Home » Trending » Mama Luizei Melencu îl apară pe Gheorghe Dincă: “Este nevinovat!”

Mama Luizei Melencu îl apară pe Gheorghe Dincă: “Este nevinovat!”

De: T.S 21/05/2020 | 15:18
Mama Luizei Melencu îl apară pe Gheorghe Dincă: “Este nevinovat!”

Monica Melencu, mama Luizei, una dintre fetele care ar fi fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, susține că a citit tot dosarul, iar acesta nu conține nicio dovadă că fiica sa ar fi moartă.

Femeia susține că Gheorghe Dincă nu este vinovat, iar probele i-au fost implantate astfel încât să i se însceneze cele două crime.

„Sinceră să fiu a fost o neputință, în privința mea. Neavând nicio posibilitate să punem o întrebare, nu am fost lăsați. M-a indignat faptul că el nu a răspuns la niște întrebări.

Uitându-mă la Risipițeanu, el îmi făcea un semn, când ne-am ridicat cu apărătorii, el nu ne cunoștea, că el nu este vinovat. I-am zis că nu e adevărat că tu nu ai violat-o pe Luiza. Gheorghe Dincă a răbufnit, că a fost pus sub presiune să dea acele declarații.

Noi am spus de la început că aceste ordine au venit de la București. Acel Barbu mi-a zis că eu nu mai ies, că trebuie să dau testul ADN.

A spus că o să dau și nume. În momentul în care mi-au fost refuzate acele excepții, el în ultimul moment a răbufnit: a vrut să vorbească, pentru că Risipițeanu îi spunea mereu „spune, spune”. A spus că totul a fost sub presiune, asta a spus Dincă.

Probele au fost plantate

Acele două crime i-au fost impuse. Că l-au ținut în curte, că nu știe ce i-au plantat, că a văzut apoi la TV ce i s-a înscenat. El refuză să spună unde sunt fete. Categoric e implicată familia și nu răspunde la întrebarea unde sunt fetele.

Nu pot să spun că am avut încredere în el. Ordinele acestea au venit de la București. Acel Barbu Daniel care a fost alături de el. E o rotiță dintr-un angrenaj. La răspunsul pe care l-am cerut el, unde sunt fetele, refuză și deviază la alt subiect.

Dincă a spus ieri cu subiect și predicat că nu a știut…bun…că asta e versiunea lui. A schimbat versiuni peste versiuni. Nu a știut ce se încurcă. Totul a fost o înscenare. Nu îmi trece prin cap ca Luiza să fie ucisă. Ce a făcut cu ea?

E vinovat de ceva, dar nu de crimă

Sunt interese mari, e implicată familia. Nu știu ce l-ar costa pe acest om. El a făcut ceva. Aceste crime nu le-a făcut, dar nu îl putem exclude din acest joc. Nu îi luăm apărarea unui presupus criminal. Nu s-a pomenit așa ceva, ca noi să-i luăm apărarea.

Luiza a fost traficată. Am citit dosarul în prezența doamnei avocat, de la cap la coadă. Nu văd o probă care să arate că Luiza este moartă, incinerată.

Cum pot să fiu de acord? Nu există nici măcar un certificat. Cum pot să accept că are impuse două crime?
În România s-a vorbit vreodată despre trafic de persoane? Exact. Ei sunt conștienți ce s-a întâmplat cu Luiza. Sunt 3 luni de la dispariția fiicei mele până la Alexandra.

A fost scoasă din țară. Știți cât am fost batjocoriți de instituții? Când a dispărut, ne-au pus la detectorul de minciuni? Oare noi suntem capabili să înscenăm așa ceva? Dacă am fi știut ce s-a întâmplat cu Luiza?

Dincă nu a făcut niciun test

Pe Dincă nu l-au pus la detector. De ce? Pentru că a fost protejat. Am simțit și o neputință la el. Dar ieri era alt caracter. Nu ca momentul în care făcea reconstituirea. Era un al doilea Dincă.

