Acasă » Exclusiv » „Andrelele” s-au reunit la mare, cu tot cu noii iubiți. Au stat toți patru pe nisip și…

„Andrelele” s-au reunit la mare, cu tot cu noii iubiți. Au stat toți patru pe nisip și…

De: Cosmin Cîrstoiu 07/07/2020 | 23:33

Nu doar Andreea Bălan  și-a ”etalat” noul partener în Vama Veche, ci și colega ei de trupă, Andreea Antonescu. Șatena a bifat o nouă relație pe care și-a „oficializat-o” pe litoral, ”la unison” cu prietena și partenera ei de scenă. CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații savuroase.

Cu toate că este încă o femeie căsătorită sau cel puțin așa arată actele oficiale, Andreea Antonescu pare să guste viața din plin. În toamna anului trecut, ”jumătatea” trupei Andre a anunțat că divorțează de soțul său, după un mariaj de mai bine de 10 ani, informație publicată, în exclusivitate, de CANCAN.RO. Cu toate acestea, vedeta nu a „depus” armele și a decis să mai acorde o șansă iubirii. (VEZI ȘI: EL ESTE NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN! AU FOST ÎMPREUNĂ ÎN VAMA VECHE + I-AM FILMAT SĂRUTÂNDU-SE & ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ)

Andreea & Andreea și-au „oficializat” noile relații

La scurt timp după surprinzătorul anunț al despărțirii de Traian Spak, Andreea Antonescu s-a cuplat cu Ștefan Manolache, un novice în ale televiziunii, cu 11 ani mai tânăr decât ea. Din câte se pare, diferența de vârstă și-a spus repede cuvântul și, după aproximativ cinci luni, Andreea și cel supranumit „Prințișorul taxiurilor” au rupt-o definitiv. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU, GESTURI INTIME CU UN DJ! FILMĂRILE CONSFINȚESC DIVORȚUL!)

Acum, după perioada de izolare, dar și după o nouă „rundă” eșuată de împăcare cu Traian Spak, vedeta pare să mai facă o încercare în găsirea sufletului pereche. ”La unison” cu colega ei de scenă, Andreea Antonescu pare că și-a oficializat noua relație, în Vama Veche, unde a făcut-o și Andreea Bălan.

“Andreea Antonescu și Andreea Bălan, împreună cu noii lor iubiți

„Double date” în Vamă

Ieri v-am arătat, în exclusivitate, că Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis, în sfârșit, să-și asume relația și să iasă împreună în public. Noul cuplu din showbiz a fost prezent în stațiunea Vama Veche, unde a arătat o poftă nebună de distracție. Alături de cei doi s-au aflat însă și Andreea Antonescu, cealată ”jumătate” a trupei Andre, împreună cu noul partener.

Din câte se pare, Andreea Bălan și Andreea Antonescu (alintate cu ani în urmă „Andrelele”) au organizat, wekeendul trecut, un ”double date” pe litoral. Cele două și-au prezentat, în vestita stațiune, noile ”cuceriri” în plan sentimental. (VEZI ȘI: EL ESTE NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN! AU FOST ÎMPREUNĂ ÎN VAMA VECHE + I-AM FILMAT SĂRUTÂNDU-SE & ȚINÂNDU-SE DE MÂNĂ)

Dacă Andreea Bălan și Tiberiu Argint au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat pătimaș în public, Andreea Antonescu și noul ei iubit au fost puțin mai rezervați în gesturi. De câteva ori, noul partener al artistei a ținut-o de mână pe aceasta. De sărutat, nu s-a pus problema!

Nu este exclus ca tânărul să fie puțin mai timid și să nu dea curs anumitor gesturi tandre în public. Cu toate că, după informațiile noastre, în mediul în care activează noul partener al Andreei Antonescu roiesc vedetele. Cei patru au petrecut o seară romantică în renumita stațiune de pe litoralul Mării Negre. (VEZI ȘI: DOAR ÎN PLAYBOY A MAI APĂRUT AȘA! ANDREEA ANTONESCU A FOST FOTOGRAFIATĂ GOALĂ ÎN CADĂ, IAR POZELE AU AJUNS LA NOI)

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, alături de noii iubiți, în Vama Veche

