Home » Exclusiv » Imagini în premieră de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu + informații exclusive

Imagini în premieră de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu + informații exclusive

De: I.D. 02/05/2019 | 13:13

Data de 2 mai 2019 va rămâne una de doliu în lumea modei din România. E ziua când designerul Răzvan Ciobanu este condus pe ultimul drum de rude, prieteni, colegi de breaslă, zeci de vedete care au îmbrăcat ținutele create de el, dar și de oameni simpli, care au fost șocați de sfârșitul fulgerător pe care acesta l-a avut. Transmisii LIVE, exclusivități, dar și cele mai noi informații despre acest subiect veți găsi pe CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și: Expertiza Range Rover-ului condus de Răzvan Ciobanu: Airbag-urile s-au deschis la 126 km/h

Răzvan Ciobanu, înmormântat în Cimitirul Progresul din București

UPDATE 13:10 – Slujba religioasă de la mormânt lui lui Răzvan Ciobanu s-a încheiat, iar sicriul a fost depus în groapă.

Citește și: Ce era în sacul care a fost pus în groapa lui Răzvan Ciobanu. FOTO

La scurt timp după acest moment, mama designerului, îngenuncheată de durere, s-a așezat pe cavou.

Citește și: Mama lui Răzvan Ciobanu, îngenuncheată de durere la mormântul designerului. Elena s-a prăbușit după ce sicriul a fost băgat în groapă

Cătălin Botezatu, Vica Blochina, Ilinca Vandici, dar și ați apropiați de-ai regretatului artist au aruncat câte o mână de pământ peste sicriul aflat în mormânt, așa cum cere tradiția.

UPDATE 12:50 Coșciugul în care se află trupul lui Răzvan Ciobanu a fost depus pe cavou și a urmat ceremonia de la locul în care își va dormi somnul de veci. Regretatul designer nu a fost îmbrăcat într-un costum așa cum cere tradiția atunci când un bărbat nu este căsătorit. Ținuta purtată de creatorul de modă pe ultimul drum este una atipică și a fost aleasă de Adina Buzatu, care s-a sfătuit cu părinții lui.

Locul în care Răzvan Ciobanu își va dormi somnul de veci. Mama designerului s-a așezat pe cavoul, fiind distrusă de durere. Sursa foto: cancan.ro

UPDATE 12:40 – Preoții au ieșit din biserică, iar în urma lor a fost scos sicriul lui Răzvan Ciobanu. Slujitorii Lui Dumnezeu au cântat “Hristos a Înviat din morți”, iar toți cei prezenți au început să aplaude. Ropotele de aplauze au răsunat minute în șir.

Unul dintre cei care au cărat sicriul lui Răzvan Ciobanu este Dan, fostul șofer al designerului. Sursa foto: cancan.ro

UPDATE 12:30 – Rudele și apropiații au început să iasă din biserica în care a fost realizată slujba de înmormântare pentru Răzvan Ciobanu. În momentele următoare, sicriul cu trupul regretatului designer va fi depus în cavou.

Citește și: Emoționant! Ce obiecte i-au pus apropiații în sicriu lui Răzvan Ciobanu. Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au izbucnit în lacrimi când au văzut

UPDATE 12:15 – Slujba de înmormântare pentru Răzvan Ciobanu s-a încheiat. Preotul care a oficiat ceremonia religioasă a spus la final: “Să ne întâlnim cu el să ne facă haine în Împărăția lui Dumnezeu”.

LIVE | Razvan Ciobanu este condus pe ultimul drum —> https://bit.ly/2GN6qhsCiteste si: Ce mesaje au scris Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu pe coroanele depuse la căpătâiul lui Răzvan Ciobanu —> https://bit.ly/2Y24Sa6Iubitul lui Razvan Ciobanu A LESINAT la slujba de inmormantare —> https://bit.ly/2PHrOZFMEGA-EXCLUSIVITATE. Informații explozive despre ultimele 24 de ore din viața lui Răzvan Ciobanu. Unde și cu cine s-a aflat în noaptea de Înviere + Cine a plătit ”nota” de 14000 lei la ultimul party la care a participat creatorul de modă —> https://bit.ly/2PGtwdN

Publicată de Cancan.ro pe Joi, 2 mai 2019

UPDATE 11:22 – Iulia Albu a ajuns la câteva minute după ce a început ceremonia de înmormântare pentru designerul Răzvan Ciobanu. Fashion editor-ul și regretatul creator de modă au fost colegi la emisiunea “Bravo, ai stil!” de la Kanal D, dar și prieteni buni.

 

UPDATE 11: 17 – Fostul partener de viață al lui Răzvan Ciobanu a leșinat, iar scenele i-au cutremurat pe cei prezenți la ceremonia de adio a designerului.

