Am pus mâna pe imagini interzise minorilor cu iubita ”Regelui” român al youtube-ului!

Publicat: 15/12/2018 | 22:52

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini interzise minorilor cu iubita “Regelui” român al Youtube-ului. Tânăra care l-a cucerit pe celebrul Dani Mocanu se califică fără probleme la titlul de cea mai “sexy gospodină”. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Atenție, nu se recomandă cardiacilor! (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST DE ”NAȚIONALĂ” E DECIS SĂ DIVORȚEZE DUPĂ CE A GĂSIT FOTOGRAFIILE SOȚIEI PE UN SITE DE ESCORTE!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a pus mâna pe imaginile incendiare cu iubita manelistului Dani Mocanu. “Regele” român al Youtube-ului are toate motivele să fie invidiat, pentru că partenera lui arată de-a dreptul demențial. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Bianca, focoasa blondină care l-a prins în mrejele iubirii pe „Regele” român al Youtube-ului, este posesoarea unor forme extrem de senzuale și pare să fie lipsită de orice fel de inhibiții. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Senzuala blondă a fost imortalizată în timp ce își punea în valoare abilitățile de bucătar. Probabil ca să nu-și păteze hainele, senzuala tânără a ales să gătească îmbrăcată doar cu o pereche de bikini negri, care îi puneau în evidență posteriorul bombat. (NU RATA, AICI: DAN NEGRU, ”REGELE AUDIENȚELOR TV” DIN ROMÂNIA, DEZVĂLUIRI-ȘOC)

Imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr. 1 din România sunt mai mult decât grăitoare. Chiar și atunci când este la cratiță, sexy-blondina lui Dani Mocanu este de-a dreptul răvășitoare. (CITEȘTE ȘI: DANI MOCANU RUPE TĂCEREA, DUPĂ INCIDENTUL DE LA LONDRA)

Bianca, iubita lui Dani Mocanu, arată de-a dreptul demențial

Dani Mocanu ”rupe” topurile după ce a avut probleme cu legea. I-a întrecut pe Smiley și pe Inna

Dani Mocanu a fost acuzat de proxenetism şi trafic de persoane. I s-a pus sechestru pe avere, dar este… cel mai ascultat artist român de pe Youtube. Ne referim la cea de-a doua parte a anului 2017. (NU RATA, AICI: LAURETTE & MILIONARUL AU FLIRTAT ÎN PUBLIC, IAR NOI AVEM DOVEZILE!)

Perioada coincide cu începutul problemelor sale cu legea. Într-un studiu realizat de Zelist, contul său „Dani Mocanu Oficial” a înregistrat, în acea perioadă, 89,6 milioane de vizualizări, atingând un număr impresionant de 928.000 de abonaţi. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)  Pe locul secund se află Smiley – 68,36 milioane de vizualizări, cu 475.000 de abonaţi, iar pe locul trei, starul internaţional Inna – 68,2 milioane de vizualizări, cu 3,8 milioane de abonaţi. (CITEȘTE ȘI: TEMUTUL TRAFICANT DE DROGURI A CERUT PROTECȚIE ÎN ÎNCHISOARE DE TEAMA LUI NUȚU CĂMĂTARU!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...