Emoționant! Ce obiecte i-au pus apropiații în sicriu lui Răzvan Ciobanu. Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au izbucnit în lacrimi când au văzut

Publicat: 02/05/2019 | 12:36

Momente emoționante s-au petrecut la priveghiul lui Răzvan Ciobanu… Apropiații i-au pus câteva obiecte în sicriul care a fost ținut închis în cea mai mare parte a timpului. Cea care a ridicat capacul este una dintre prietenele sale, Laura Vicol. În acele clipe, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au izbucnit în lacrimi și cu greu și-au putut stăpâni suspinele.

Citește și: Scene halucinante la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Femeia a strigat în gura mare: “Ei l-au omorât!”

Ce obiecte i-au pus apropiații în sicriu lui Răzvan Ciobanu

Din respect pentru Răzvan Ciobanu, familia și apropiații săi au decis să țină coșciugul închis. În urmă cu ore bune, Laura Vicol a ridicat capacul și a pus în sicriul în care se află trupul designerului câteva dintre obiectele sale preferate. Printre acestea se numără mai multe bijuterii create special pentru creatorul de modă, unele făcute chiar de el, dar și o sticluță cu parfumul preferat al său, relatează spynews.ro. Martori la aceste scene, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au început să plângă, îngenuncheați de durerea pierderii unui prieten valoros și un designer talentat.

Citește și: Iubitul lui Răzvan Ciobanu A LEȘINAT la înmormântare. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

Slujba de înmormântare pentru Răzvan Ciobanu s-a încheiat la 12:15, iar preotul care a oficiat ceremonia religioasă a spus la final: “Să ne întâlnim cu el să ne facă haine în Împărăția lui Dumnezeu”.

 

LIVE | Razvan Ciobanu este condus pe ultimul drum —> https://bit.ly/2GN6qhsCiteste si: Ce mesaje au scris Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu pe coroanele depuse la căpătâiul lui Răzvan Ciobanu —> https://bit.ly/2Y24Sa6Iubitul lui Razvan Ciobanu A LESINAT la slujba de inmormantare —> https://bit.ly/2PHrOZFMEGA-EXCLUSIVITATE. Informații explozive despre ultimele 24 de ore din viața lui Răzvan Ciobanu. Unde și cu cine s-a aflat în noaptea de Înviere + Cine a plătit ”nota” de 14000 lei la ultimul party la care a participat creatorul de modă —> https://bit.ly/2PGtwdN

Publicată de Cancan.ro pe Joi, 2 mai 2019

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Citește și: Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, omagiu deosebit adus designerului: un manechin acoperit cu flori

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesajDesignerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.
Citește și...