pe care procurorii pretind că s-au petrecut în acea casă”. Criminalul a spus chiar că Luiza Melencu a fost obligată să facă sex oral cu el și Ștefan Risipițeanu.

„Dincă nu prea era prieten cu spălatul. Ca să nu mai vorbesc despre Risipiţeanu, care era un om al străzii”, a spus Carmen Obîrșanu, avocata fmiliei Melencu.

CITEȘTE ȘI: Curs valutar BNR 27 mai 2020. Leul se depreciază din nou! Cât costă azi 1 euro

„Dacă s-ar fi petrecut acele grozăvii cu cei doi nespălaţi, Luiza ar fi vomat. Sau, cel puţin, ar fi salivat abundent. Ori în casă nu s-au găsit nici un fel de urme, nici de vomă, nici de salivă”, a mai adăugat aceasta.