Presiuni categoric s-au făcut asupra noastră. Oricum am fost induși în eroare. Pista inițială a fost un Făt Frumos. A fugit cu cineva la 18 ani!

Am primit 2 telefoane, când a primit tatăl meu: când a zis că Luiza a plecat de acasă. Telefonul 2 a fost că Luiza a ajuns cu bine în Elveția.

În momentul când tatăl meu m-a sunat și mi-a zis că Luiza nu răspunde la telefon, eu eram plecată din casă… Niciun moment nu am crezut că Luiza e plecată. Nu am crezut. Mi-a zis că nu răspunde. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Nu spun asta că sunt mama Luizei”, spus femeia la Gândul live. 

Mai mult, mama Luizei povestește că Gheorghe Dincă are o atitudine umilă atunci când vine vorba de presupusele sale victime. „Ultima dată Dincă avea mască și cască de plastic. A zis că i s-a făcut rău, a stat pe scaun. Apoi a răbufnit când a fost întrebat de Luiza și Alexandra. A stat numai cu capul în jos.

Risipițeanu, omul ăsta, îmi pare foarte rău, dacă aș fi în situația lui. Nu e un complice. Pe mine m-a amenințat Dincă cu moartea, ca să spun că am violat-o pe Luiza. El a recunoscut ieri că nu e vinovat.

Când s-a urcat în mașină, la cum o cunosc eu pe Luiza, m-am uitat la neconcordanțele din telefon, ea nu se urca singură, ea a recunoscut pe cineva în mașina aia.

A fost indusă în eroare, a avut încredere în acea persoană. Nu avea prieteni dubioși, toate neconcordanțele apare în zonele asta: Craiova, Caracal. A fost cineva din preajma noastră. Cineva care cunoștea foarte bine totul. La 11.28 a vorbit cu tatăl ei. La 11.36 era luată de Dincă. Iese din raza Caracalului. A fost un risc să treacă prin fața porții.

În mașină era Dincă și o altă persoană pe care o cunoștea. S-a întâmplat ceva, când a făcut reconstituirea. Sunt foarte, foarte multe neconcordanțe în acest dosar. E o încrengătură”, explică mama Luizei.

Dincă va fi ucis

Femeia este convinsă că Gheorghe Dincă va muri omorât în închisoare: „Rețele au fost și vor fi la Caracal. Am stat 20 de ani în Caracal, aduceți-vă aminte de 2012, aceste rețele au fost dintotdeauna. Să sperăm că n-o să se întâmple ce s-a întâmplat cu Cocoș, care a fost ucis în 2012 în pușcărie.

Merg pe varianta mea că Dincă va fi ucis. Că angrenajul acela e mult mai mare! Acel dosar s-a dovedit să fie mușamalizat. Datorită cazului Alexandra, care a sunat la 112 a pornit întreaga anchetă. Nu pot să înaintez, mă oprește un zid, mi-a zis procurorul de caz. Exact. Răspunsul în 3 luni de zile. Când s-a întâmplat cu Alexandra, au inclus-o pe Luiza în acest caz.

Părerea mea e că e un zid politic. Au știut ce s-a întâmplat cu fetele. Adevărul nu s-a vrut. Cel puțin al Luizei. Sunt trei luni! Să umbli din ușă în ușă, ajunsesem la televiziune, cu toată durerea. La poarta lui Dincă era procurorul și 4 mașini de jandarmi. Oamenii au făcut descinderea la ora 6. Ce au așteptat?”.

Se teme pentru viața lui

Tonel Pop a declarat că Dincă ar fi înduplecat un criminal „să nu-l omoare cu otravă”, având o mare putere de convingere. „Era dresat și șantajat”, a spus avocatul, referindu-se la reconstituirile cu Dincă, de cele mai multe ori televizate, transformate într-un fel de circ.

