Rezultatul pentru testul toxicologic al Margheritei, terminat de INML la aproape două luni de la accident

Publicat: 10/07/2020 | 21:00

Institutul Național pentru Medicină Legală a terminat, după a aproape două luni de la accidentul provocat de Margherita de la Clejani, raportul toxicologic. Tânăra a fost testată antidrog la momentul respectiv.

Tot atunci, poliția anunța că fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost depistată pozitivă. Margherita nu a recunoscut niciodată că s-a drogat, susținându-și nevinovăția până în prezent.

Citește și: Margherita a comis-o din nou! Modul scandalos în care s-a fotografiat fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani

Potrivit RomâniaTV, rezultatul nu se știe, încă, care este rezultatul testului toxicologic. Asta pentru că, raportul încă se află la institut și nu a fost trimis nici către Poliție, nici către familia Margheritei.  Aceleași surse spun că nu ar fi fost achitată taxa pentru urgență, chiar dacă, anterior, Ioniță de la Clejani spunea că a dat deja bani pentru grăbirea procedeului.

Accidentul Margheritei

Margherita de la Clejani a provocat în luna mai un accident rutier în urma căruia a fost testată pentru substanțe interzise, rezultatul fiind pozitiv. Din primele informații, Margherita ar fi ajuns la sediul Poliției împreună cu Ioniță de la Clejani, tatăl său.

Dialogul dintre Margherita, tatăl său și polițist:

Polițist: „Dacă era iarbă, ieșea cannabis”

Ioniță: „De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastilele?”

Polițist: „Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea care nu știu ce înseamnă”

Margherita: „Pastile ce sunt din farmacie.”

Ioniță: „Pe tine te întreb, cum faci?”

Margherita: „Eu știu că sunt niște pastile din farmacie”

Ionuță: „Spune-mi ce?”

Margherita: ”Cevalcem” (?!?)

Ioniță: „OK”.

Comunicatul Poliției Române din 23 mai

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai.

Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Nu rata: VIDEO / Margherita din Clejani, moment penibil, în plină stradă. Cum a reacționat un angajat de la salubrizare, după ce vedeta și-a arătat posteriorul

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată în documentul eliberat de autorități.