Mircea N Stoian aruncă bomba: crimă în cazul morții lui Răzvan Ciobanu!?

Publicat: 02/05/2019 | 08:36

Moartea lui Răzvan Ciobanu a șocat pe toată lumea, accidentul în care și-a pierdut viața nu este încă clarificat, iar până apar niște informații oficiale, „stau în picioare” mai multe ipoteze. Mircea N. Stoian este una dintre vedetele noastre autohtone, care și-a spus opinia cu privire la acest caz și consideră că este foarte posibil ca accidentul să fie o „crimă camuflată”.

Luând în considerare toate elementele apărute în spațiul public, șansele ca accidentul rutier al lui Răzvan Ciobanu să fie de fapt o crimă camuflată sunt de 50%. Graba cu care poliția încearcă să dea un verdict care să scoată din calcul ipoteza crimei și să acrediteze versiunea unui banal accident este suspectă! Poziția nefirească a cadavrului lui Răzvan Ciobanu, în raport cu poziția mașinii și cu celelalte elemente ale dinamicii accidentului mă fac să mă îndoiesc de rezultatele preliminarii ale polițiștilor.

Solicit în mod public ca ancheta să fie condusă de un procuror criminalist din București, iar echipa de experți să fie dintr-o altă localitate decât Constanța, pentru a nu interfera cu interesele locale! Mai mult, pentru ca Răzvan Ciobanu să se odihnească în pace, trebuie să aibă parte și aici, pe pământ, de o dreaptă judecată. Fac apel la toți factorii de decizie din Ministerul de Interne, Parchetul general și instituțiile specializate în culegerea și prelucrarea de informații să facă tot ceea ce este legal posibil pentru ca ancheta să se desfășoare normal, iar concluziile să fie unele juste, a spus pentru Wowbiz.ro, Mircea N. Stoian.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște

Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, județul Constanța. Din cauza vitezei, mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit mai mulți copaci. (NU RATA, AICI: SINGURELE IMAGINI CU AFACERISTUL AL CĂRUI BULETIN A FOST GĂSIT ÎN ”RANGE-UL MORȚII”)

Reprezentanții Ambulanței Constanța, care au ajuns la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu, au precizat că au găsit trupul creatorului de modă în afara mașinii, cu urme că decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte de a fi descoperit.

Citește și...