”Regele Youtube-ului” din România, reținut de polițiști și transferat cu duba la Parchet! E acuzat că…

Publicat: 03/09/2019 | 17:11

Chiar de ziua lui, ”Regele Youtube-ului” din România a fost reținut de polițiști și transferat cu duba la Parchet! Dani Mocanu este acuzat că a încălcat condițiile controlului judiciar. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații picante și de ultimă oră.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul uluitoare și de ultimă oră despre situația cu care se confruntă renumitul manelist Dani Mocanu.(NU RATA, AICI: PIȚI JR., SĂRUTAT CU JAPCA DE CRISTINA ICH, LA LOFT MAMAIA)

Luat pe sus de ziua lui!

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, cel supranumit ”Regele Youtbe-ului” a fost reținut de autorități. Din câte se pare, artistul ar fi încălcat condițiile controlului judicar. Dani Mocanu ar fi trebuit să se întoarcă în țară într-un anumit termen, dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, autoritățile din România au emis pe numele acestuia un ordin de reținere.

În urmă cu puțin timp, artistul a fost săltat de mascați și urmează să ajungă la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Se întâmplă chiar în ziua în care Dani Mocanu împlinește 27 de ani. (VEZI ȘI: FAIMOSUL DE LA EXATLON ȘI SOȚIA LUI, SCENE FIERBINȚI PE PLAJĂ. I-A MASAT DELICAT POSTERIORUL CU ULEI ȘI…)

Dani Mocanu a fost reținut și în 2017, în dosarul de proxenetism

Potrvit surselor noastre, Dani Mocanu a efectuat zilele trecute o deplasare în Germania, acolo unde a susținut un concert. Cu toate că a anunțat autorităților acest lucru, artistul se pare că nu a respectat data de întoarcere, iar acest lucru a dus la reținerea de azi.

Surse din anturajul artistului au declarat pentru site-ul nr.1 din România că avocatul lui Dani Mocanu a fost însărcinat să discute cu autoritățile competente asupra acestui aspect, dar se pare că acest lucru nu s-a mai întâmplat. (CITEȘTE ȘI: CUM RĂSPUNDE PREȘEDINTELE T.A.T.A. ACUZAȚIILOR DE VIOL)

Prima reacția a manelistului!

”Sunt în drum spre București în mașină cu doi polițiști… spre #parchet… Azi, de ziua mea, 3 septembrie, procurorul s-a gândit să mă rețină”, a scris artistul pe pagina de socializare, în urmă cu puțin timp.

Dosarul de proxenetism

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au efectuat, în septembrie 2017, 13 percheziţii domiciliare, dintre care 9 pe raza judeţului Dâmboviţa şi câte două în Argeş şi în Bucureşti, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani.

Surse judiciare au declarat la vremea respectivă că gruparea era coordonată de manelistul Dani Mocanu, iar anchetatorii au descins la domiciliul acestuia.

„În sarcina bănuiţilor s-a reţinut că, începând cu anul 2011, aceştia ar fi racolat tinere, pe care le-ar fi exploatat în vederea practicării prostituţiei în Marea Britanie şi Irlanda. În cauză, la data de 19 septembrie 2017, poliţia londoneză a efectuat 5 percheziţii la 4 bordeluri clandestine şi la o reşedinţă, unde au fost identificate 8 persoane bănuite şi 6 tinere care practicau prostituţia”, a arătat, la vremea respectivă, Poliţia Dâmboviţa.

În urma cercetărilor efectuate, cei opt membri au fost arestaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de conspiraţie la trafic de persoane, conspiraţie la proxenetism (controlul prostituţiei) şi conspiraţie la spălarea banilor.

La percheziţiile de la domiciliile bănuiţilor au fost indisponibilizate sume importante de bani, respectiv 39.850 de lei, 1.000 de euro, dar şi 15 telefoane mobile, cartele SIM şi mai multe înscrisuri şi documente. Totodată, au fost indisponibilizate şi cinci autoturisme utilizate de persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor.

Știre în curs de actualizare….

Citește și...