Celebra atletă din România își vinde garderoba pe Facebook! Cere 500 lei pentru o haină de blană, 200 de lei pentru o rochie și…

Autor: M.B.
Publicat: 23/09/2019 | 23:05
Tot mai multe vedete au ales să recicleze și să își vândă, pe anumite site-uri sau rețele de socializare, hainele pe care nu le mai poartă. După celebra Delia, care și-a pozat și apoi postat pe un anume site ținutele de scenă pe care nu le mai folosea, și alte persoane publice care nu au fițe au ales să își vândă lucrurile pe care nu le mai folosesc. (VEZI AICI: CÂȚI LEI CHELTUIEȘTE DELIA MATACHE ÎN FIECARE LUNĂ PE HAINE)
Una dintre acestea este o celebră atletă din România, care a postat, recent, pe un grup de vânzări de obiecte de pe Facebook câteva fotografii cu niște haine – o blană și o rochie – pe care dorește să le dea la prețuri chiar foarte bune. (CITEȘTE AICI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

„M-am gândit să vă las poze cu o blană și o rochiță foarte frumoasă”

Mesajul postat de marea atletă pe rețeaua de socializare
„Bună seara, sunt nouă aici și mulțumesc de primire. M-am gândit să vă las poze cu o blană și o rochiță foarte frumoasă. Nu știu dacă pozele sunt foarte elocvente, dar în realitate sunt foarte frumoase. Blana este mărimea XL și o dau cu 500 RON. Rochița este creată de Wonderlolita (Maria Simion), purtată o singură dată și o dau cu 200 RON. Mulțumesc!!! Seară bună tuturor și vânzare usoară!!”, a scris, cu modestie, celebra sportivă, pe respectiva platformă de socializare. (NU RATA: AM AFLAT CEL MAI ASCUNS SECRET AL DELIEI)

„Nu mă interesează dacă sunt haine de firmă sau dacă sunt de la un magazin second-hand”

De asemenea, chiar dacă uneori e greu de crezut, există și vedete care nu ezită să se îmbrace de la second hand. Una dintre ele este chiar Anamaria Prodan. Tot timpul este în pas cu moda şi tot timpul reuşeşte să surprindă cu ţinutele purtate. Probabil vă închipuiţi că preferă hainele foarte scumpe şi niciodată nu ar îmbrăca o haină de la un second-hand. Dar…
’’Nu mă interesează dacă sunt haine de firmă sau dacă sunt de la un magazin second-hand. Port orice haină îmi place de oriunde. Cumpăr orice şi nu mă uit la preţ. Întotdeauna îmi asortez ori bijuterii foarte scumpe cu haine de la branduri mai ieftine. Nu mă interesează să fiu îmbrăcată din cap până în picioare de la nu ştiu ce firmă. Contează în primul rând să îmi placă, să mă simt bine în acele haine şi bineînţeles să îmi stea şi bine”, a declarat, în trecut, Anamaria Prodan, pentru revista Ciao!
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)
Citește și...