„Noi am anticipat aceste declarații, pentru că asta e starea de fapt reală. Am văzut cum într-adevăr Dincă este dresat. Este apostrofat, băgat singur între patru ochi cu anumiți indivizi, pe care ieri i-a spus cu nume și prenume. Unul din ei este numărul 1 care l-a amenințat că o să-l omoare.

Doamna judecător a fost atentă la aceste lucruri. L-a întrebat despre ce este vorba, inclusiv Risipițeanu că a fost torturat fizic, de organe ale legii, poliției, a explicat cum ambii, în momentul în care nu spunea ce trebuie, era pus să scrie acele scrisori din penitenciar, scrise cu anchetatori, a dat nume, când, unde și de ce, între 4 ochi, amenințat cu moartea. Era dresat și șantajat.

Dincă a explicat cum a înduplecat un criminal să nu îl omoare, i-a arătat otrava și pastilele pe care urma să i le pună în mâncare. El avea un deal cu procurorii, i s-au asigurat niște lucruri. Acum când nu mai este sub puterea procurorilor, în penitenciar, nu mai pot să aibă acces acei polițiști, doi oameni, nu a spus de Barbu că l-a amenințat, ci că lui Barbu i s-a luat dosarul și a venit un domn Ciobanu că nu i s-a dat lui dosarul”, a declarat Tonel Pop la GÂNDUL LIVE.

 

