Răzvan Ciobanu, drogat cu zombie pe stradă. Imagini halucinante: “Auzi, ești ok?” VIDEO

Publicat: 02/05/2019 | 08:40

O înregistrare în care Răzvan Ciobanu apare filmat în timp ce era drogat cu zombie pe stradă stârnește controverse și multă durere în sufletele celor care îl iubesc. Imaginile surprinse de un trecător care se oferă să-l ajute pe regretatul designer sunt halucinante. Filmarea a apărut cu câteva ore înainte de înmormântarea creatorului de modă – CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, transmite LIVE fiecare moment din ziua despărțirii de designerul Răzvan Ciobanu.

Citește și: Adina Buzatu NU merge la înmormantarea lui Răzvan Ciobanu. Anunțul făcut în această dimineață, la ora 06:39

La scurt timp după ce dai play la înregistrarea controversată, bărbatul care l-a filmat pe Răzvan Ciobanu în timp ce se afla într-o situație extrem de delicată îi spune: “Auzi, ești ok? Ce ai? Ești…”. Creatorul de modă îi răspunde, însă nu se înțelege niciun cuvânt din replica lui și… se îndepărtează din locul în care a stat preț de câteva secunde asemenea celor care pică în capcana drogului zombie. Martorul încearcă să-l oprească și se oferă să îl ajute, însă el îl refuză: “Stai, stai puțin, frate! Ce ai? Ți-e rău, vrei să te ajut cu ceva?”.

Citește și: Secretul terifiant pe care Răzvan Ciobanu îl va duce în mormânt!

După cum puteți vedea pe filmare, imaginile au fost surprinse la finalul iernii în București, pentru că încă sunt decorațiunile de Crăciun, iar trecătorii care apar pe înregistrare sunt îmbrăcați cu haine groase. Chiar dacă afară se observă că erau puține grade, dacă nu chiar sub 0 grade Celsius, Răzvan Ciobanu era încălțat cu papuci și avea haine subțiri pe el.

Citește și: Mircea N Stoian aruncă bomba: crimă în cazul morții lui Răzvan Ciobanu!?

Citește și: Ce i-a adus iubitul lui Razvan Ciobanu la priveghi. Toti au inceput sa planga cand au vazut

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Citește și: Filmare cu drona de la accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. A condus peste 800 de metri pe câmp

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Răzvan Ciobanu, mărturisiri sincere despre relația cu părinții

Vica Blochina a fost vedeta care i-a adresat cele mai îndrăznețe întrebări lui Răzvan Ciobanu în cadrul unui interviu senzațional, care a avut loc în toamna anului trecut. Focoasa blondă l-a făcut pe creatorul de modă să vorbească și despre moarte sau retragerea lui din modă: “Nu m-am gândit cui o să las toată șandramaua. O să fie cineva care să vrea să continue. Poate o să mă retrag pe coastă, pe Saint-Tropez”, a spus Răzvan Ciobanu în cadrul ediției de la “Acces Direct” din 20 septembrie 2018.

“După ce ai o relație de cinci ani, atunci când te desparți e ca un divorț. (…). Eu trec greu peste o despărțire… vreo lună și jumătate mi-a luat și după am început să nu mai văd lucrurile meschin și negru. Nu, nu ies… (…). Lasă-mă să mă vait, să mă tăvălesc pe jos. Bine, e importantă relația cu ambii părinți, dacă mă întrebi pe mine (n.r.: răspunsul lui Răzvan Ciobanu la întrebarea: «Cum te înțelegi cu mama?») și e bine să-l lași pe copil să aleagă cui să se destăinuie. (…). Eu cred că nu eram lepră; nu mi-a plăcut școala, dar m-am dus până în anul patru de facultate. (…). Acum îmi pare rău că nu am terminat-o. (…). Au fost perioade și perioade. Acum am tot ce îmi doresc de la părinții mei”, a mărturisit designerul în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Citește și...