Cine este noul iubit al Andreei Antonescu

Dragoș, actualul partener al artistei, are 34 de ani și este specializat în advertising. Noul iubit al Andreei Antonescu pare să fie „tovarăș” cu noul partener al Andreei Bălan. Pe lângă faptul că au relații cu cele două componente ale trupei Andre, pe cei doi îi leagă și o pasiune comună…fotografia. Dragoș este cunoscut în piața media din România ca unul dintre cei mai renumiți fotografi ai unei renumite reviste de modă și beauty. (VEZI ȘI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI. DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

Dragoș, noul iubit al Andreei Antonescu

Andreea Antonescu, curtată de fotbaliști celebri

În cadrul interviului oferit pentru ProSport LIVE, artista a atins un subiect sensibil: mesajele primite de la fotbaliști celebri care au încercat să o aducă în patul lor.

Întrebată de Victor Vrînceanu: “Au fost fotbaliști celebri care te-au abordat vreodată, au încercat să te scoată în oraș?”, Andreea Antonescu a răspuns: “Oh, Doamne, am atins un subiect care nu îmi place! Da… și chiar în urma apariției acelei reviste Playboy, știi cum… deodată au început să apară mesajele din partea lor.

Și m-am gândit: Ah, de fapt, asta era cheia succesului! Dar, îți spun sincer, nu m-a interesat vreodată acest subiect. Sau nu m-a interesat vreodată să am o relație cu cineva din acest domeniu, întotdeauna am considerat că sunt o persoană căreia îi place continuitatea, o persoană serioasă, o persoană care, dacă începe un lucru – acum nu depinde totul de mine – speră în povestea aia până la final, știi? (…). Am considerat că nu știu dacă are rost să mă ridic eu la acel nivel. Pentru că aventurile nu mi-au plăcut vreodată. Și iar sunt răutăcioasă”. Carismatica artistă nu a dorit să dezvăluie numele foștilor sportivi care au încercat să o cucerească.

Andreea Antonescu a pozat în Playboy în urmă cu 13 ani
Andreea Antonescu a pozat în Playboy în urmă cu 13 ani

Cea mai bine plătită vedetă Playboy

Cel mai controversat episod al vieții Andreei Antonescu a fost acela când a fost convinsă să pozeze goală în revista Playboy. (NU RATA: CUM A PRIMIT ANDREEA ANTONESCU 30.000 DE DOLARI PENTRU UN PICTORIAL INCENDIAR: „LA INSISTENȚELE LUI…”)

Sunt asumată! Îmi asum până și acel episod. Negocierile au început cu tata. Îmi amintesc că se bătuse palma pentru o anumită sumă de bani cu care nu eram de acord, dar condiția fusese să nu apar complet în costumul Evei, doar în partea care era cel mai cerută de public, bineînțeles, nu ochii… dar, nu a fost să fie atunci.

Practic, pozatul meu în Playboy a fost o întâmplare. Pe vremea aceea eram prietenă foarte bună cu Capatos, care se mutase la revista Playboy. Și mi-a zis «Hai, mă, Antoneasco, dă și tu o sumă, oricât ar fi, să mă duc să le spun». Și am zis OK, dacă cea mai bine plătită a fost Loredana, care e Loredana… am zis ce ar fi să cer eu o sumă mai mare, ca să fiu sigură că nu pozez. Atât eu, cât și fostul meu prieten. N-am negociat absolut nimic, noi am aruncat suma asta de bani”, a mărturisit vedeta, în umă cu ceva timp.

Nu mai puțin de 30 mii de dolari a primit pentru controversatul pictorial, fiind și cel mai vândut număr al revistei. Onorariul-record primit de la Playboy l-a investit în afacerea iubitului. “Nu am mai avut ce să fac și am mers mai departe. Eu, la 1,57 m si 40 kg, am rămas cea mai bine plătită vedetă Playboy. Cu banii n-am făcut nimic, întotdeauna am fost genul de persoană care și-a dorit o familie. Am investit în ceea ce numeam eu pe atunci familie. Dar n-a fost să fie, asta e, cu toții avem eșecuri. Probabil că m-au ajuns blestemele fratelui meu“, a mai spus Andreea Antonescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce se pregătește, de fapt, la Buckingham
Regele Charles se simte din ce în ce mai RĂU, după diagnosticul de cancer! Ce...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
Burna Boy, pe scena Untold 2024. Artistul a câștigat și un premiu Grammy
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...