Celebrul jurat de la PRO TV, acuzat de violențe, consum de alcool și… ”A promis în fața mea că va merge la dezintoxicare, dar a plecat cu amanta!”

Publicat: 24/09/2019 | 05:57

În urmă cu ceva timp, vă prezentam, în premieră, AICI, dedesubturile unei super-telenovele din ”lumea bună” a Capitalei. Samuel Le Torriellec i-a cerut divorțul soției și… s-a apropiat de o doctoriță. Procesul de divorț al renumitului bucătar a scos la iveală o poveste uluitoare de familie. Celebrul jurat de la PRO TV e acuzat de violențe, consum de alcool și substanțe interzise. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii halucinante din mega-controversa amoroasă.(CITEȘTE ȘI: ȘEFA DE LA CAMERĂ & UNUL DINTRE CEI MAI INFLUENȚI DEPUTAȚI, DE MÂNĂ PRIN DOROBANȚI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră legate povestea care îl are în prim-plan pe celebrul jurat de la PRO TV, Samuel Le Torriellec. (NU RATA: CELEBRUL JURAT DE LA PRO TV I-A CERUT DIVORȚUL SOȚIEI ȘI…)

Procesul de divorț dintre Samuel Le Torriellec și soția sa, Georgiana, a ajuns la faza audierii martorilor. Fosta parteneră de viață a bucătarului a cerut magistraților să constate culpa exclusivă a fostului jurat de la Masterchef.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, o prietenă apropiată familiei a relatat în fața instanței de judecată că a asistat la dese crize de violență din partea celebrului chef, în special violențe verbale și sporadic fizice. Aceasta ar fi indicat că Samuel a părăsit domiciliul conjugal și s-a mutat cu doctorița Roxana Bohiltea pe care a cunoscut-o într-o vacanță în Mauritius, unde ambii au fost cu fostele familii. Mai mult decât atât, prietena fostului cuplu ar fi susținut că Samuel consuma în permanență alcool, substanțe interzise și dispărea fecvent din căminul conjugal. (NU RATA: MARIO IORGULESCU ARE PIERDERI DE MEMORIE. NU ȘI-A RECUNOSCUT PĂRINȚII!)

”Nu știu dacă l-am văzut vreodată treaz. A promis în fața mea că va merge la dezintoxicare, dar a plecat cu amanta!”, ar fi declarat apropiata celor doi în fața magistraților.

Chef Samuel Le Torriellec, protagonistul unei adevărate telenovele din lumea bună

Nu își mai ascunde noua relație! 

Între timp, cunoscutul jurat de la PRO TV și-ar fi consolidat relația cu noua parteneră, Roxana Bohiltea, de profesie medic primar, având specialitatea obstetrică-ginecologie. Foarte apreciată în branșă și extrem de respectată. Anul trecut, în martie, la nici o lună distanță de francez, doamna doctor a intentat, la rândul ei, divorț. Vrea să-și continue viața alături de Samuel Le Torriellec, după toate probabilitățile.  (NU RATA: BOTE A ”RENĂSCUT”! IMAGINI ÎN PREMIERĂ DIN REZERVA DE SPITAL A DESIGNERULUI)

De ceva timp, Samuel Le Torriellec și Roxana și-au oficializat relația. Nu s-au mai ascuns. Au fost împreună la diverse petreceri și evenimente, unde s-au comportat ca un cuplu adevărat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a mai aflat că prietenele de suflet ale femeii nu ar fi deloc de acord cu relația pe care aceasta o are în prezent cu celebrul jurat de la PROTV.

Ar fi ferm convinse că legătura cu reputatul medic era mai potrivită pentru ea. Asta deoarece, recent, ar fi ieșit la suprafață anumite vicii pe care Samuel Le Torriellec le-ar avea. Chiar și în aceste condiții, doctorița Roxana Bohiltea ar fi dispusă să meargă mai departe și să-și clădească un viitor alături de cunoscutul bucătar. (CITEȘTE ȘI: GESTUL HALUCINANT FĂCUT DE UN BĂRBAT DIN BRAŞOV NESATISFĂCUT LA MASAJ EROTIC)

În trecut, celebrul bucătar a lucrat în restaurante cu două și trei stele Michelin

S-a căsătorit în 2015!

Georgiana și Samuel Le Torriellec s-au căsătorit în toamna anului 2015. Renumitul bucătar mai are o fiică din prima căsătorie. Chef Samuel Le Torriellec s-a născut în Cherbourg, un orășel din Normandia. El a început să gătească la 16 ani și, în unele momente, rememorează câte emoții avea atunci, la început de drum.

“Primul lucru pe care l-am făcut a fost crème brûlée și îmi amintesc că eram foarte stresat, voiam să iasă perfect”a declarat celebrul chef de la PROTV.

Vărul și unchiul său erau pescari, așa că știe cum să prepare peștele la perfecție. De altfel, este și ingredientul pe care l-ar găti oricând, în orice fel. Chef Samuel Le Torriellec a lucrat în multe bucătarii și a învățat de toate, inclusiv patiserie. Cea mai mare provocare pentru el a fost, fără doar și poate, perioada petrecută în bucătăria restaurantului “Le Tour d’Argint”, care avea, pe atunci, trei stele Michelin. (NU RATA: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ… )

Chef Samuel Le Torriellec, alături de soția lui, Georgiana

S-a îndrăgostit de România

Chef Samuel se află în România de aproape 10 ani. Într-un interviu acordat în urmă cu mult timp, el a povestit că s-a stabilit în țara noastră după ce a venit pentru trei zile, la îndemnul unui prieten. Soarta a făcut să se îndrăgostească pe loc de România și s-a hotărât să rămână, deși nu avea nimic perfectat și doar bagajul pentru cele trei zile. Este un adevărat expert în tehnică, iar farfuriile sale sunt opere de artă. (VEZI ȘI: ”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA A PIERDUT-O DEFINITIV PE SEXOASĂ! PRIMELE IMAGINI CU ”FOSTA” & NOUL EI IUBIT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...