Citește și: Scene sfâșietoare la slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu. Fostul său iubit a leșinat și a avut nevoie de ajutor

UPDATE 11:00 – A început slujba religioasă pentru înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Printre vedetele de la noi care au ales să-l conducă pe ultimul drum și să își ia adio de la regretatul resigner se numără Vica Blochina, Oana Roman, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Oana Roman, înainte să intre în biserica din Cimitirul Progresul din București, unde are loc slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu. Sursa foto: cancan.ro

Citește și: Ce mesaje au scris Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu pe coroanele depuse la căpătâiul lui Răzvan Ciobanu

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu au venit îmbrăcați în haine de doliu la înmormânarea lui Răzvan Ciobanu. Sursa foto: cancan.ro

UPDATE 10:35 – Marius, fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, a ajuns la biserica unde este oficiată ceremonia de înmormântare. El abia se ținea pe picioare și a intrat în lăcașul de cult clătinându-se.

Citește și: Ce a dus iubitul lui Răzvan Ciobanu în locul în care designerul a murit. Sătenii din Săcele au izbucnit în lacrimi

 

LIVE | Razvan Ciobanu, condus pe ultimul drum —> https://bit.ly/2GN6qhsCiteste si: Ce i-a adus iubitul lui Razvan Ciobanu la priveghi. Toti au inceput sa planga cand au vazut —> https://bit.ly/2PF7KXPBREAKING NEWS. Expertiza Range Rover-ului condus de Răzvan Ciobanu: Airbag-urile s-au deschis la 126 km/h —> https://bit.ly/2Vf9WveAdina Buzatu NU merge la inmormantarea lui Razvan Ciobanu —> https://bit.ly/2VDqvjI

Publicată de Cancan.ro pe Joi, 2 mai 2019

UPDATE 09:45  Atât la capelă Sfântul Gheorghe de la Cimitirul Progresul din București, cât și în jurul bisericii în care a fost mutat sicriul cu trupul lui Răzvan Ciobanu sunt numeroase buchete cu flori și coroane cu mesaje emoționante aduse de rude, prieteni apropiați, foști colegi, dar și necunoscuți, impresionați de moartea fulgerătoare a creatorului de modă.
O parte dintre omagiile aduse de cei care au mers zilele acestea să își ia rămas bun de la regretatul designer Răzvan Ciobanu. Sursa foto: cancan.ro

UPDATE 09: 30 – Printre cei care s-au grăbit să ajungă mai devreme la căpătâiul lui Răzvan Ciobanu înainte de a începe slujba religioasă se numără și fostul său şofer. Îmbrăcat în negru, bărbatul este vizibil îndurerat și a intrat repede în biserica din Cimitirul Progresul din Capitală.

UPDATE 08: 50 – Alin Gălățescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai designerului, s-a numărat printre vedetele care au venit primele să-și ia rămas bun de la Răzvan Ciobanu înainte să fie înmormântat. El și-a făcut apariția în haine de doliu și și-a stăpânit cu greu lacrimile.

Citește și: Răzvan Ciobanu, drogat cu zombie pe stradă. Imagini halucinante: “Auzi, ești ok?” VIDEO

UPDATE 08: 40 – Sicriul cu trupul creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost scos din capela Sfântul Gheorghe de la Cimitirul Progresul din București și dus în biserică, unde au început pregătirile pentru slujbă. 

Imagine surprinsă la câteva minute după ce sicriul lui Răzvan Ciobanu a fost mutat din capelă în lăcașul de cult din Cimitirul Progresul din București. Sursa foto: cancan.ro

UPDATE 08: 30 – Încă din zorii acestei dimineți au început să se facă ultimele pregătiri pentru slujba religioasă care va avea loc înainte ca sicriul în care se află trupul lui Răzvan Ciobanu să fie depus în locul în care își va dormi somnul de veci. Cavoul din Cimitirul Progresul din București a fost făcut în urmă cu trei ani pentru familie.

Creatoarea de modă Adina Buzatu a anunțat încă dinainte de ora 07:00 că nu va participa la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. În mesajul postat atât pe pagina oficială de Facebook, cât și pe contul ei de Instagram, vedeta a explicat motivul pentru care nu îl va conduce pe ultimul drum pe regretatul designer. Ea și creatorul de modă erau foarte buni prieteni.

