”Regele Youtube-ului” din România a pierdut-o definitiv pe sexoasă! Primele imagini cu ”fosta” & noul ei iubit

Publicat: 21/09/2019 | 22:00

După ”divorțul” de Dani Mocanu, sexoasa Bianca Niculai s-a transformat radical și și-a refăcut viața amoroasă. Cel supranumit ”Regele Youtube-ului” din România a pierdut-o definitiv pe apetisanta blondină. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu tânăra sexy și noul ei iubit. (CITEȘTE ȘI: BĂNICĂ JR. ȘI LAVINIA PREGĂTESC BOTEZUL ANULUI! I-AM FILMAT LA ”NEGOCIERI” PENTRU MENIU)

După toate aparențele, după ce a ”rupt-o” cu Dani Mocanu, Bianca Niculai s-a transformat radical. A început o nouă viață și se bucură din plin de toate bucuriile pe care aceasta i le oferă. A slăbit vizibil și se pare că a dat ”marea lovitură” în plan sentimental. (NU RATA: TATĂL COPILULUI ANNEI LESKO, PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DESPRE ”DIVORȚ”)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.rosite-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini savuroase cu „fosta” lui Dani Mocanu și noul ei iubit. Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, de ceva timp, sexoasa blondină care îi furase inima celebrului manelist Dani Mocanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu unul dintre tinerii artiști care încercă să își facă intrarea în industria muzicală românească, NMW Berechet.

Din imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România se poate observa destul de clar că tânărul este de-a dreptul fascinat de Bianca Niculai. Cu siguranță ”Regele Youtube-ului” din România a pierdut-o definitiv pe sexoasa blondină. (VEZI ȘI: FOSTA IUBITĂ A ”REGELUI YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA A PIERDUT CELE MAI INTIME FOTOGRAFII DIN TELEFON)

Bianca Niculai & noul iubit, sărut pasional!

A pozat goală-pușcă!

Bianca Niculai, blondina care, în urmă cu ceva timp, s-a iubit cu ”Regele Youtube-ului” din România, pare să fie o tânără lipsită de orice fel de inhibiție. Care nu ezită să își arate, în toată splendoarea, fizicul demențial, atunci când are ocazia. În urmă cu câteva săptămâni, site-ul nr.1 din România v-a prezentat, de altfel, imagini incendiare care au dovedit că sexoasa Bianca Niculai este… nonconformistă. (NU RATA: AM PUS MÂNA PE IMAGINI INTERZISE MINORILOR CU IUBITA ”REGELUI” ROMÂN AL YOUTUBE-ULUI!)

Bianca Niculai, una dintre cele mai nonconformiste tinere din showbiz

Dani Mocanu ”rupe” topurile

Dani Mocanu a fost, cu ceva vreme în urmă, acuzat de proxenetism şi trafic de persoane. I s-a pus sechestru pe avere, dar este… cel mai ascultat artist român de pe Youtube. Ne referim la cea de-a doua parte a anului 2017. Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi. Pe locul secund se află Smiley – 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna – 68,2 milioane de vizualizări, cu 3,8 milioane de abonaţi. (CITEȘTE ȘI: ”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA, REȚINUT DE POLIȚIȘTI ȘI TRANSFERAT CU DUBA LA PARCHET)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)