„Andrelele” s-au reunit la mare, cu tot cu noii iubiți. Au stat toți patru pe nisip și…

Publicat: 07/07/2020 | 23:33

Nu doar Andreea Bălan  și-a ”etalat” noul partener în Vama Veche, ci și colega ei de trupă, Andreea Antonescu. Șatena a bifat o nouă relație pe care și-a „oficializat-o” pe litoral, ”la unison” cu prietena și partenera ei de scenă. CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații savuroase.

Cu toate că este încă o femeie căsătorită sau cel puțin așa arată actele oficiale, Andreea Antonescu pare să guste viața din plin. În toamna anului trecut, ”jumătatea” trupei Andre a anunțat că divorțează de soțul său, după un mariaj de mai bine de 10 ani, informație publicată, în exclusivitate, de CANCAN.RO. Cu toate acestea, vedeta nu a „depus” armele și a decis să mai acorde o șansă iubirii. (VEZI ȘI: EL ESTE NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN! AU FOST ÎMPREUNĂ ÎN VAMA VECHE + I-AM FILMAT SĂRUTÂNDU-SE & ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ)

Andreea & Andreea și-au „oficializat” noile relații

La scurt timp după surprinzătorul anunț al despărțirii de Traian Spak, Andreea Antonescu s-a cuplat cu Ștefan Manolache, un novice în ale televiziunii, cu 11 ani mai tânăr decât ea. Din câte se pare, diferența de vârstă și-a spus repede cuvântul și, după aproximativ cinci luni, Andreea și cel supranumit „Prințișorul taxiurilor” au rupt-o definitiv. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU, GESTURI INTIME CU UN DJ! FILMĂRILE CONSFINȚESC DIVORȚUL!)

Acum, după perioada de izolare, dar și după o nouă „rundă” eșuată de împăcare cu Traian Spak, vedeta pare să mai facă o încercare în găsirea sufletului pereche. ”La unison” cu colega ei de scenă, Andreea Antonescu pare că și-a oficializat noua relație, în Vama Veche, unde a făcut-o și Andreea Bălan.

“Andreea Antonescu și Andreea Bălan, împreună cu noii lor iubiți

„Double date” în Vamă

Ieri v-am arătat, în exclusivitate, că Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis, în sfârșit, să-și asume relația și să iasă împreună în public. Noul cuplu din showbiz a fost prezent în stațiunea Vama Veche, unde a arătat o poftă nebună de distracție. Alături de cei doi s-au aflat însă și Andreea Antonescu, cealată ”jumătate” a trupei Andre, împreună cu noul partener.

Din câte se pare, Andreea Bălan și Andreea Antonescu (alintate cu ani în urmă „Andrelele”) au organizat, wekeendul trecut, un ”double date” pe litoral. Cele două și-au prezentat, în vestita stațiune, noile ”cuceriri” în plan sentimental. (VEZI ȘI: EL ESTE NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN! AU FOST ÎMPREUNĂ ÎN VAMA VECHE + I-AM FILMAT SĂRUTÂNDU-SE & ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ)

Dacă Andreea Bălan și Tiberiu Argint au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat pătimaș în public, Andreea Antonescu și noul ei iubit au fost puțin mai rezervați în gesturi. De câteva ori, noul partener al artistei a ținut-o de mână pe aceasta. De sărutat, nu s-a pus problema!

Nu este exclus ca tânărul să fie puțin mai timid și să nu dea curs anumitor gesturi tandre în public. Cu toate că, după informațiile noastre, în mediul în care activează noul partener al Andreei Antonescu roiesc vedetele. Cei patru au petrecut o seară romantică în renumita stațiune de pe litoralul Mării Negre. (VEZI ȘI: DOAR ÎN PLAYBOY A MAI APĂRUT AȘA! ANDREEA ANTONESCU A FOST FOTOGRAFIATĂ GOALĂ ÎN CADĂ, IAR POZELE AU AJUNS LA NOI)

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, alături de noii iubiți, în Vama Veche

