Cum a primit Andreea Antonescu 30.000 de dolari pentru un pictorial incendiar: „La insistențele lui…”

Autor: Maria H.
Publicat: 06/09/2019 | 17:50

Andreea Antonescu a fost fără doar şi poate cea mai scumpă vedetă care s-a lăsat pozată goală în Playboy. Artista își aduce aminte cu plăcere de acele vremuri, mai ales că a avut foarte mult de câștigat după ce a acceptat propunerea.

Andreea Antonescu avea 18 ani și era o adolescentă de 1, 57 m și 42 de kilograme atunci când a pozat pentru revista Playboy. Convinsă, cu greu, artista a acceptat, într-un final, propunerea de care își aduce aminte râzând.

„M-am simțit măgulită și mă simt în continuare”, a spus Andreea când i s-a reamintit de acele momente și despre faptul că și acum Dan Capatos mai povestește despre asta în emisiuni. „Păi știi de ce vorbește Capatos, nu? Pentru că el a fost cel care m-a determinat. Îmi amintesc că aceea era perioada în care eu am plecat de acasă, îmi amintesc că se pusese în discuție un contract cu tata, pentru că eu eram minoră (discuțiile s-au purtat încă din momentul în care eu eram minoră). Suma era una mult mai mică, dar nu se punea să arăt în shooting decât… ochii. După cum și-a dorit toată lumea, să-mi vadă ochii toată viața (râde). Glumesc! Doar partea de sus a corpului meu”, a spus Andreea pentru revista VIVA!

„M-am speriat foarte tare, nu eram pregătită pentru așa ceva și oricum a urmat acel eveniment cu plecarea mea de acasă și tot tam-tam-ul care a fost. Cert este că, după, eram prieteni foarte buni cu Capatos atât eu, cât și fostul meu prieten, ne vizitam foarte des, el și Monica ne vizitau foarte des… Capatos abia se mutase din presa de investigații la Playboy și știu că venea seară de seară la noi cu Monica și-mi spunea că ar trebui să discutăm despre Playboy, ar trebui să discutăm despre Playboy… Pe de altă parte, Dan Silviu Boierescu mă suna periodic și eu tot îi spuneam că nu vreau să pozez, că nu sunt pregătită. Nu pot, sunt o persoană pudică, nu vreau să mă dezbrac, să mă vadă toată țara…”

La insistențele lui Capatos de a stabili o sumă, Andreea Antonescu a plusat, convinsă că va fi refuzată: „Știam clar că cea mai mare sumă era undeva la 10.000 de dolari. Zic, mă, ca să fiu convinsă că nu voi poza vreodată, le cer de trei ori prețul”. Iar norocul a fost de partea artistei, pentru că a primit suma de 30.000 de dolari pentru a poza goală.

Citește și...