Iubitul lui Răzvan Ciobanu A LEȘINAT la înmormântare. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

Publicat: 02/05/2019 | 11:39

În urmă cu câteva momente s-au petrecut scene sfâșietoare la slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu. În imaginile filmate de jurnaliștii aflați în curtea bisericii din Cimitirul Progresul au surprins momentul în care fostul iubit al designerului a leșinat și a avut nevoie de ajutor.

Citește și: Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, omagiu deosebit adus designerului: un manechin acoperit cu flori

Fostul partener de viață al lui Răzvan Ciobanu era desfigurat de durere încă dinainte de a ajunge la lăcașul de cult, unde a început ceeremonia de înmormântare în jurul orei 11:00. El nu a venit singur, ci împreună cu o prietenă blondă, care i-a sărit imediat în ajutor atunci când el s-a prăbușit din cauza emoțiilor puternice. Potrivit celor mai noi informații, fostul iubit al designerului a leșinat și azi-noapte, în timpul priveghiului.

Citește și: Emoționant! Ce obiecte i-au pus apropiații în sicriu lui Răzvan Ciobanu. Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au izbucnit în lacrimi când au văzut

Citește și: Ce a dus iubitul lui Răzvan Ciobanu în locul în care designerul a murit. Sătenii din Săcele au izbucnit în lacrimi

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Citește și: Filmare cu drona de la accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. A condus peste 800 de metri pe câmp

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...