EXCLUSIV. Mario Iorgulescu are pierderi de memorie. Nu și-a recunoscut părinții!

Autor:
Publicat: 23/09/2019 | 09:05

În urmă cu două săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, ca victimă a unui grav accident rutier, pe care el însuși l-a provocat. După ce, zile întregi, părinții tânărului s-au rugat ca starea lui de sănătate să se îmbunătățească, minunea s-a întâmplat și fiul lui Gino Iorgulescu a răspuns tratamentului administrat de medici.

Chiar dacă Mario a depăşit momentul critic – şi-ar fi mişcat mâna şi ar fi reuşit chiar să comunice cu familia sa – este, în continuare, în stare gravă. Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, are informații de ultimă oră de la spital. Potrivit surselor noastre bine informate, în momentul în care a fost scos din comă indusă, Mario a devenit conștient. Tatăl lui s-a apropiat de el și l-a întrebat dacă îl recunoaște. Mario a făcut semn că nu. Atunci, Gino Iorgulescu a început să plângă.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, vrea mai întâi ca fiul său să se întâlnească cu un psiholog şi abia apoi să fie informat de ceea ce s-a întâmplat în urma accidentului. (Citește și: Mario Iorgulescu și-a revenit miraculos. Cum a fost văzut în salonul de la Elias)

Reprezentanții Spitalului Elias au prezentat, săptămână trecută, mai multe aspecte în legătură cu starea de sănătate a fiului lui Gino Iorgulescu: “Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”.

Ar fi încercat să-l transfere la o clinică din Italia

Medicii și familia lui Mario Iorgulescu ar fi încercat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să-l transfere pe tânăr de la Spitalul Elias la o clinică din Italia, transferul nereușind din cauza unei defecțiuni tehnice a aeronavei. Ar exista însă recomandarea din partea medicilor ca fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal să fie transferat pentru îngrijiri de specialitate la clinica din Italia.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, care se deplasa, în urmă cu două săptămâni, cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei, dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut  controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc. (Citește și: Daniela Crudu s-a cuplat cu Mario Iorgulescu. Relaţia secretă din showbiz)

Conducea în prag de comă alcoolică

Mario Iorgulescu avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, au stabilit medicii de la Institutul Național de Medicină Legală. Fiul președintelui LPF a rămas și fără permisul de conducere în urma accidentului.

La începutul săptămânii, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au preluat dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Decizia a fost luată având în vedere complexitatea cauzei. (Citește și: Vărul condamnat pentru crimă al lui Dany Vicol a jurat să se răzbune pe Mario Iorgulescu: ”Dinte pentru dinte! Dacă ajunge la închisoare, îl…”)

Dosarul este in rem, iar cercetările vizează infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)