Repercursiunile violului din Tulcea! Ce a patit Luminita Perijoc dupa ce l-a siluit beata pe un “biet” taximetrist!

Publicat: 13/08/2014 | 12:04

Protagonista celui mai ciudat scandal sexual din Romania trece printr-un alt moment de cumpana, dupa ce a iesit din inchisoare. Bruneta acuzata ca a violat un taximetrist risca sa ra mana fara niciun ban!

Condamnata initial la cinci ani de inchisoare, Luminita Perijoc a fost pusa in libertate dupa demersurile unor avocati foarte buni, care au atacat decizia magistratilor care o voiau in prima faza dupa gratii si au obtinut patru ani cu suspendare.

Luminita perijoc

Ea a scapat de inchisoare, insa a fost nevoita sa se supuna unor reguli, printre acestea si aceea ca trebuie sa comunice informatii astfel incat sa-si justifice mijloacele de existent, dar si daca alege sa isi schimbe locul de munca.

Doar ca, potrivit unor surse, Luminita nu a avut prea mult noroc sa isi gaseasca o ocupatie dupa ce a fost eliberata.

Luminita perijoc

“Nu si-a gasit nimic de munca, desi isi doreste sa faca ceva, ca ramane fara bani”, a declarat un apropiat al femeii.

“Violatoarea” a ajuns celebra in strainatate

Catalogata drept “sexy-violatoarea”, tulceanca a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce a fost acuzata de un taximetrist ca l-ar fi obligat sa intretina relatii sexuale cu ea, sub amenintarea unui cutit, arma alba pe care a si folosit-o impotriva lui.

Taximetristul care sustine ca a fost violat a fost asemenat de presa internationala cu Vin Diesel
Taximetristul care sustine ca a fost violat a fost asemenat de presa internationala cu Vin Diesel

Acest caz a ajuns si in celebrul cotidian The Sun, care a supranumit-o pe romanca “Angelina Jolie”, datorita asemenarii, articol in urma caruia si-a castigat sute de admiratori.

(M.A.)
 

Citește și...