Capela Sfântul Gheorghe de la Cimitirul Progresul din București, unde este depus sicriul cu trupul lui Răzvan Ciobanu. Sursa foto: cancan.ro

Ceremonia de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu începe cu puțin timp înainte de ora 11:00, potrivit unor surse apropiate familiei regretatului designer. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia imaginilor cu locul în care creatorul de modă își va dormi somnul de veci – fotografii pe care le puteți vedea, în exclusivitate, în galeria foto a acestui articol. După cum se poate observa în poze, mormântul a fost construit de mai multă vreme și este al familiei sale, pe crucea mortuară fiind trecute numele unor rude îndepărtate.

Citește și: Cum a fost îmbrăcat Răzvan Ciobanu pentru ultimul drum. Laura Vicol: “L-am văzut, am apucat să îl pup”

Începând de marți, 30 aprilie, când a fost depus sicriul cu trupul lui Răzvan Ciobanu la capela Cimitirului Progresul, numeroase persoane au mers să îi aprindă o lumânare, să spună o rugăciune pentru sufletul său și să își ia rămas bun de la regretatul designer. Printre acestea se numără Adina Buzatu, Laura Vicol, dar și fostul șofer al creatorului de modă.

“Amintirile au rămas amintiri. Acum două luni am vorbit cu el. Discutam de treburile care au fost în trecut. În niciun caz, eu am stat patru ani cu el, zi de zi, 2008-2012. Am trăit cu el perioadele grele. Asta e exclus (n.r.: sinuciderea). Oboseala cred. S-a acumulat”, a povestit fostul șofer al designerului într-un interviu, miercuri, pentru Antena Stars.

Citește și:Proprietara Range Rover-ului în care a murit Răzvan Ciobanu a rupt tăcerea)

Cauza oficială a morții lui Răzvan Ciobanu

Medicii legiști au constatat că designerul a suferit o anemie acută, ca urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală.

 Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Serviciului Rutier al Poliției Municipiului Constanța efectuează cercetări privind împrejurările în care a decedat numitul Ciobanu Răzvan în noaptea de 28-29 aprilie 2019. Ancheta vizează circumstanțele producerii accidentului auto în care a fost implicată victima.

Din investigații a rezultat că autovehiculul condus de numitul Ciobanu Răzvan a părăsit partea carosabilă în zona localității Săcele din județul Constanța, a rulat aproximativ 850 de metri și apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor. Conducătorul auto era singur în autovehicul și nu purta centură de siguranță, aspecte constatate cu ocazia cercetării la fața locului de către experți. În cauză urmează a fi dispusă efectuarea unei expertize tehnice auto, care va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului.

În ceea ce privește poziția în care a fost găsită victima, precizăm că aceasta a fost proiectată în afara autovehiculului și găsită în proximitatea acestuia, orientată cu fața în jos. Specialiștii SMURD sosiți la fața locului în urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea poziției victimei, în vederea aplicării procedurilor specifice. Ulterior finalizării activității de cercetare a locului faptei și plecării organelor de poliție, în zona respectivă au fost lăsate componente auto irelevante pentru anchetă, împrăștiate pe o suprafață mare de teren, fiind posibil ca acestea să fie găsite de trecători”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Moarte violentă

“De asemenea, organele de urmărire penală au dispus prin ordonanță efectuarea necropsiei asupra cadavrului victimei, iar din concluziile preliminare (provizorii) ale medicului legist au rezultat următoarele: moartea numitului Ciobanu Răzvan a fost violentă și s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală. Totodată, s-a stabilit că leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce în circumstanțele unui accident rutier prin lovire cu și de corpuri dure și prin comprimare între corpuri dure și au legătură de cauzalitate directă cu mecanismul de producere a morții”, au mai arătat procurorii.

Citește și: Averea lui Răzvan Ciobanu. Ce a lăsat în urmă creatorul de modă

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Citește și:Filmare cu drona de la accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. A condus peste 800 de metri pe câmp

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Răzvan Ciobanu, mărturisiri sincere despre relația cu părinții

Vica Blochina a fost vedeta care i-a adresat cele mai îndrăznețe întrebări lui Răzvan Ciobanu în cadrul unui interviu senzațional, care a avut loc în toamna anului trecut. Focoasa blondă l-a făcut pe creatorul de modă să vorbească și despre moarte sau retragerea lui din modă: “Nu m-am gândit cui o să las toată șandramaua. O să fie cineva care să vrea să continue. Poate o să mă retrag pe coastă, pe Saint-Tropez”, a spus Răzvan Ciobanu în cadrul ediției de la “Acces Direct” din 20 septembrie 2018.

