Revoluţie la Sepsi pornită de Neagoe!

Publicat: 06/01/2018 | 07:00
Revoluţie la Sepsi pornită de Neagoe!

Eugen Neagoe, antrenorul principal al Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, formaţie care se află pe locul 13 în Liga I cu doar 15 puncte, s-a ţinut de cuvânt şi a început revoluţia la nou-promovată. După ce la finalul anului trecut Eugen Neagoe a anunţat o remaniere totală a lotului pe care îl pregăteşte, în încercarea de a se salva de la retrogradare, începutul anului a adus şi primele despărţiri. 

Astfel, jucătorii Sandu Iovu, Dragoş Huiban, Constantin Grecu, Victor Astafei, Szilard Mitra, Issa Thiaw şi Ştefan Nikolic, Răzvan Damian şi Ciprian Răduţoiu şi-au reziliat pe cale amiabilă contractele cu formaţia din Covasna.

„Sepsi OSK a reziliat de comun acord, contractele cu aceşti jucători. Clubul nostru le mulţumeste jucătoriilor pentru contribuţia avută şi le urează mult succes în continuare!”,  se arată pe o pagină de socializare oficială a echipei Sepsi.

La capitolul achiziţii, Sepsi i-a adus, deocamdată, pe atacantul Alexandru Chiriţă de 21 de ani, ex- CFR Cluj şi pe fundaşul filipinez Daisuke Sato de 23 de ani.

Pentru Sepsi cel mai important transfer însă în încercarea de a se salva de la retrogradare l-ar putea reprezenta revenirea pe propriul stadion, unde a şi obţinut promovarea în prima ligă.

Deoarece arena din Sf. Gheorgeh nu a îndeplinit condiţiile de omologare, Sepsi a fost nevoită să evolueze în acest sezon în exil la Braşov, unde nou-promovaa nu s-a simţit foarte bine.

Sepsi mai aşteaptă doar avizele de la ISU pentru a se muta la Sfântu Gheorghe, pe noul stadion de cinci mii de locuri.

„Din Liga I nu am retrogradat niciodată, nu vreau nici acum. Sunt acasă şi nu vreau să retrogradez. Sper cu transferuri bune să rămânem pe prima scenă”, a declarat Attila Hadnagy, cel mai experimentat jucător al lui Sepsi.

Formaţia pregătită de Eugen Neagoe va merge în Antalya între 12 şi 26 ianuarie, unde va susţine cinci partide de verificare.

 

Cristi P.