Detalii de ultimă oră în cazul Caracal! Luiza Melencu a fost răpidă, dar…

Publicat: 18/05/2020 | 08:20
Detalii de ultimă oră în cazul Caracal! Luiza Melencu a fost răpidă, dar…

Carmen Obârșianu, avocatul familiei Luizei Melencu, fata răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu un an, a făcut, în paralel cu anchetatorrii, propriile cercetări. Și a descoperit apeluri de pe telefonul Luizei, inclusiv apeluri video efectuate pe WhatsApp.

CITEȘTE ȘI: CAZUL CARACAL. BUNICUL LUIZEI MELENCU, ATAC DUR LA ADRESA LUI ALEXANDRU CUMPĂNAȘU: „UN PROFITOR AL SISTEMULUI”

Concret, pe telefonul Luizei s-a sunat de mai multe ori, cee ace poate însemna că adolescenta ar fi fost prezentată pe imagini celor ce urmau să o cumpere de la răpitori, scrie evz.ro. Avocata nu a făcut, încă, publice detaliile anchetei sale.

Luiza Melencu, 19 ani, a fost răpită de Gheorghe Dincă în aprilie 2019, de pe o stradă din Caracal. Monstrul avvea să o ia la ocazie, după care despre adolescent nu s-a mai știut nimic, în afara celor relatate de Dincă în anchetă. Procurorii DIICOT, cei care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără, dar şi pe o altă adolescentă din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, Alexandra Măceşanu.

NU RATA: CAZUL CARACAL. MAMA LUIZEI MELENCU, MESAJ DUR LA ADRESA AUTORITĂȚILOR: ”DACĂ ERA COPILUL UNEIA DIN PERSOANELE CARE A INSTRUMENTAT ACEST CAZ…”

În luna ianuarie a acestui an, Dincă a fost trimis în judecată cu opt capete de judecată: trafic de persoane, trafic de minori, viol, două infracțiuni de omor calificat, două infracțiuni de profanare cadavre sau morminte.

Bunicul Luizei Melencu este distrus. Ce mesaje a postat

Stelian, bunicul Luizei Melencu, fata rpită și, se presupune, ucisă de Gheorghe Dincă în urmă cu un an, nu și-a pierdut speranța. El crede că fata trăiește, așa că a postat mai multe fotografii cu nepoțelul ei și vorbește în numele lui. Mesajele sunt sfâșietoare!

VEZI AICI: MAMA LUIZEI MELENCU, MESAJ SFÂȘIETOR PE FACEBOOK. FEMEIA SPERĂ ÎNTR-O MINUNE: „NU E NIMENI CARE SĂ…”

Luiza Melecu și Alexandra Măceșanu sunt cele două fete din Caracal, de 18, respectiv, 15 ani, pe care Gheorghe Dincă le-a răpit și le-a dus la locuința lui. Iar de fete nu s-a mai auzit nimic de atunci. În raportul anchetatorilor scrie că au fost ucise, dar familiile celor două adolescente încă mai cred că ale trăiesc. Își agață speranța de orice amănunt, de orice zvon.

Stelian, bunicul Luizei, este sfâșiat de durere. Pe pagina de socializare, bărbatul a postat mai multe fotografii cu nepoțelul Luizei, care-i scrie fetei, prin intermediul bunicului, cuvinte sfâșietoare: ”Vreau să mă cunoști, te rog, Luiza!” ”LUIZA, UNDE EȘTI? NU VREI SĂ STĂM DE VORBĂ? TE ROG, LUIZA”,  ”LUIZA, EU SUNT NEPOȚELUL TăU, VREAU SĂ MĂ CUNOȘTI, TE ROG, LUIZA”, sunt alte mesaje postate de bunicul Luizei Melencu.

Citește și...