România reprezentată la Milano Fashion Week! Piesa INNEI – ”Iguana” în show-ul Versace

Publicat: 24/09/2019 | 16:07

Zilele acestea, în cadrul Milano Fashion Week, România a fost reprezentată la eveniment prin piesa INNEI ”Iguana” care a fost inclusă în show-ul Versace primăvară-vară 2020, în timpul defilării modelelor.(CITEȘTE ȘI: INNA, CE LOVITURĂ! 100.000 DE OAMENI, ÎN DELIR! MESAJUL ARTISTEI PENTRU FANII EI: ”LE TRANSMIT…” VIDEO)

”Este o reală bucurie să îmi aud piesa inclusă în show-ul celor de la Versace, mai ales pentru că este unul dintre brandurile mele preferate. Este o onoare să aflu că muzica pe care am compus-o este apreciată!, a spus INNA.

100.000 DE OAMENI, ÎN DELIR!

”Iguana” este una dintre piesele incluse pe albumul ”YO” pe care artista l-a lansat anul acesta, compus integral de ea.  INNA s-a întors în Mexic, unde este primită mereu cu entuziasm și multă iubire din partea fanilor. Artista  a susținut un concert în fața a 100 000 de oameni, pe aceeași scenă cu cântăreți de top cunoscuți în întreaga lume precum Anitta, Nicky Jam și Sofia Reyes. Artista a cântat piese extrem de iubite din repertoriul său precum ”Sun is Up”, ”Club Rocker”, dar și piese de pe cel mai recent lansat album ”YO” – ”Iguana” și ”RA”.(NU RATA: CELEBRUL JURAT DE LA PRO TV, ACUZAT DE VIOLENȚE, CONSUM DE ALCOOL ȘI… ”A PROMIS ÎN FAȚA MEA CĂ VA MERGE LA DEZINTOXICARE, DAR A PLECAT CU AMANTA!”)

Piesa INNEI – ”Iguana” în show-ul Versace

Un nou motiv de bucurie pentru INNA: piesa „Sin Ti” de pe albumul „YO” semnat de INNA, apare în episodul 6 din cel de-al doilea sezon al serialului original Netflix, „Elite”. Tot anul acesta, o altă piesă compusă de INNA, ”Tu Manera”, de pe album ”YO” a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului ”Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria.(CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA A PIERDUT ”PARTAJUL” PE AVERE CU EX-UL. MIZA: 7 APARTAMENTE!)

NNA a lansat INNAMag, propria revistă online

De curând, INNA a lansat INNAMag, propria revistă online, un vis devenit realitate pentru artistă, unde aceasta scrie despre oameni dragi pe care îi respectă, despre lucruri pe care le apreciază și pe care le recomandă, împărtășește multe fotografii realizate de-a lungul timpului, povestește despre experiențele sale în jurul lumii, dar și multe alte surprize!(NU RATA: CELEBRA ATLETĂ DIN ROMÂNIA ÎȘI VINDE GARDEROBA PE FACEBOOK! CERE 500 LEI PENTRU O HAINĂ DE BLANĂ, 200 DE LEI PENTRU O ROCHIE ȘI…)

A lansat albumul „YO”

Anul acesta, INNA a lansat albumul „YO”, un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, chiar de artistă și produs de David Ciente, alături de care a mai colaborat pentru „Ruleta”, „Gimme Gimme” și „Nirvana”. Albumul a fost lansat de Global Records în colaborare cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.(NU RATA: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE CRISTI BORCEA ȘI CÂNTĂREAȚA TINNA LATINA! A EXPLODAT “BOMBA”)