Remiză albă în barajul pentru Mondial între Danemarca şi Irlanda!

Publicat: 12/11/2017 | 09:00
Remiză albă în barajul pentru Mondial între Danemarca şi Irlanda!

Danemarca a terminat la egalitate meciul cu Irlanda, scor 0-0, prima manşă a barajului pentru calificare la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia de anul viitor. Cu toate că a avut iniţiativa şi a fost mult mai prezentă în joc decât adversara sa, selecţionata pregătită de Age Hareide s-a izbit de zidul numit Randolph, goalkeeperul irlandez fiind într-o zi de graţie. 

Elevul lui Martin O’Neill a făcut adevărate minuni pe „Telia Parken” din Copenhaga, opunându-se la marile ocazii ale danezilor.

În ciuda remizei albe şi a faptului că nu a reuşit să-şi valorifice avantajul terenului propriu, Danemrca rămâne în continuare favorită la calificarea la Mondialul de anul viitor din Rusia.

În urma rezultatului înregistrat pe „Telia Parken”, Danemarca a rămas neînvinsă în ultimele 10 meciuri, 8 oficiale şi două amicale. De remarcat că şi Irlanda rămâne neînvinsă în şase din ultimele şapte partide susţinute pe teren advers în toate competiţiile. Calificarea se va decide marţi, la returul din Irlanda.

În celelalte meciuri de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia de anul viitor, Croaţia a învins Grecia cu 4-1, Elveţia s-a impus în deplasare pe terenul Irlandei de Nord, scor 1-0, iar Suedia a câştigat pe teren propriu cu 1-0 meciul cu Italia. 

                     

Iată echipele în Danemarca- Irlanda, scor 0-0

 

Danemarca: Schmeichel- Ankersen, Kjaer, Bjelland, Larsen- Kvist- Delaney, Eriksen- Cornelius (min. 64 Poulsen), N. Jorgensen, Sisto (min. 72 Bendtner).

antrenor: Age Hareide

 

Irlanda: Randolph- Christie, Duffy, Clark, Ward- Hendrick (min. 90 Hourihane), Arter (min. 83 Whelan)- ODowda, Brady, McClean- Murphy (min.74 S. Long).

antrenor: Martin O’Neill

 

Cristi P. 

Citește și...