Înregistrare-bombă din dosarul Caracal. Luiza Melencu a fost scoasă din țară de o femeie cu ochii verzi și dusă în Elveția

Publicat: 24/01/2020 | 10:43
Înregistrare-bombă din dosarul Caracal. Luiza Melencu a fost scoasă din țară de o femeie cu ochii verzi și dusă în Elveția

Apar noi informații în dosarul ”Caracal”, cu accent pe dispariția Luizei Melencu. În emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3 a fost difuzată o înregistrare în care mătușa Luizei oferă unele amănunte senzaționale referitoare la misterul țesut în jurul adolescentei și dă naștere unor alte semne de întrebare ale căror răspunsuri se lasă așteptate. 

Respectiva înregistrare ar fi fost făcută pe data de 15 iunie, 2019, cu o lună înainte ca Alexandra Măceșanu să fie luată la ocazie și răpită de Gheorghe Dincă, potrivit informațiilor furnizate de antena3.ro, iar mătușa Luizei Melencu – Alina Vasile – ar fi avut o discuție cu procurorul Liviu Vasilescu. Conform celor transmise de tânără, un anume Nelu Geneș din Caracal – și fata lui fiind dispărută – ar fi contactat-o. Fata a sunat din Austria atunci când a purtat discuția cu respectivul procuror.

”ALINA VASILE: Alina Vasile mă numesc. Sunt verișoara Monicăi Melencu şi mătuşa Luizei. Din Austria vă sun, din Graz.

LIVIU VASILESCU: Ia spuneţi-mi, cum ați ajuns să discutaţi cu domnul ăsta – Sile.

ALINA VASILE: Să vă zic de la bun început: Domnul Nelu Genes, suntem cunoștințe mai vechi. Suntem din Caracal și ne cunoaștem de foarte mult timp. Cu Sile ne-am cunoscut aici în Graz, Nelu Genes este domnul celalalt. Am văzut că deţine site-ul ăsta, am crezut că face treabă bună. Eu i-am cerut lui aşa: Sile, te rog eu frumos, dacă deţii prima inregistrare cu femeia aia care spune cine a luat-o pe Luiza , unde a dus-o, cum a trecut-o vama, ca ştiţi povestea, că a trecut-o vama morfinată, că a luat-o cu o maşina o doamnă cu nu ştiu ce ochi.

LIVIU VASILESCU: Asta am aflat-o acuma, nu ştiam că e mai veche? De când e povestea asta? Povestea asta de care îmi vorbiți, cu trecutul pe la vamă, de când e?

ALINA VASILE:  Păi atunci când a zis că a răpit-o femeia aia cu ochii verzi, cu părul până la umeri”, este o parte a discuției purtate de Alina Vasile cu procurorul Liviu Vasilescu, conform informațiilor publicate de sursa citată mai sus.

În continuare, mătușa Luizei Melencu spune că aceasta s-ar afla în Elveția, nu în Italia, iar în scenariu ar fi implicați ”mai mulți bărbați din Caracal”. 

Citește și...