“După ce ai o relație de cinci ani, atunci când te desparți e ca un divorț. (…). Eu trec greu peste o despărțire… vreo lună și jumătate mi-a luat și după am început să nu mai văd lucrurile meschin și negru. Nu, nu ies… (…). Lasă-mă să mă vait, să mă tăvălesc pe jos. Bine, e importantă relația cu ambii părinți, dacă mă întrebi pe mine (n.r.: răspunsul lui Răzvan Ciobanu la întrebarea: «Cum te înțelegi cu mama?») și e bine să-l lași pe copil să aleagă cui să se destăinuie. (…). Eu cred că nu eram lepră; nu mi-a plăcut școala, dar m-am dus până în anul patru de facultate. (…). Acum îmi pare rău că nu am terminat-o. (…). Au fost perioade și perioade. Acum am tot ce îmi doresc de la părinții mei”, a mărturisit designerul în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E alertă: a fost preluată de o
Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E...
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a rămas fără cuvinte când a văzut – VIDEO
Femeia nu ştia că este filmată, aşa că şi-a făcut de cap. Soţul ei a...
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
10 alimente și suplimente care subțiază sângele și reduc riscul de cheaguri
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO
Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este...
''Elena Merișoreanu a murit!''. Vestea a venit în urmă cu puțin timp!
''Elena Merișoreanu a murit!''. Vestea a venit în urmă cu puțin timp!
Fetiță de 8 ani din Grecia, ”moarte lentă și dureroasă” după ce a fost strivită de poarta metalică a unei fabrici. Martorii au rămas nepăsători
Fetiță de 8 ani din Grecia, ”moarte lentă și dureroasă” după ce a fost strivită...
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
BANCUL ZILEI – Un tip agață o stewardesă sexy de la Tarom
Veste cumplită pentru toată România! Va fi jale: Vom ajunge să luăm măsuri disperate
Veste cumplită pentru toată România! Va fi jale: Vom ajunge să luăm măsuri disperate
Cutremur în politică! Cine îi ia locul lui Klaus Iohannis? Este răsturnare totală de situație
Cutremur în politică! Cine îi ia locul lui Klaus Iohannis? Este răsturnare totală de situație
TOP 5: Cele mai bune jocuri video de pescuit și pentru pescari
TOP 5: Cele mai bune jocuri video de pescuit și pentru pescari
Arafat şi Rafila chemaţi la Palatul Victoria de Ciucă după confirmarea primelor cazuri de Omircon în România
Arafat şi Rafila chemaţi la Palatul Victoria de Ciucă după confirmarea primelor cazuri de Omircon...
Reacția lui Bahmu' după ce copilul cel mare i-a spus că vrea să se vaccineze
Reacția lui Bahmu' după ce copilul cel mare i-a spus că vrea să se vaccineze
A venit acasă și a găsit o bijuterie înnegrită. Și-a evacuat imediat părinții: „Miroase a mort!”
A venit acasă și a găsit o bijuterie înnegrită. Și-a evacuat imediat părinții: „Miroase a...
Scumpiri URIAȘE pentru români! A fost făcut anunțul oficial: Majorări de 80%
Scumpiri URIAȘE pentru români! A fost făcut anunțul oficial: Majorări de 80%
Veste-șoc despre Dragoș Săvulescu. Soția fostului impresar de la Dinamo a dezvăluit tot despre omul de afaceri
Veste-șoc despre Dragoș Săvulescu. Soția fostului impresar de la Dinamo a dezvăluit tot despre omul...
Ea e femeia pe care a refuzat-o Nuțu Cămătaru: „M-a invitat la ea! Nu mint, îmi asum tot ce spun
Ea e femeia pe care a refuzat-o Nuțu Cămătaru: „M-a invitat la ea! Nu mint,...
Prognoza meteo ANM duminică, 5 decembrie: Vreme rea! Ploaie, lapoviță și nisoare
Prognoza meteo ANM duminică, 5 decembrie: Vreme rea! Ploaie, lapoviță și nisoare
Urmează un val de amenzi usturătoare: Sancţiuni record de până la 7.500 de lei pentru toţi românii care au acest comportament
Urmează un val de amenzi usturătoare: Sancţiuni record de până la 7.500 de lei pentru...
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu respectă noile reguli
Veşti proaste pentru şoferi: Va ploua cu amenzi de 25.500 lei pentru cei care nu...
Unde lucrează acum Marius Csampar, fost condamnat pe viață pentru omor?
Unde lucrează acum Marius Csampar, fost condamnat pe viață pentru omor?
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut
De ce a murit, de fapt, Ion Șmecheru'! Adevărata cauză a decesului
De ce a murit, de fapt, Ion Șmecheru'! Adevărata cauză a decesului
Un site pentru adulți anunță că va oferi conținutul „premium”, pe gratis
Un site pentru adulți anunță că va oferi conținutul „premium”, pe gratis
Horoscop rune 6-12 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici:
Horoscop rune 6-12 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici: "Taurul are o săptămână de fertilitate şi...