Cine este noul iubit al Andreei Antonescu

Dragoș, actualul partener al artistei, are 34 de ani și este specializat în advertising. Noul iubit al Andreei Antonescu pare să fie „tovarăș” cu noul partener al Andreei Bălan. Pe lângă faptul că au relații cu cele două componente ale trupei Andre, pe cei doi îi leagă și o pasiune comună…fotografia. Dragoș este cunoscut în piața media din România ca unul dintre cei mai renumiți fotografi ai unei renumite reviste de modă și beauty. (VEZI ȘI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI. DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

Dragoș, noul iubit al Andreei Antonescu

Andreea Antonescu, curtată de fotbaliști celebri

În cadrul interviului oferit pentru ProSport LIVE, artista a atins un subiect sensibil: mesajele primite de la fotbaliști celebri care au încercat să o aducă în patul lor.

Întrebată de Victor Vrînceanu: “Au fost fotbaliști celebri care te-au abordat vreodată, au încercat să te scoată în oraș?”, Andreea Antonescu a răspuns: “Oh, Doamne, am atins un subiect care nu îmi place! Da… și chiar în urma apariției acelei reviste Playboy, știi cum… deodată au început să apară mesajele din partea lor.

Și m-am gândit: Ah, de fapt, asta era cheia succesului! Dar, îți spun sincer, nu m-a interesat vreodată acest subiect. Sau nu m-a interesat vreodată să am o relație cu cineva din acest domeniu, întotdeauna am considerat că sunt o persoană căreia îi place continuitatea, o persoană serioasă, o persoană care, dacă începe un lucru – acum nu depinde totul de mine – speră în povestea aia până la final, știi? (…). Am considerat că nu știu dacă are rost să mă ridic eu la acel nivel. Pentru că aventurile nu mi-au plăcut vreodată. Și iar sunt răutăcioasă”. Carismatica artistă nu a dorit să dezvăluie numele foștilor sportivi care au încercat să o cucerească.

Andreea Antonescu a pozat în Playboy în urmă cu 13 ani
Andreea Antonescu a pozat în Playboy în urmă cu 13 ani

Cea mai bine plătită vedetă Playboy

Cel mai controversat episod al vieții Andreei Antonescu a fost acela când a fost convinsă să pozeze goală în revista Playboy. (NU RATA: CUM A PRIMIT ANDREEA ANTONESCU 30.000 DE DOLARI PENTRU UN PICTORIAL INCENDIAR: „LA INSISTENȚELE LUI…”)

Sunt asumată! Îmi asum până și acel episod. Negocierile au început cu tata. Îmi amintesc că se bătuse palma pentru o anumită sumă de bani cu care nu eram de acord, dar condiția fusese să nu apar complet în costumul Evei, doar în partea care era cel mai cerută de public, bineînțeles, nu ochii… dar, nu a fost să fie atunci.

Practic, pozatul meu în Playboy a fost o întâmplare. Pe vremea aceea eram prietenă foarte bună cu Capatos, care se mutase la revista Playboy. Și mi-a zis «Hai, mă, Antoneasco, dă și tu o sumă, oricât ar fi, să mă duc să le spun». Și am zis OK, dacă cea mai bine plătită a fost Loredana, care e Loredana… am zis ce ar fi să cer eu o sumă mai mare, ca să fiu sigură că nu pozez. Atât eu, cât și fostul meu prieten. N-am negociat absolut nimic, noi am aruncat suma asta de bani”, a mărturisit vedeta, în umă cu ceva timp.

Nu mai puțin de 30 mii de dolari a primit pentru controversatul pictorial, fiind și cel mai vândut număr al revistei. Onorariul-record primit de la Playboy l-a investit în afacerea iubitului. “Nu am mai avut ce să fac și am mers mai departe. Eu, la 1,57 m si 40 kg, am rămas cea mai bine plătită vedetă Playboy. Cu banii n-am făcut nimic, întotdeauna am fost genul de persoană care și-a dorit o familie. Am investit în ceea ce numeam eu pe atunci familie. Dar n-a fost să fie, asta e, cu toții avem eșecuri. Probabil că m-au ajuns blestemele fratelui meu“, a mai spus Andreea Antonescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.