Filmare cu drona de la accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. A condus 700 de metri pe câmp

Publicat: 01/05/2019 | 09:05
Filmare cu drona de la accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. A condus 700 de metri pe câmp

Designerul Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident rutier, luni, a doua zi de Paște, la intrarea în localitatea Săcele. Autoturismul pe care îl conducea creatorul de modă, un Range Rover, a părăsit partea carosabilă și a mers pe câmp aproximativ 700 de metri.

Ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu pomi, unde s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Urmele din câmp, lăsate de maşină, au fost filmate cu ajutorul unei drone.

“Mașina morții” aparținea unei afaceriste din Oltenița

Site-ul nr. 1 din România a aflat că mașina în care și-a dat ultima suflare Răzvan Ciobanu aparținea unei femei de afaceri din Oltenița, județul Călărași, pe nume Mădălina Georgiana I. Range-ul în care a murit cunoscutul designer era înmatriculat pe numele ei. Buletinul care a fost găsit în autoturism aparținea lui Iulică Cercel, iubitul fetei care i-a împrumutat bolidul ex-juratului de la “Bravo, ai stil!”.(NU RATA, AICI: AVEM CELE MAI NOI FILMĂRI CU ANDREEA BĂLAN)

Conform surselor noastre, Mădălina se afla pe litoral alături de partenerul ei. La cererea lui Răzvan Ciobanu, afacerista nu a ezitat să-i împrumute acestuia automobilul. Nu și-a închipuit, evident, ce urma să se întâmple. În Oltenița, tânăra controlează o firmă, dar are anumite probleme cu o instituție bancară. A fost dată în judecată și a ajuns să fie executată silit pentru aproape 100.000 de euro.

De asemenea, iubitul ei a fost judecat pentru evaziune fiscală și, ulterior, condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Nu a scăpat nici el de executarea silită. Însă, dacă perechii sale i s-au solicitat “doar” 100.000 de euro, bărbatul este dator cu triplul sumei amintite. Adică 300.000 de euro! A ajuns să aibă probleme cu justiția tot din cauza unei datorii la bancă. (NU RATA, AICI: CEL MAI CUNOSCUT INTERLOP DIN ROMÂNIA ȘI-A CÂNTĂRIT BANII! REZULTATUL…)

Citește și...