Parteneri
BOALA cruntă despre care nu se vorbește: Ne degradează extrem de mult starea de sănătate
BOALA cruntă despre care nu se vorbește: Ne degradează extrem de mult starea de sănătate
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era blondă și avea un trup perfect
FOTO. Imaginile `ascunse` de timp! Cum arăta Cristina Spătar în urmă cu 15 ani: era...
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
Scandal MONSTRU în familia Vlăduţei Lupău. Bătaie ca-n filmele de acţiune în centrul Clujului
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
DOLIU ÎN LUMEA POLITICĂ! A MURIT! ADRIAN NASTASE… o carieră politică și legislativă de excepție
Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost otrăvită. Cine a vrut să-i facă rău
Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a fost otrăvită. Cine a vrut să-i facă rău
EXCLUSIV. Acuzațiile procurorului DNA la adresa lui Gheorghe Dimitrescu, fost consul al României la Bonn, ”suspect” în dosarul ”Vizita lui Liviu Dragnea în SUA”
EXCLUSIV. Acuzațiile procurorului DNA la adresa lui Gheorghe Dimitrescu, fost consul al României la Bonn,...
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
Dana Rogoz a decis: își ia fiica și pleacă din România. Ce se va întâmpla cu fiul ei
Dana Rogoz a decis: își ia fiica și pleacă din România. Ce se va întâmpla...
Preotul catolic Francisc Doboș îndeamnă credincioșii să se vaccineze…
Preotul catolic Francisc Doboș îndeamnă credincioșii să se vaccineze…
SUA acuză iar China că minte de îngheață COVID-19
SUA acuză iar China că minte de îngheață COVID-19
Horoscop ora 5: 15 ianuarie 2021. Cifra destinului este 3, îndrăznește să ceri ce vrei de la viață!
Horoscop ora 5: 15 ianuarie 2021. Cifra destinului este 3, îndrăznește să ceri ce vrei...
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
BANCUL ZILEI – Nimfomana cu experiență
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit când a văzut radiografia: Dumnezeule, e de 30 de ani acolo!
O femeie din Iași se simțea rău și s-a dus la medic. Medicul a încremenit...
Ce îți aduce Anul Nou Chinezesc 2021, schimbări mari pentru 3 zodii
Ce îți aduce Anul Nou Chinezesc 2021, schimbări mari pentru 3 zodii
Imaginile care au ÎNGROZIT toată Planeta: O mare putere militară tocmai a făcut o demonstrație de forță
Imaginile care au ÎNGROZIT toată Planeta: O mare putere militară tocmai a făcut o demonstrație...
Doliu mare în familia Rothschild. S-a stins în floarea vârstei!
Doliu mare în familia Rothschild. S-a stins în floarea vârstei!
Cine a încercat s-o otrăvească pe Șoșoacă! Senatoarea AUR, de urgență pe mâinile medicilor
Cine a încercat s-o otrăvească pe Șoșoacă! Senatoarea AUR, de urgență pe mâinile medicilor
OMS, anunț de ultimă oră despre pașaportul de vaccinare. Ce se întâmplă, de fapt, cu ele
OMS, anunț de ultimă oră despre pașaportul de vaccinare. Ce se întâmplă, de fapt, cu...
Ce conţineau documentele furate de la Agenţia Europeană a Medicamentului? Informaţii despre vaccinul Pfizer/ BioNTech
Ce conţineau documentele furate de la Agenţia Europeană a Medicamentului? Informaţii despre vaccinul Pfizer/ BioNTech
EXCLUSIV Amanda Regina Nopții și-a pus SILICOANE
EXCLUSIV Amanda Regina Nopții și-a pus SILICOANE
Bucurie uriașă pentru Ilinca Vandici! Azi a avut loc botezul bebelușului surorii celebrei prezentatoare TV. Imagini exclusive
Bucurie uriașă pentru Ilinca Vandici! Azi a avut loc botezul bebelușului surorii celebrei prezentatoare TV....
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a făcut ceva care a șocat telespectatorii
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
FOTO. Imagini incendiare cu Laurette! Cele mai senzuale apariții ale mulatrei care a făcut ravagii între bărbați
FOTO. Imagini incendiare cu Laurette! Cele mai senzuale apariții ale mulatrei care a făcut ravagii...
Relația la care nu se aștepta nimeni! Mayweather se iubește cu o stripperiță din propriul club! Părinții ei nu sunt de acord
Relația la care nu se aștepta nimeni! Mayweather se iubește cu o stripperiță din propriul...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a atras atenția fanilor: Ți se vede ...
Anna Lesko, incendiară în bucătărie: S-a filmat în timp ce gătea ouă! Detaliul care le-a...
Carantină începând de sâmbătă dimineața! Măsura a fost anunțată de autorități
Carantină începând de sâmbătă dimineața! Măsura a fost anunțată de autorități
Revoluţie pe piaţa muncii: Este pentru prima dată când salariaţii primesc bani în plus. Ce trebuie să ştie toţi angajaţii din România
Revoluţie pe piaţa muncii: Este pentru prima dată când salariaţii primesc bani în plus. Ce...
Jobul unde eşti plătit ca să nu faci nimic. Poţi să primeşti chiar şi 100 de dolari pentru o singură sesiune şi este o idee care funcţionează oriunde
Jobul unde eşti plătit ca să nu faci nimic. Poţi să primeşti chiar şi 100...
Culiță, desemnat cel mai frumos bărbat din istoria Survivor! Incredibil cine e considerată cea mai frumoasă femeie
Culiță, desemnat cel mai frumos bărbat din istoria Survivor! Incredibil cine e considerată cea mai...
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
BOMBĂ în showbiz! Pepe are deja o nouă iubită!? ”Visul meu s-a împlinit”
Soția lui Rică Răducanu, în stare gravă la ATI! E intubată. Fostul portar e disperat
Soția lui Rică Răducanu, în stare gravă la ATI! E intubată. Fostul portar e disperat
Mulți șoferi au scăpat de RADAR mulțumită acestei piese. Toate mașinile o au, din fabrică
Mulți șoferi au scăpat de RADAR mulțumită acestei piese. Toate mașinile o au, din fabrică
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită: Nu vei putea...
Ce a spus Lidia Buble după ce l-a văzut pe Răzvan Simion cu noua iubită:...
Noul trend în “presa independentă” din Iaşi: articole care nu se adresează cititorilor (II)
Noul trend în “presa independentă” din Iaşi: articole care nu se adresează cititorilor (II)
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști se află aici
4 plante care pătrund instantaneu în articulații și le repară! Tot ce trebuie să cunoști...