Margherita a comis-o din nou! Modul scandalos în care s-a fotografiat fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani

Autor: Daria Popa
Publicat: 07/07/2020 | 09:10
Margherita a comis-o din nou! Modul scandalos în care s-a fotografiat fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani

Nu trece nicio zi fără ca Margherita din Clejani să șocheze prin comportamentul său. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani nu se mai oprește din generat controverse și pare că nici nu-i pasă de părerile oamenilor care îi tot spun că exagerează cu ceea ce face. 

Zilele trecute, Margherita de la Clejani a reușit să comită o gafă colosală. Vedeta s-a pozat pe o troiță dedicată eroilor de la Revoluție, reușind astfel să strângă foarte multe comentarii negative.

Artista este cunoscută pentru gafele pe care le comite, însă ultima pe care a făcut-o pare că le întrece pe toate. Zilele trecute, Margherita a plecat în Constanţa cu nişte prieteni şi la un moment dat a trecut pe lângă o troiţă dedicată eroilor de la Revoluţie, ridicată în martie 1990. Pe ea scrie „Veşnică neuitare. Această troiţă este ridicată în memoria eroilor căzuţi în Revoluţie de către Societatea Demnitatea a femeilor din Constanţa”.

NU RATA – MARGHERITA DIN CLEJANI A COMIS CEA MAI MARE GAFĂ. S-A POZAT PE O TROIŢĂ DEDICATĂ EROILOR DE LA REVOLUȚIE

„Nu cred aşa ceva”, „Îţi trebuie două cuie în mâini”, „Ce oi căuta acolo nici tu nu ştii”, „Asta da statuie, tată”, au scris fanii solistei lângă imaginea cu pricina, dezamăgiți de comportamentul Margăi.

Margherita a mai bifat o gafă

Așa cum vă spuneam, Margherita din Clejani a mai bifat o gafă de zile mari. După episodul cu troița, fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani s-a pozat la Monumentul Corupției din Capitală, din zona Piața Victoriei.

CITEȘTE ȘI – VIDEO / MARGHERITA DIN CLEJANI, MOMENT PENIBIL, ÎN PLINĂ STRADĂ. CUM A REACȚIONAT UN ANGAJAT DE LA SALUBRIZARE, DUPĂ CE VEDETA ȘI-A ARĂTAT POSTERIORUL

Mândră tare de „reușita” ei, Marga a postat imaginea pe contul său de Instagram, însă se pare că internauții nu au fost, nici de această dată, încântați de ceea ce face artista. Imaginea nu prea a avut succes în mediul online, dat fiind faptul că a reușit să adune puțin peste 600 de apreciezi din partea urmăritorilor.