Relația lor a durat doar o săptămână?! Andreea Antonescu rupe tăcerea despre noul “iubit” “Am descoperit că…”

Publicat: 13/07/2020 | 23:32

La o săptămână după ce ”Andrelele” s-au reunit la mare, cu tot cu noii iubiți, Andreea Antonescu rupe tăcerea despre noul partener. Artista a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu Dragoș Borcănea. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ei savuroase.

Vă reamintim că, în urmă cu aproximativ o săptămână, cele două componente ale trupei ”Andre” și-au ”scos în lume” noii parteneri, în Vama Veche. Cu toate că este încă o femeie căsătorită – sau cel puțin așa arată actele oficiale – Andreea Antonescu pare să guste viața din plin. (NU RATA: EL ESTE NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN! AU FOST ÎMPREUNĂ ÎN VAMA VECHE + I-AM FILMAT SĂRUTÂNDU-SE & ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ)

După câteva zile de la episodul ”Vama Veche”, jumătatea șatenă a trupei „Andre” rupe tăcerea. Artista a vorbit pe larg, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre relația pe care o are cu Dragoș Borcănea, tânărul alături de care a petrecut în renumita stațiune de pe litoral.

„Am zis să răspund la marea întrebare”

În mod surprinzător, se pare că noua relație a fostei coperte Playboy s-a sfârșit mai repede decât a început. La doar o săptămână de la escapada de la mare, cei doi ar fi decis să meargă pe drumuri separate. (NU RATA: DOAR ÎN PLAYBOY A MAI APĂRUT AȘA! ANDREEA ANTONESCU A FOST FOTOGRAFIATĂ GOALĂ ÎN CADĂ, IAR POZELE AU AJUNS LA NOI)

”Cum weekendul  trecut am fost surprinși pe plaja din Vama Veche, am zis să răspund la marea întrebare care a apărut zilele acestea: Dragoș este sau nu actualul iubit al Andreei Antonescu?

Dragoș îmi este un foarte bun prieten cu care, în acest moment, lucrez la un vlog pe care urmează să-l lansez, proiect care vă va dezvălui și o altă latură a mea.

Pe Dragoș l-am cunoscut în urmă cu ceva timp și am descoperit că avem pasiuni comune: fotografia, sporturile extreme, sailing-ul, dar și cea mai mea mare plăcere vinovată a mea, motoarele!!! Așa că, cel mai probabil, o să mai fim surprinși din când în când împreună”, a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Andreea Antonescu, ”jumătatea” trupei Andre
Andreea Antonescu a făcut declarații savuroase

Cine este Dragoș Borcănea?

Dragoș, tânărul cu care Andreea Antonescu s-a distrat în Vama Veche, are 34 de ani și este specializat în advertising. Acesta pare să fie „tovarăș” cu noul partener al Andreei Bălan. Pe lângă faptul că au relații cu cele două componente ale trupei Andre, pe cei doi îi leagă și o pasiune comună…fotografia. Dragoș este cunoscut în piața media din România ca unul dintre cei mai buni fotografi ai unei renumite reviste de modă și beauty. (NU RATA: EX-UL ANDREEI ANTONESCU S-A COMBINAT CU O SEXY-ȘATENĂ ȘI…)

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au petrecut pe litoral cu noii parteneri

Andreea Antonescu, curtată de fotbaliști celebri

În cadrul interviului oferit pentru ProSport LIVE, artista a atins un subiect sensibil: mesajele primite de la fotbaliști celebri care au încercat să o aducă în patul lor.

Întrebată de Victor Vrînceanu: “Au fost fotbaliști celebri care te-au abordat vreodată, au încercat să te scoată în oraș?”, Andreea Antonescu a răspuns: “Oh, Doamne, am atins un subiect care nu îmi place! Da… și chiar în urma apariției acelei reviste Playboy, știi cum… deodată au început să apară mesajele din partea lor.

Andreea Antonescu, cea mai bine plătită vedetă Playboy

Cel mai controversat episod al vieții Andreei Antonescu a fost acela când a fost convinsă să pozeze goală în revista Playboy. (NU RATA: CUM A PRIMIT ANDREEA ANTONESCU 30.000 DE DOLARI PENTRU UN PICTORIAL INCENDIAR: „LA INSISTENȚELE LUI…”)

Sunt asumată! Îmi asum până și acel episod. Negocierile au început cu tata. Îmi amintesc că se bătuse palma pentru o anumită sumă de bani cu care nu eram de acord, dar condiția fusese să nu apar complet în costumul Evei, doar în partea care era cel mai cerută de public, bineînțeles, nu ochii… dar, nu a fost să fie atunci.

Practic, pozatul meu în Playboy a fost o întâmplare. Pe vremea aceea eram prietenă foarte bună cu Capatos, care se mutase la revista Playboy. Și mi-a zis «Hai, mă, Antoneasco, dă și tu o sumă, oricât ar fi, să mă duc să le spun». Și am zis OK, dacă cea mai bine plătită a fost Loredana, care e Loredana… am zis ce ar fi să cer eu o sumă mai mare, ca să fiu sigură că nu pozez. Atât eu, cât și fostul meu prieten. N-am negociat absolut nimic, noi am aruncat suma asta de bani”, a mărturisit vedeta, în umă cu ceva timp.

Andreea Antonescu a pozat în Playboy în urmă cu 13 ani
Andreea Antonescu a pozat în Playboy în urmă cu 13 ani

Nu mai puțin de 30 mii de dolari a primit pentru controversatul pictorial, fiind și cel mai vândut număr al revistei. Onorariul-record primit de la Playboy l-a investit în afacerea iubitului. “Nu am mai avut ce să fac și am mers mai departe. Eu, la 1,57 m si 40 kg, am rămas cea mai bine plătită vedetă Playboy. Cu banii n-am făcut nimic, întotdeauna am fost genul de persoană care și-a dorit o familie. Am investit în ceea ce numeam eu pe atunci familie. Dar n-a fost să fie, asta e, cu toții avem eșecuri. Probabil că m-au ajuns blestemele fratelui meu“, a mai spus Andreea Antonescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.